Hirdetés
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- RAM topik
- Nubia Red Magic Astra - táblajáték
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- ASUS notebook topic
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- LED / LCD TV topik
- Kompakt vízhűtés
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezetékes FEJhallgatók
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
golya32
senior tag
Kellene nekem autó rádió, mp3 lejátszási lehetőséggel jó rádióval. Valakinek eladó?
-
-
0xmilan
addikt
Üdv!
Kicsit fura kérdésem lenne: ilyen 200 ml-es, üveges Cappy-t hol találok a városban? -
Chris.G
tag
Sziasztok!
Valamelyikőtöknek van eladó Pest tech vagy Pestmaster csótány irtó gélje? -
MR_Joe
senior tag
Dankesör everybodri!
Focicsapatra annyira nem, mert van lány is a bandában...bár szurkolni biztos tudna
Nagyfiam pedig már most jobb fociban mint én
Maradjunk abban, hogy jó kis lanpartikat fogunk itthon tolni pár év múlva
-
MR_Joe
senior tag
Köszönjük mindenkinek
-
jamba
aktív tag
Üdv All
Eladó netezős gépezet lenne:
HP DC7600 SSF kicsit karcos házban
Intel 945 chipes alaplap
Intel P4 651 Cedar Mill procival vagy Intel Dualcore D820-al
80GB HDD sata HDS 100/100%
2GB DD2 667Mhz
Nvidia Gef 8400GS 512MB Dx10 (aktív hűtős,HDMI-van)
DVD-olvasóára: 11111Ft (P4 651 procival)
12222Ft (D820-al) -
Smile8822
senior tag
-
Smile8822
senior tag
Üdv
iphone 6 Plus Gold független fix 170k ért vihető ...
Hajrá ✔️ -
jamba
aktív tag
Üdv All
Eladó Pár laptop lenne:
Enyhén karcos,de nem lerúgott állapotban
Acer aspire 5315 típus
15.4" Wide TFT
Intel Pentium dualcore T3200 2GHZ
Intel mobil 960 int vga
2x1GB DDR2 667
160GB Sata 2 HDS 100/100
Wi-Fi ,Web cam van
DVD író
magyar bill
Akku kb 1.5 óra
hálózati adapter vanára 25k
HP 610
Szép állapotban
15.6" HD led
Intel Core 2 duo T5870 2ghz
Intel X3100 VGA
3GB DDR2 Memória
320 GB Sata2 HDD HDS 100/100
Wi-Fi web-cam,Bluetooth
DVD író
magyar bill
Akku üzemidő 1.5 óra
hálózati adapter vanára 35k
HP Compaq CQ56
Szép állapotban egy apróbb esztétikai hibával mely a működését nem befolyásolja
15.6" HD led
AMD Athlon II X2 320 2.1GHZ
ATI HD 4200 256MB vga
3GB DDR3 1333Mhz memória
320GB Sata2 HDS 100/100
Wi-fi webcam
DVD író
magyar bill
Akku üzemidő kb 1.5 óra
hálózati adapter vanára 40k
-
blu79
addikt
- sziasztok valakinek procihűtés? h80i
-
Smile8822
senior tag
Üdv
Eladó lenne egy 5000Ft értékű Retro Jeans utalvány Fix 3000Ft ért Kp esetén.
Akit érdekel írjon Pübe...
( esetleg csere is érdekelhet)
Csere ár: 5k... -
bundilolo
tag
Halihó!
Tudtok Győrben olyan honlap készítő céget, akik gyorsan dolgoznak, tisztességesen és nem nevetséges cms rendszerű oldalakat tákolnak össze?
-
boogie84
veterán
Sziasztok,
valaki Győrben ismeri véletlenül a huplis Dodeszt? Állítólak profi karosszériás, jégkárokat javít elsősorban.
Van egy telefonszámom, de nem veszi fel... -
sladka_pani
senior tag
Eladó Seagate Momentus noti vinyó, 160 GB. ST9160821AS számmal. A noti amiben volt, építkezésről esett le, rommá tört, a ramot és a vinyót sikerült kimenteni, de már a kukából. A ram gazdára lelt azonnal (2gb ddr2-1000ft), hibátlan mint visszajeleztek, a vinyót sincs lehetőségem kipróbálni, de valószínű a keret miatt az is túlélte. Ennek fejében szintén csak egy ezres az ára.
-
RudyD
tag
Mennyiért lehet mostanában 4GB so-dimm ddr3 ramot szerezni?
(Persze h érdekelne egy de extrém jó esetben két darab... B-) ) -
Ukraan
aktív tag
BalooTM: köszönöm! Megfogadom a tanácsot.
Más. A laposom vincsije kezd furán viselkedni. Bekapcsoláskor fura hangon működik, kb. mint egy csapágyas ventillátor. Ha a Windows elindul, a hang megszűnik. Mostanában már nem is indul el a Win elsőre soha, olvasási hibaüzenetekkel megáll a boot, megkérdezi, honnan akarok rendszert betöltetni.. Hard Disk Sentinel-t felraktam, teszteket többször lefuttattam, hibát az nem talál, 100-asnak írja a vincsit... Ötlet? Köszönöm!
-
Ukraan
aktív tag
Srácok!
Lenovo Ideapad S205-höz keresek hátlapot (alsó műanyag borítás). Találtam Ebay-en eredetit, ami használt 50 dollárért, Aliexpress-en új, utánygyártottat 33 dodóért. Szerintetek melyikre érdemes beruházni? -
golya32
senior tag
[link]valakinek Samsung young?
Esetleg eladó nagyobb kijelzős gyorsabb teló beszámítással? -
Balinov
titán
válasz
Dorien #26246 üzenetére
Koszi Dorien, Barum-okat neztem itt is, Totyara kell majd osszel/telen, mert ami most van rajta valami kinai szar az hangos is, meg kicsit imbolygos az uttartasa. 205/55R16-ban ugy latom itt kb picivel az autogumibolt.hu-s akcios ar felett van, szerelessel. Igaz, ez nem Polaris,hanem Bravuris 3HM
-
sladka_pani
senior tag
válasz
Dorien #26246 üzenetére
Támogatom, téli-nyáriba is volt már, mindenhol bizonyított, most 195/50 R15-ben van téliként Polaris 3, csendes (!!!) és jól tapad. Bezzeg a nyári 205/55 R16 GoodYear... hát az valami külön kategória. Azt nem állítom, hogy a menettulajdonságai rosszak lennének, mert 2x is sikerült időben megállni olyan helyzetben ami végzetes lehetett volna, viszont első osztályú úton is hangos nagyon, rossz útról vagy lassító csíkokról, bukkanókról ne is beszéljünk, külön fül kell hozzá, ami képes tolerálni... vagy hangos zene. Egyébként fogyasztásban oké, és nálam még nagy szívügy, hogy a gumi ne váltson színt 1 szezon alatt. Ezzel gondolok a régi Sava Perfecta nevű lengyel gumimra, aminek a futófelülete szinte sosem kopott lejjebb, egyre csak keményedett a külseje, és 4 nyár után szabályosan barnára szineződött
-
akosxyz
senior tag
Sziasztok, valakinek nincs véletlen eladó netbookja?
Olcsó és egyszerű kell, mint egy faékCsak office és adobe futtatásra kell
-
jamba
aktív tag
A mai gyöngyszemek:
-
Dryman
őstag
Keresek öregecske HP G5000 notebookhoz billentyűzetet.
eredetileg fehér, de jó lesz bele a fekete is ha éppen olyan volna valakinél eladósorban.
ezt találtam róla: HP G5000 Keyboard Compatible Part Numbers:
HP G5000 Keyboard Compatible Part Numbers:HP 99.N5982.01E Keyboard
HP AECT2TPE01 Keyboard
HP K031802E4 Keyboard
HP K031802F1 Keyboard
HP K031802F2 Keyboard
HP PK13HR604K0 Keyboard
HP PK13HR607E0 Keyboard
HP PK13HR607P0 Keyboard
HP PK13ZLI0100 Keyboard
HP PK13ZZ74B00 Keyboard
HP V0318BIAS1 Keyboard
kicsit ívesnek látszik a képen, de valójában nem az!HP G5000 Keyboard Laptop Machine Models:
HP DV5000 Keyboard
HP DV5100 Keyboard
HP DV5200 Keyboard
HP G3000 Keyboard
HP G5000 Keyboard
HP ZE2000 Keyboard
HP ZE2100 Keyboard
HP ZE2200 Keyboard
HP ZE2300 Keyboard
HP ZE2400 Keyboard
HP ZE2500 Keyboard
HP ZV5000 Keyboard
HP ZV5100 Keyboard
HP ZV5200 Keyboard
HP ZV5300 Keyboard
HP ZV5400 Keyboard
HP ZV6000 Keyboard
HP ZX5000 Keyboard
HP nx6125 Keyboard
HP nx9100 Keyboard
HP nx9105 Keyboard
HP nx9110 Keyboard -
Dryman
őstag
válasz
bundilolo #26228 üzenetére
A körzeti fogorvos nálunk csak HÚÚÚ-zni tud.
" Húúú de rosszak a fogai, sajnos ezt ki kell Húúúzni, Húúúszezer....."
ha már fizetnem kell érte akkor inkább egy általam választott orvos, mint egy faluvégi kookler....
Bár fogalmam sincs hogy mi a menete egy megfelelő fogszakorvosi kezelésnek pusztán TB alapon, de ha tényleg annyira megfelelő lenne, akkor biztos hogy felkopna az álluk a privát fogorvosoknak. -
Smile8822
senior tag
Üdv
Apple Iphone 6 Plus Gold gyárilag kártyafüggetlen full dobozos újszerű állapotú Apple garis telefon eladó lehet.
Érdeklődni Pübe ... -
golya32
senior tag
Samsung galaxy young (S6310N) telenoros érdekel valakit?
minimális karccal kopással, csak a telefon 8000ft -
-
Kis Joe
senior tag
Chieftec midi torony ház valakinek?
Topiclakóknak kedvezmény -
bundilolo
tag
válasz
Dryman #26226 üzenetére
Az biztos, hogy győri viszonylatban drága, de, hogy én be nem mennék még egyszer abba a rendelőbe az tuti, pedig csak a barátnőmet kísértem el. Számomra elég nyomasztó helyiség pedig semmi gondom, ha fogorvoshoz kell mennem. Az én véleményem az, hogy semmivel sem tud többet, mint az itteni körzeti fogorvos, kicsit olyan kóklernek tűnik az asszisztenseivel. Én egy helyet ajánlok az egész országban. Dentalklinik Dr. Tóka Kft. Azon kívül, hogy a legjobb, a legdrágább is az országban.
-
Dryman
őstag
válasz
Balinov #26225 üzenetére
Tényleg minőségi munkát végez, és nem akartam célozgatni, de ennek ára van....győri viszonylatban is a drágább kategória!
A pénzedért kapsz egy kellemes környezetet, halk zene, zéro várakozás stb., és amelett hogy megcsinálja a tömésedet, alaposan szét is néz a szádban, aztán ha fogköved is van, és akarod ezt is kezeltetni, akkor átkísér a 2-es rendelőbe, ahol egy szőke bombázó orvostanhallgató kisasszony le is ápol ultrahangos vibrációs készülékkel...ez olyan +9kBejelentkezés a vezetékes vagy a mobilszámon rendelési időben. Érdemes jó előre bejelentkezni, ha esetlegesen a dokinak jönne közbe más, akkor úgyis hívnak majd.
-
Dryman
őstag
válasz
Balinov #26223 üzenetére
Dr. Dubravitcky Tamás, tényleg nagyon jó!
16K egy minőségi tömés, ha csapra kell visszaültetni a tömést, nekem ilyen volt, akkor az 22K.
A minőségért itt is fizetni kell!
a Nők lapja caféban pont erről értekeztek a győri leányzók, itt olvashatsz pro és kontra érveléseket. Tamásról eddig csak jót hallottam! [link] -
Balinov
titán
Sracok, jol dolgozo fogorvost tudtok ajanlani Gyorben? fogtomes cellal.
-
G@ben
addikt
válasz
stairmaster #26220 üzenetére
Köszi, be fogok nézni oda is, de első blikkre kicsi lesz szélességre és mélységre.
-
stairmaster
tag
OBI! Ma láttam 19 ezer forintért, kiárusításban
-
Dryman
őstag
válasz
Chris.G #26217 üzenetére
Ha panellakás, akkor a fő közlekedési útvonaluk a hideg és melegvizes csövek szerelőjárata, ott ahol a mérőórák vannak...anno az egyik albérletemben (3. emeleti lakás volt) addig volt csótánydiszkó, míg ki nem fújtam púrhabbal alul és fölül is a csövek közelében lévő szintáttöréseket. Megszűnt a járat amin át közlekedtek a bogarak, aztán néhány nap helyi csótányirtás azért még kellett, mert előjött az a néhány ami ott helyben bújt meg, ezeket egyszerű csótányírtóval sikerült likvidálni....
utána már csak a 2. emeleti lakó anyázását kellett elviselni, mert hajnalra nála állt meg az a bogármennyiség, ami előzőleg a felsőbb szinteket bitorolta...
Kifújtam még purhabbal a mosogató lefolyócső környékét és amennyire aláfért a kezem a kád lefolycső környékét is, mert a betonlapok között ott is közlekedhetnek. Szóval érdemes a mozgásuknak gátat szabni, mert az írtás csak ideiglenes megoldás.... -
Chris.G
tag
Sziasztok!
Lakásunkban megjelentek a csótányok. Tudnátok ajánlani egy megbízható olcsó rovarirtó személyt? -
alitak
senior tag
válasz
kovacsroli #26210 üzenetére
Hi, szerintem az enyém megvan még, full analóg, 6 sávot tud, aztán ennyi. Este megnézem, hogy megtalálom-e, ha igen és kell, odaadom szívesen. Legalább nem a kukában végzi.
-
BalooTM
tag
Ha valaki keres 3 év körüli gyermeknek kis rollert olcsón, akkor itt van egy:
sikerült duplán vásárolni szülinapra -
ftc
nagyúr
Öreg könyveket merre lehetne eladni?
-
kovacsroli
senior tag
Sziasztok,
keresek fm transmittert megvételre, nem baj ha használt, csak múúúkodjon!
-
zsigee
aktív tag
Értelek. Az asztalos drágább...ez tuti.
Más.Keresek fém karikát, hasonlót mint a hordó abroncs. 1cm széles kellene, három féle méretben. A legnagyobb átmérője kb35-40cm legyen. Ha krómozott, az lenne a legjobb. Hol lehet ilyet venni? Neten keresgéltem eddig, de nem találtam semmit.
-
zsigee
aktív tag
Sziasztok.
Érdekel-e valakit ddr3 notebook ram? 2*2+1gb, 1333-asok. Ugyanitt CMHTX2 szintén eladó, LGA775 és AM2 felfogató cuccaival együtt.
Érdeklődni nálam.Üdv.
Gaben: 40k-t egy íróasztalért? az mit tud? állítható rajta minden és beépített kv főzője is van????
-
Petyyyyy
addikt
Legutóbbi felhívásom még mindig érvényes - Győr - Budapest fuvar kerestetik egy csomag számára.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- D-Link 5G Mobile Router
- Logitech G705 Lightsync - Fehér - garanciával, számlával
- X1 Carbon 9th 14" FHD+ IPS i7-1165G7 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Apple Airpods Pro 2nd Gen. USB-C, Bontatlan, Új, 0 Perces, Aktiválatlan, 1 Év Garancia
- Apple Airpods 4th Gen., Bontatlan, Új, 0 Perces, Aktiválatlan, 1 Év Garancia
- Hordozható Gamer Számítógép / PC! HP Omen X 1000P / I7 7820HK / GTX 1080 8GB / 16GB DDR4
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Állapot: 10/10 6 hó jótállás!
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G5 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Villámgyors teljesítmény és 10 év nyugalom!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest