Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- ZIDOO médialejátszók
- Autós kamerák
- Otthoni időjárás-állomás
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- OLED TV topic
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tarill
őstag
sziasztok! egy kis help kéne, nem indul el a mozilla már egy órája szenvedek :/ rákattintok pár mp homokóra és semmi
win7
-
vlcsko82
senior tag
válasz
kovacsroli #27596 üzenetére
Nekünk a kicsinek a Bartók B. úti kis ékszerboltba lett véve a fülbevaló,de a nyakláncot is ott vesszük majd meg.
-
kovacsroli
senior tag
Hali,
bátram ajánlom már én is a fehérvári és a József Attila út sarkán lévő karcher gépkölcsönzőt. Jó kis gépet adtak, 2 óra alatt meg is fordultam vele, így nem egész egy darab ezrest kértek a mutatványért
Más:
Keresztszülő lettem, illetve leszek majd február 14-gyel. Szeretnék a gyereknek nyakláncot venni, aranyat. Annyi ékszerbolt van, melyikbe érdemes próbálkozni? Inkább olcsóbb legyen mint jóminőségű, nem fillérb@szásból, de úgyis csak jelképes ajándék, nem tudja még sem értékelni, sem használni. -
Balinov
titán
Köszi srácok, lassan végez Vera a muszakkal, aztán Spuri haza és végre kibontok egy Guinnesst
-
vlcsko82
senior tag
Balinov neked boldogat
Te Lali nekem olyan érzésem van mintha eszt már kérdezted volna dokitól pár éve
-
kiszi07
senior tag
Hali, valakinek van ddr2-es ramja? 1-2gb kellene - occsón
-
Balinov
titán
válasz
Jazzos #27579 üzenetére
Canonnal nem tudom, de pl. a Nikon Magyarorszag a garis cuccokon alt. ingyen csinal szenzor/lencse tisztitast, hotpixel mappinget. Canon szervisz tudtomal a hirhedt camera kft...esetleg a kenonos topikba bedobnam, hogy megy ez a tisztitas Canoneknel.
Laptop kijelzo azert mas, mint egy lencse elem, azt te is latod? Amugy nem veletlen a bajonett feloli vegen levo lencseelem foltos? Arra egy 2-3eFt-os Lenspen is jo es siman meg tudod te is csinalni.
-
kovacsroli
senior tag
válasz
Dryman #27558 üzenetére
Szia,
köszi beszéltem is velük.
Pontosítanék, mert látom többeket érdekel: a kaució 20 ezer, nyitástól zárásig (08-17) hozom el a gépet, ez 1900 forintba kerül, erre még rájön a tisztítószer, amiből 10dkg 380 forint, ez 1 max 2 kanapéra elég (elmondásuk szerint).
Egy 24 órára ha jól emlékszem 3200 huf, de elhozható óradíjra is, ami 300 forint óránként.Holnap írok, hogy mire jutottam vele.
-
golya32
senior tag
Ismer valaki fuvarost?
6m száll anyagot kb 80kg kellene Veszprémbe szállítani? -
Dryman
őstag
Senkinek sem kell ez a cuccom??? [link]Jó kis Phenom II-es masina!
28000-ért vihető. -
zsigee
aktív tag
válasz
Jazzos #27559 üzenetére
Ha Canon, és komoly a gond, akkor Budapest.
Ha más gyártó, akkor nem tudok ajánlani márkaszervízt.
Amúgy Győrben a Szent István úton a Fias-Párkányi, ha minden igaz jól is írom. Az enyémet ott nem tudták tisztítani, de így pénzt sem kértek. Amúgy 3000 körüli áron lett volna. -
Jazzos
őstag
Nem akarok megsérteni senkit, úgyhogy nem írok, hogy mindenki maszturbáljon azzal, amit ajánlgat...
-
Jazzos
őstag
Tudtok valakit ajánlani, aki a fényképezőm optikáját tudja igényesen tisztítani? Szét is kellene szedni...
-
Dryman
őstag
válasz
okiDoki #27555 üzenetére
Igen, régen Rábca emeletén, de elköltözött...ide hozzám az utcába....A-MAX Kärcher a neve.
József A. és Fehérvári út sarkán a dohánybolt mellett!
Amit érdemes tudni, ne a legujabb vödörszerű gépet válaszd, hanem a régebbi hosszúkást, és nem kell bele a gyári zacsiba csomagolt tabletta, használd az eladó által javasolt kimért zacskós csomagolású port.
érdemes péntek du. kivenni a gépet, ez esetben egész hétvégén takaríthatsz vele, másfél napi díjat számolnak fel, ez kb 6000Ft...ez kiegészül 14K kaucióval.
Ez a legjobb megoldás, a Szent Imre úti mintaboltban is bérelhetsz, de a duplája és a kaució is horror áron van! -
törölt tag
2.5 notebook HDD-t szeretnék vásárolni 250-320-500 gb hibátlan darabot. 2 db is jöhetne... Jó árasítva!
köszi
-
okiDoki
aktív tag
válasz
kovacsroli #27551 üzenetére
Régebben a Rábca Áruház emeletén volt egy Kärcher kirendeltség, mi mindig onnan kölcsönöztünk, adtak tisztítószert is!
-
BaKeSZ87
őstag
Keresek FM2/FM2+ processzort, A4-6300-ast szeretnék leváltani, sajnos kevés a Dirty Bombhoz, sokszor 100%-on megy ezért akad a játék. Nem kell APU, sima CPU is megteszi, mivel van külön VGA a gépben.
-
vlcsko82
senior tag
válasz
Meg engem is érdekelne
-
zsigee
aktív tag
válasz
Ez engem is érdekelne!
-
kovacsroli
senior tag
Hali,
takarítógépet szeretnék bérelni, konkrétan egy szövet kanapét szeretnék kitakarítani (por+kutyaszőr).
Nem tudja valaki honnan érdemes bérelni?
-
Dryman
őstag
Eladósorban lévő AMD-s gépezet:
Asus AM3 alaplap
benne egy Phenom II X3 B75 processzor
(mivel az alaplap tudja nyitni a 4. magot, így a processzor Phenom II X4 9xx-ként megy stabilan.
Prime és AIDA rendszer stab. teszt programokkal agyontesztelve)
4GB DDR3 1333MHz memória
250GB hibátlan Samsung Sata HDD
Gainward 9600GT 512MB videókártya
400W.os FSP táp, világosszürke ház...árat privátban megbeszéljük....
ha nem kell a 4-magosítható processzor, akkor egy Phenom II X2 550 BE-vel is kérheted -
Üdvözletem!
Onda V975M táblagépem eladó, hátlapja kissé karcos, ezt leszámítva jó állapotú.
Ajándékba jár mellé 2db tok, egy billentyűzetes (még garis) és egy sima cipzáros.
Bővebb infó: Hirdetésem -
zsigee
aktív tag
Angol használt ruhával leginkább a Háda foglalkozik, és van online értékesítés is.
Google a barátodAmúgy, nem igazán értem. Ha online kell, akkor miért fontos, hogy Győrben legyen...
-
bendeguz76
aktív tag
Jól elvagytok.hihi
-
mufi
senior tag
Hm...online üzleteket ismersz esetleg? Olyanokat pl mint a Zara...igaz annak nincs online boltja...
-
mufi
senior tag
Győrben van használt brit ruhabolt?
-
sagesz93
addikt
Sziasztok
Keresnék SATA winchestert, 160-250-320 környékit. A lényeg hogy rendszer vinyónak használni lehessen.(tehát mindenképp 100/100-as hibátlan legyen). Köszi
-
jamba
aktív tag
Üdv All
Eladó gépezet lenne:
Igényes szép állapotú,fekete színű Midi-házben előlapon hang,usb csatival.
Tápegység Chieftec GPS 500
Lap: Gigabyte [Q67M-D2H-B3 s 1155
A laphoz doboza telepítőlemeze és kiskönyve is tartozék.
Proci: Intel G620 [link]
Hűtő: AC Alpine rev2 új
Memória: 2x2 GB DDR3 1333Mhz Kingston
VGA: Integrát
Hdd: Samsung 250GB HDS: 100/100% hibátlan
DVD-RAM íróIgazán csendes gép, filmezésre netezésre kisebb játékokra kiválóan alkalmas.
Ára: 32K alku nélkül és alkuval is ennyi.
-
golya32
senior tag
Ki tud nekem kihangosítóba mikrofont forrasztani?
Nekem nem sikerült túl melegedett a mikrofon, tehát mikrofon is kellene, sima mobil alkatrész jó hozzá.. -
vlcsko82
senior tag
Nincs valakinek olyan ismerőse aki szemcseszórással foglalkozik ? A bicajomat egyedi fényezéssel szeretném ellátni megint csak le kellene szednem a gyári festést (fémtisztára) a fényező megvan.
-
sagesz93
addikt
sziasztok
valaki tud segíteni CNC gép és számítógép hálózati összeköttetésében?
-
golya32
senior tag
Mennyit érhet nokia 735 független, csak egy működő sim fiókkal?
Külső ok minimálisan kopott a kijelző. -
golya32
senior tag
Sony DSC-Qx10 érdekel valakit, nem jött be..
-
Rabbitf_24
addikt
Hello
a következő [győri céggel]volt már valaki kapcsolatban?
Jók abban, amit csinálnak?Jöhet PÜben is.
Köszönöm! -
mufi
senior tag
válasz
stairmaster #27508 üzenetére
Köszönöm szépen, már reppent is neki a privát.
-
mufi
senior tag
Van valakinek PAYPAL-ja? Vásárolnék valamit külföldről...
-
G@ben
addikt
Még mindig keresek 19-es monitort! Senkinek sincs?
-
bendeguz76
aktív tag
köszönöm mindenkinek az ajánlatot.john bull lett a befutó,BLACK ANGUS Steak,sosem ettem még ilyet majd beszámolok.
-
stairmaster
tag
Igaz nem Győr de nincs "annyira" messze, egy parndorfi bevásárlást össze lehet kötni egy finom steakkel.
-
golya32
senior tag
Akkor már inkább Szalai, én mondjuk a Nádorba járok, ha nem kell nem megyek a városba a parkolás miatt, főleg az l200 nehezen fér el a parkolókba...
Vagy a Matróz imádom a cigánypecsenye turóscsusza esetleg halászlé felhozatalt.Hajó nem jó, és drága, elment a szakács..
-
mm00
aktív tag
válasz
Dorien #27501 üzenetére
Nyáron többször is volt "szerencsém" a Pállfyhoz, szerintem a szinvonal nagyot esett az előző évekhez képest. Minden étel 10 perc alatt "készül el", pincérek nem egyszerre hozzák ki még így se, hanem épp amikor kész. Kb olyan lehet, mint az árkádban a kajáldák, csak itt nem látszik, hogy minden jó előre el van készülve
Ezzel szemben a pizzájukkal elégedett voltam, amit a kinti részen sütöttek.
-
Dorien
veterán
válasz
bendeguz76 #27495 üzenetére
Pálffy - Steak erdei gombával, hercegnő burgonyával meg valami szósszal, ez is nagyon jó, de szerintem ami még jobb az a barbecue steak csíkok, csípősen, steak burgonyával. [link] #81, #83
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Think Tank Glass Limo profi fotós hátizsák - Új -
- Ohh! Dell Latitude 7430 "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Canon Extender RF 2x telekonverter RF objektívekhez - Újszerű -
- DJI Mavic Air 2 Fly More Combo drón szett 3 akkuval, megkímélt állapotban
- Új! Canon CF-R20EP hűtőventilátoros markolat (R5, R6, R5 II, R6 II)
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest