Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Házimozi belépő szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sagesz93
addikt
válasz
sotetlovag97 #29797 üzenetére
Mindig az appot nyomatják gondolom a statisztikák miatt... de az, hogy ezért azt előbb indítják el.. nem volt valami korrekt. Viszont én cáfolnám azt, hogy kamu akció lenne, hisz én tudtam rendelni.
-
Balinov
titán
nade hogy megiscsak szakmai portalon vagyunk,
T420-akat nezegetek hasznaltan, tipikusan i5-2520M-el 4/8GB rammal. Van ennek a tipusnak valami rakfeneje amire figyelni kell?
egyenlore HDD-vel vennem, allapottol fuggoen 4gb-rammal. mekkora macera ssd-t ill + so-dimmet belehgeszteni? Van eyg kilatasban ,amibe NVIDIA NVS 4200M-van,
-
Balinov
titán
-
sagesz93
addikt
válasz
Dryman #29784 üzenetére
Nem tudom, nekem tavaly is, meg most is sima volt az xbox, és most még a laptopot is meg tudtam venni(tavaly meg az ipadet)... a TV-n tudtam gondolkozni, de inkább hagytam, star-light nem túl bizalomgerjesztő... a többi nagyobb akciósból is tudtam venni.(serpenyő, baba játék, külső akksi) Ami feltűnt, hogy a mobilos app minimum fél perccel előbb indult, mint a gépem. Tavaly a gépről vettem meg a dolgokat, most muszáj volt mobilról.
Az xbox és a laptop vásárlása között a rendelés szám 200-at ugrott, kb 20mp telt el a kettő között, szerintem az nem olyan sok. (ha egyszerre 130-150 ezren voltak az oldalon...) -
kiszi07
senior tag
Ez így van. A sok fogyatékos meg az emagot bszogatja fbon és mindenhol, hogy kamu az egész, mert neki nem sikerült megvásárolnia az adott terméket. Nem érti meg, hogy nem csak neki akcióznak, hanem a többi 10 milliónak is.
G@ben mindenhol ezt csinálják, ezért írtam, hogy nem arról szól, amiről kellene, de amíg a sok gyökér megveszi, addig megériAmcsiban tényleg mindenre 70-80% van. (utálom az országot amúgy)
-
G@ben
addikt
Én az Edigitalnál néztem vinyót. Normálisan 63000 volt, kb egy hónapja 79000, majd a múlt heti Black Friday előtt 9x000. Pénteken nem szerepelt az akcióban, most 83000. Mindenesetre érdekes...
-
Dryman
őstag
válasz
sotetlovag97 #29785 üzenetére
Időbélyeggel nem tudsz vásárolni, sőt az oldal sem aktív tegnap 18 óra óta....
Sima reklámos átverésről van szó....néztem több hirdetett terméket, a 9999-es 120-as sdd-t is lehetetlen volt megvásárolni...
Bezzeg a 89000-es félárasított utazások ott rohadnak a nyakukon.... -
sotetlovag97
tag
válasz
Dryman #29784 üzenetére
Tavaj én is így jártam.. akkor megfogadtam hogy soha többet nem kelek azért. Akkor még ráadásként laggolt is az oldal, szóval az is egy gyönyör volt.
Ezt úgy csinálták hogy páran már jó előre kosárba rakták a cuccokat vagy telefonos appból vették meg ahol ha előre megadod a dolgokat akkor egy gombnyomással fizethetsz ha jól emlékszem. -
Dryman
őstag
Black Friday az emag-nál.....reklám szerint 200db Xbox one-t hirdetnek féláron.....
rágyurtam, figyeltem mikor nyílik a webáruház.... 4-kor keltem, 5 percenként néztem a pár pillanat és nyitunk táblát, majd 7:00-kor kinyitottak, 7:00:23-kor, azaz nyitás után 23 másodperccel már nem volt készleten egy darab jóárasított Xbox one sem....
Kérdés: hová lett a 200db-os készlet!
Szélhámos bagázs ez is! -
mm00
aktív tag
válasz
kovacsroli #29781 üzenetére
Szia!
Fallout 4 vagy az új Tomb Raider nem érdekel?
-
kovacsroli
senior tag
Hali,
keresek GTA V játékot PS4-re! Ha valaki tud eladót Győrben az ne tartsa magában
-
sotetlovag97
tag
Adok 2FT-t darabonként, mielőtt még áron alul válsz meg tőlük.
-
kiszi07
senior tag
iPhone 5/5S/5C/SE/6 üvegfólia érdekel valakit ? Esetleg egy jó állapotú garis i6+ ?
-
sotetlovag97
tag
Sziasztok.
Valakit érdekelhet esetleg 400w-os tàpegysèg vagy Asus wi-fi adapter ami mèg garis?
A tájegységet Dryman-től vettem és mèg garis lehet Jazzoshoz, a wi-fi adapter pedig meg kb. 1 évig garis. -
RudyD
tag
Akad otthon valakinek walkietalkie, megunt eladó olcsóért?
Gyereknek vennénk fontolóra, szóval nem profi kell, hanem kicsit strapabíró amivel a gyerekek elszaladgálhatnak. (szóval nem valami profi kell.) -
alitak
senior tag
Sziasztok, tablet szervizeléssel foglalkozik valaki teljesen véletlenül?
-
vettelf60
csendes tag
Valakit érdekel egy ASUS K501LX "GAMER" noti?
GTX 950M
8 Gb DDR3
240 Gb SSD
i5 5200UNincs 1 éves, gyári garis.
-
sotetlovag97
tag
válasz
bugalaszlo #29767 üzenetére
Köszi mindkettőtöknek a válaszokat és G@ben-nek is.
Ezzel a coca colással már egyszer megszívta mert nem akarták jóváírni de utána a reklamációm miatt végül kárpótlásként kaptam 1gb-ot.Akkor sajnos sok más nincs ezeken kívül hogy feltöltős netem legyen.
-
bugalaszlo
csendes tag
válasz
sotetlovag97 #29761 üzenetére
Coca cola dobozos füleket gyűjtsd ezt már írtam valakinek ... Napi 3 at reggel feltöltesz, az 150 mega igaz csak arra a napra szól meg ez csak idénre jó de arra jó... Privát telómon nincs net. Ha kell 1 fület feltolok pár perc és él az 50 mega... Ha kell még mégegy akkor már 100 mega... Az hirtelen dologra elég... Mindig van nálam 3 fül (kód) és ez év végéig működik pár hónapja már...
-
golya32
senior tag
válasz
500mb az alap, nekem is annyi lesz a csomagba, és ha elfogy a következő 500mb az 1000ft feltöltés
-
MR_Joe
senior tag
Ugyerzem egy ujabb barkacstopikos megoldast fogunk latni
-
G@ben
addikt
válasz
Igaz, hogy másik szolgáltatónál, de pont ilyet keresek én is, hogy ne akarjon havonta megújulni, hanem amikor elfogy, akkor feltöltöm, mint a kártyás telefont. Állítólag nincs ilyen.
-
sotetlovag97
tag
Sziasztok.
Lenne egy újabb kérdésem.Vodafone-nál lehet olyat, hogy ugye nekem alapból nincs net a telefonomon, de ha szükség lenne rá, akkor lehet úgy kérni rá adatcsomagot ameddig mondjuk az 1gb(példa, mivel nem tudom milyenek vannak) el nem fogy?
-
Dryman
őstag
A tápegység vezetékén lévő floppycsati nem lesz jó neked!
Annak a negáltja azaz a tüskés csatlakozó van a képen amit linkeltél.
a mikroserver tápegységén is sima floppy tápcsatid van jelenleg, ezt kellene sata-ra alakítanod...
egy régi floppyból kellene a tüskés aljzat neked.
és mi lenne ha néznél sata y kábelt, mert az szabványosabb és beszerezhetőbb is mint amit linkeltél....
sima molexből 2 sata ez most 491Ft-ért kapható
sata-ból 2sata meg 580Ft az árgépen. -
tserrof77
őstag
Az adatkábeles még viszonylag óccó, de a "sima" adapterek, főleg az Y kivitel már 1200-1500Ft-ok... Európai forrásból meg horror... jobban jász, ha forrasztasz...
-
kovacsroli
senior tag
Sziasztok,
olyan helyet keresek Győrben vagy környékén, ami teljes egészében bérelhető családi, baráti rendezvényre, kb. 25-30 fő részére, kultúrált, felszerelt (főleg poharak ugye) és a másnapi takarítás bennevan az árában. Fontos, hogy olyan környezetben legyen, hogy a kihallatszódó zene vagy hangzavar ne zavarjon senkit. Egyik ilyen hely a bortrezor a duna centerben, ezen kívül ha valakinek van ötlete azt szívesen venném.
Köszi!
-
Coyot
őstag
válasz
tserrof77 #29754 üzenetére
Igen van csak nincs 6 hetem mivel a hétvégén már meglesz a gép és elkezdeném telepíteni, configolni.
HP microserverbe kell, elég korlátozottak a lehetőségek házon belül viszont ilyen floppy táp van hozzá amiről plusba tudok levenni tápot a +1 SSD-nek - hiába no 4 vinyó már nem elég.Legroszabb esetben vágok egy régi tápból aztán összeforrasztom+zsugorcső aztán kész
-
zsigee
aktív tag
válasz
Balinov #29751 üzenetére
RudyD "programjával" sem működik. Töröltem, stb, de visszaáll. Csináltam vele bootolható freedost, előtte ugye formáz a program. Utána szépen látszik commanderben a freedos, és mellette az összes mappa, ami raja volt...Viszont a teszt része kidobta, bad sectort vagy mit talált, sokat....
Nincs gond, mert nem egy nagy tétel, és néhány kép ami elveszett, amit teló nem tudott rámenteni. Elvileg hétvégére meg lesz az új kártya. Feleségem pedig újra tud kattogtatni....
És ami fontos, egy csomó új dolgot láttam ezzel kapcsolatban. Köszi mindenkinek. -
Coyot
őstag
Jóreggelt!
Keresek ilyen kábelmazzagot: Floppytáp -> Satatáp kép
-
RudyD
tag
válasz
Jazzos #29738 üzenetére
Csak azért mert az eredeti kérdést feltevő fórumtársra ragad a koszon kívül más is (értem a wsusoffline javaslatát pár oldallal feljebb)
Még amit ki lehetett volna próbálni, http://www.rmprepusb.com/ .
(Amúgy innen kiindulva egész szép mélységekig el lehet jutni az usb drive-ok és sd kártyák belső lelki világába.)Alternatívly http://www.easy2boot.com/ - ugyanannak a fickónak a projektje, de már külön honlappal. Minek a windows -nál maradni mikor simán be lehet röffenteni egy bármilyen linuxot egyszerűen felmásolva az iso -t a pendrive -ra - akár többfélét is... B-)
-
kiszi07
senior tag
Valakit érdekel esetleg egy Steelseries siberia v2 gamer füles vagy egy LG 17es monitor? (Lcd)
-
zsigee
aktív tag
válasz
Jazzos #29736 üzenetére
A hp-t mindjárt megnézem.
Lemezkezelőben semmit sem enged, amúgy FAT32, és működik... Diskpart még nem volt.
Épp a 640-ben figyel a kártya, a dolgok nagy részét most sikerült törölni, de kb mappánként...Friss:
Mindent töröltem a kártyáról, telefonból kiveszem, adapter, gépbe dugom, és minden törölt adat meg van a kártyán... -
zsigee
aktív tag
válasz
vlcsko82 #29734 üzenetére
Srácok, most komolyan...Ezzel kezdtem, MicroSD, azon nincs pöcök. Az adapteren van, de nem ez a gond, és igazából microsd olvasóm is van.
Vírusra gyanakszom én is, de nem talál semmit. Illetve a WUDownloadCache mappát nem értem. A 650 hozta létre, de a kártya a 650-ben sem törölhető, vagy formázható... A hozzáférési tiltást meg regeditben átírtam. -
zsigee
aktív tag
Sziasztok.
Micro SD kártya formázásban kérnék segítségét bárkitől.
Adott 16gb-os kártya, class 10, sdhc. Lumia650-ben volt, és az utóbbi frissítés óta nem igazán kommunikál. Minden adat rajta, és elérhető, de újakat nem fogad. Le lett másolva gépre! az adat, képek, stb, tehát látja a gép, de nem engedi formázni. "A Windows a formázást nem tudta befejezni."
Próbáltam Shift+DEL kombinációval törölni, látszólag ok, de az intéző, vagy TC frissítése után újra látszik minden, és elérhető!!
Igazából eddig egy asztali gépben, egy laptopban, két androidos és két nokia készülékben próbáltam formázni, törölni, illetve egy canon fényképezőgépben. Sikertelen.
Próbáltam az SDFormatter programot is, az írásvédettnek látja... Ezért regeditben is beállítottam, hogy ne legyen írásvédett, "StorageDevicePolicies..."Ez sem segít.Van erre program, vagy egyéb, ami segíthet? Hiszen a kártya több eszközben is elérhető, és olvasható.
Köszi, üdv.
-
zsigee
aktív tag
válasz
half333 #29728 üzenetére
Ott nem kellett nekem a háziorvos. Csak vizsgálat volt ennyi. Amit felírt az pedig 5k, évente kb kétszer iratom fel...
De ez egyedi, lehet a Te problémád más, és kevesebb a gyógyszer, vagy több. A vizsgálat pedig 2 éve volt. A kardirex oldalán megtalálod az aktuális árakat, és a bejelentkezés módját. -
zsigee
aktív tag
válasz
half333 #29725 üzenetére
Tehát. Laksz a "Gipsz Jakab" utcában, kikeresed a neten, hogy ki a háziorvos a körzetedben. (Vagy bemész akármelyik háziorvoshoz, és megbeszéled vele, hogy szeretnéd, ha Ő lenne az orvosod.) Ahonnan költöztél Győrbe, attól a háziorvostól átkérik a "kartonod", leginkább digitálisan már...
És ezt követően kérsz egy beutalót a bőrgyógyászatra, amit a háziorvos megír. Beballagsz a rendelőintézetbe, ha nem tévedek a Szent Imre úton van, és az infópultnál kérsz a beutalóddal időpontot.
Ez kb 3-6 hónap.
Próbálhatod telefonon is foglalni az időpontot, vagy sikerül, vagy nem.Végig csináltam ezt a tortúrát, és azt mondta a doki, hogy "érzékeny" a bőröm, használjak mosószappant!! mosakodáshoz...
Elmentem a Kardirexbe, 10k-t perkáltam, azonnal megmondta a másik doki mi a bajom, recept felírva, mindenki boldog. A Kardirexben 3hét alatt letudtam...
Üdv.
-
jamba
aktív tag
Üdv All
Keresek S1150 re valami normálisabb hőcsöves hűtést nem kell nagyon erős 95w-ot kell hűteni.
Lehet új is. -
half333
őstag
válasz
kovacsroli #29724 üzenetére
Akkor nem kell bemenni az orvoshoz? Nem tudtam h ez igy megy. Köszi!
-
half333
őstag
válasz
kovacsroli #29722 üzenetére
Igen
-
sotetlovag97
tag
válasz
sotetlovag97 #29719 üzenetére
Illetve esetleg valakit egy piaggio typhoon 50ccm-s robogó érdekelhet?
-
sotetlovag97
tag
Sziasztok.
Több téma miatt is írnék nektek. Elsősorban azért hogy nem-e érdekelne valakit az általam hirdetett egpu rendszer? Ha valakinek lenne rá kp-s ajánlata annak örülnék.
Másodsorban. Ez kicsit komplexebb dolog lesz de a lényeg hogy hamarosan szerveznék egy bulit, ahovà szeretnék megfelelő mennyiségű alkoholt és rágcsát vinni(chips stb..). A kérdésem pedig az lenne hogy valaki esetleg tudna-e vagy ismer olyat aki ezeket nagyobb tételben vagy inkább nagyker áron meg tudná szerezni?
Ehhez kapcsolódna egy másik kérdésem. Úgy tudom hogy SZÉP kártyára és beiskolázási kártyára elviekben nem lehet szeszesitalt meg ilyesmiket venni de arról is tudok hogy ez megkerülhető. Esetleg Győrben lenne olyan kis üzlet ahol ez kivitelezhető lenne?(akar üzenetben is írhatok)
Mivel a beiskolázasimat már nem tudom elkölteni, mivel nem találok olyan ruhát vagy egyéb cikket ami tetszene vagy amire jelenleg szükségem lenne. A szép kártyás dolog pedig csak felmerült bennem.
De ha esetleg valaki tud nagykeráron szerezni italt és rágcsát és elfogad szép vagy beiskolázási kártyát az lenne a nagyon jó.Előre is köszi a válaszokat!
-
half333
őstag
Üdv! Tudtok ajánlani bőrgyógyászt? Vagy először általános orvoshoz kellene menni,mert nincs pénzem privát dokira.
-
sagesz93
addikt
Sziasztok,
Valakinek itt Győrben van ilyen tápkábele? : [link]
Illetve keresek gtx 750 ti 2GB vga-t 25 ezer körül!
-
Weaver
senior tag
-
vans?
őstag
Szokott valaki kijarni Parndorfba? Az lenne a kerdesem, hogy decemberben eri-e meg jobban kimenni, vagy karacsony utan,
koszi!
-
jamba
aktív tag
Üdv All
Eladó olcsó lapos:
DELL Inspiron 1525 típus
Szép állapotban.15.4" LCD Hibátlan kijelző
Intel C2D T8300 proci 2.4GHZ
2X2GB DDR2 800Mhz Kingston memória párban
VGA : Intel X3100
250GB WD Blue HDS 100/100%
DVD író
Webcam, wifi van,HDMI is.
Akku kb 50p aktív videózás közben.
Adapter van
Telepítve win7 prof.64 bit a kipróbálhatóság végettÁra: 24k Alku nincs.
-
Tarill
őstag
sziasztok! eladnám a régi billentyűm ha valakit érdekelne: [link] megegyezünk
helyieknek olcsóbb
-
_kovi_
aktív tag
Sziasztok!
Eladó egy jegy a szombati Győri Audi ETO KC - Rostov-Don Bajnokok ligája női kézilabda mérkőzésre.
Helye:
Audi Aréna Győr - G szektor jobb / 9 / 14
4000.- -
Ukraan
aktív tag
Üdv Srácok!
Valakinek nincs véletlenül kölcsönbe egy Xbox 360 HDD Transfer Cable-je (nem lennék hálátlan)?
Köszönöm! -
vlcsko82
senior tag
Nincs valakinek otthon elfekvőben egy nem használt porosodó sztereó erősítője eladó olcsón?
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Mobil flották
- Milyen autót vegyek?
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Autós topik
- Anime filmek és sorozatok
- One mobilszolgáltatások
- Házimozi belépő szinten
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítá
- VW/ Skoda fejegység Android 13, 6/64gb eladó
- Lenovo Loq Gaming 15IRX9
- Dell Precision M4700- I7 4. generációs - 16Gb - Nvidia Quadro
- Panasonic Toughbook CF-MX4-1 12.5" Érintős- - Akár 8-10 órás akkuval
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Gigabyte 750W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest