Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Smile8822
senior tag
iphone 5c ajánlatokat várom
Meg lett az utódja szóval akit érdekel írjon. -
G@ben
addikt
válasz
zsigee #22094 üzenetére
És az én esetemben, hogy rajta van a 7 bad sector, meg 100/93 az állapota, de legalább egy éve ilyen (akkor vettem észre), mire számítsak? Rak arra a területre adatokat vagy sem? Ha nem, akkor még akár sokáig is jó lehet, ha rak, akkor megette a fene az egészet, mert ezen vannak a fontos adataimról másolatok. Igen, tudom, ha rosszabbodik, akkor csere, de elég régóta ilyen.
-
zsigee
aktív tag
válasz
Jazzos #22092 üzenetére
A baj ezzel az, hogy legtöbbször első szektorban (is) van hiba, amit pedig nem tudsz kihagyni. Persze tudom, vannak okos dolgok, de az már nem olyan. Fizikailag és logikailag is használja a rendszer az első szektort. Ha szerencséje van az embernek, akkor háttértárként még egész szép kort megélhet egy ilyen hdd. Szóval a lényeg, ismét egyet értünk.
-
Jazzos
őstag
válasz
MR_Joe #22088 üzenetére
Régen én is próbáltam játszani vele, de csak látszólag javít. Előbb-utóbb szopás lesz vele. Nálam amin már 1db gyenge szektor van, az megy a hulladék közé. Max. ha látod, hogy hol van, akkor mellé raksz csak partíciót, és használod saját vinyónak. De mást nem érdemes csinálni vele.
-
Flow
senior tag
Amik közel állnak hozzánk, azok a berni Alpok. Csak sajnos az itteni fotózás nem fér bele a keretbe.
-
MR_Joe
senior tag
válasz
cellpeti #22086 üzenetére
HDD Regenerator. Egy hdd-n próbáltam, igaz azon 1 bad sector volt, azt rendbe tette és azóta se jött elő. Egy próbát megér.
-
cellpeti
nagyúr
üdv,
ha van egy hdd, amelyen 16 bad sector van, azt meg lehet még gyógyítani, vagy nem érdemes vele foglalkozni
HD Sentinel szerint 100/83
-
válasz
Thocy a ZAGY #22078 üzenetére
a lehető legjobb ötlet, egészen komolyan megfontolandó
-
Flow
senior tag
válasz
Balinov #22072 üzenetére
Mondom a pisztácia elfogyott!!
A pannonhalmi fűvészkerten mi is gondolkodunk, jó tipp. Meg ravazd körül is vannak pl horgásztavak szép, rendezett környezettel...
Hédervárat én is javasoltam a jövendőbelimnek, de "ott volt az unokatesódéké is, oda tuti nem" - kifejezetten logikus választ kaptam.
Öttevényi kastélypark jól hangzik! Megnézem a neten, mert még sosem voltam ott!
-
-
Flow
senior tag
Ötletek győri/győr környéki jegyesfotózás helyszínre?
A radó szigetet, meg a Káptalan dombot ne, pls. Jó lenne zöldövezet, vagy érdekes helyszín.
Városháza tornyát már bevettem a lehetséges alternatívák közé.
-
cellpeti
nagyúr
használja valaki a Popcorn Time nevű progit?
-
Balinov
titán
Sracok, TP-LINK TL-MR3040-et keresnek hasznaltan, olcson. Nincs valakinel egy elfekvoben?
-
Dryman
őstag
Győr-Győrszentiván útvonalon...KANDÓ 15. előtt a parkolóban jól elbújva a rend szilaj őrei trafiznak!!!
-
Dryman
őstag
Sziasztok!
Lenne egy komplett kis gépem, hátha éppen most vadászna ilyenre valaki....Új mikroatx házikó
400W-os DTK 12 cm-es táppal
Intel gyári DG31PR alaplap
Intel E 6320 Core 2 Duo proci
2GB DDR2 ram
250GB HDD
Geforce 8600GT 256MB
DVD RW25000-ért vihető a kis masina 1 hó garral
Lenne még egy csomó Intel Pentium 630 proci (3GHz 2Mcache lga775) 8-10db
ja, meg néhány Pentium D 945 "csoda" is akad...
"csoda" = visszafogott teljesítmény a virtuális "duplamagas" technológiának köszönhetően, mellesleg fűteni is lehet a procival....jön a tavasz, nekem már nem kell a fűtés... -
cellpeti
nagyúr
használ valaki esetleg Samsung notit?
-
vidobali
aktív tag
Sziasztok
Tudna nekem valaki Győrben segíteni a következőben?
Kaptam egy Gigabyte GA-P67A-UD3-B3 alaplapot, de nem tudom letesztelni, mert nekem csak 3.generációs i5 procim van, amit ez a lap csak F6-os BIOS-tól kezel. Szóval abban kérném a segítséget, hogy egy bios frissités erejéig valaki kölcsönbe tudna-e egy 2.generációs 1155 procit adni. Természetesen elmegyek és ha nem zavarok ott helyben megejtenénk a dolgot, nem vinném sehova a procit.
-
stairmaster
tag
sziasztok!
Lenne két eladó merevlemezem, egyik samsung hd322hj a másik samsung hd501lj
A kisebben rendszer volt, a nagyon csak tároltam!
HD sentinel szerint mindkettő 100/100%. Ha valakit érdekel írjon.
-
jamba
aktív tag
Üdv All
Pár eladó alkatrészem lenne így hirtelen kicsit körülnéztem otthon:
Procik:
Intel:
Intel CeleronD 347 3.06GHZ/512/533
Intel CeleronD 357 3.2GHZ/512/533
Intel Celeron Dualcore E1500 SLAQZ
Intel Pentium 630 3GHZ/2M800 SL7Z9 2db
Intel Pentium Dualcore E2140 SLA3J
Intel Pentium Dualcore E2180 SLA8Y
Intel Pentium Dualcore E5200 SLAY7
Intel C2D E6420 SLA4T 2db
Intel C2D E6750 SLA9V
Intel Core Quad Q8300 SLGUR 2dbAMD:
AMD Athlon 64 X2 4600+ LDB4F (Brisbane)
AMD Athlon 64 X2 6000+ CCB8F
AMD Phenom X4 HD9500 CAAZB
AMD Athlon 2 X4 ADX630WFK42GI CADACA procikhoz tudok adni gyári illetve jobb hűtőt is Thermaltake,-Cooler Master..............
Alaplap: INTEL S775 MSI MS 7366 ver 2.2
Félkonfig:
Gigabyte GA-H55M-DH2 alaplap
Intel I3 540 proci hűtővel
2X2 GB DDR3 1333MHZ Hynix memóriaVGA-k:
NV Galaxy Geforce 7200 GS 256MB DDR2 64 Bit (paszív hűtős)
NV Geforce 8400GS 256MB DDR2 64 Bit (aktív hűtős)
NV Sparkle 8500 GT 256MB DDR2 (paszív hűtős)
NV Geforce 8600GS 512MB DDR2 128 Bit (aktív hűtős) 2db
NV MSI Geforce GT220 1GB DDR2 128 Bit (aktív hűtős)
NV Geforce GTX 280 1GB DDR3 512Bit 2dbATI Sapphire HD 3870 512MB DDR4 256Bit
ATI Asus EAH 5570 Silent 1GB DDR2 128BitEzeken kívül DDR2 memóriák párban 2x1GB-os 3pár
DDR2 2x2GB 1 pár -
Kis Joe
senior tag
Hmmm... Bütykölés egész nap francia és belga sörök társaságában
-
jamba
aktív tag
Üdv All
Keresek HP centrálpines adaptert 65-90W-os érdekelne akár 4-5 db is akinek lenne PÜ-vagy telefon.
-
Weaver
senior tag
válasz
delikvens025 #22043 üzenetére
ezért kell eladni külön a procit, és külön a lapot!
-
delikvens025
csendes tag
Tiszteletem. 4 magos eladó:
GA-P31-ES3G és hozzá egy Q6600 as E0 steppingel ami jól húzható. Árba 17e lenne. Majdhogynem a lap jön igy ki 2000 beTessék szépen vinni........
-
vidobali
aktív tag
Sziasztok
Ha valakit érdekel van egy MSI G41M-P26 s775 alaplapom, egy C2D E8400 procival. Csere érdekel LGA1155 alaplapra
-
atos19881101
senior tag
Sziasztok,
Győrben keresek olyan kollégát aki tervez vásárolni valamilyen fesztivál bérletet. Kérem ha van ilyen akkor jelentkezzen nálam!
-
Borokafa
őstag
Sziasztok! 1GB DDR2 800 noti memóriát keresek
-
jamba
aktív tag
Üdv All
Eladó HP 6735s laposom lenne
Szép állapotban pár apró karc a használatból eredően található rajt.
15.4" Wide TFT
AMD Turion Dualcore proci 2X2GHZ
2X1GB DDR2 800MHZ Memória párban
Int VGA ATI HD 3200 DX10 256MB
160GB Sata HDD
DVD-író
Wi-Fi
Akku 9%-elhasználódás kb 1.5-óra üzemidő
Eredeti HP 90W-adapterÁra 45k-alku nincs.
-
Kis Joe
senior tag
Keresek off road motor-t, aki tux a környéken kérem privátban jelezze! Első sorban 125-250ccm 2t krossz, de jöhet 4T és enduro is.
-
Balinov
titán
sracok, Office 2007 Enterprise telepitokeszletet honnet lehet legalisan letolteni? Van licenszem hozza, tenyleg jogtiszta, de a letolto link a vasarlast igazolo emailben mar nem muxik.
-
Jazzos
őstag
válasz
delikvens025 #22023 üzenetére
Ez volt az a lap, amit megvettek tőled?
-
vlcsko82
senior tag
Lenne pár eladó cuccom MSI K9N SLI (MS-7250 ver:2.2) , AMD Athlon 64 X2 5200+ , AMD Athlon 64 X2 4000+ , ASUS EAH2600XT bővebb infó pü-be.
-
delikvens025
csendes tag
Tiszteletem. Platform váltás miatt eladó:
GA-P31-ES3G és hozzá egy Q6600 as E0 steppingel ami jól húzható. Árba 17e lenne. Majdhogynem a lap jön igy ki 2000 beTessék szépen vinni........
-
jamba
aktív tag
Üdv All
Keresek
HP DV2000 laposhoz
Felső ház kertet egérpaddal
ha valakinek lenne ilyen pü vagy telefon please
-
Bobrooney
senior tag
Urak! Nem tudjátok hol lehet ilyet kapni Győrben? Az Árkádi Alexandrában már nincsenek ilyesmik.
-
vlcsko82
senior tag
Keresek 2x1 v. 1x2 Gb DDR2/800Mhz asztali modult akinek van jelezze pü-ben
-
cellpeti
nagyúr
üdv
érdeklődnék, hogy Győrbe tudtok-e autóelektronikai szerelőt(tolatóradar, ülésfütés)
-
Dryman
őstag
Igen, jól érzed hogy a "billenőkapcsolós" beállítási lehetőség édeskevés, mert azzal hogy kikapcsoltam, sajnos mégsem tudom visszaállítani a gyárilag beépülő fénykép-galériából megnyíló fényképnézegetőt....
-
Dryman
őstag
válasz
Balinov #22008 üzenetére
Az így jártam tipikus esete..." szopatnak anyám, stop....engem is fiam, de nekem jólesik, stop"
Nem tudom kikapcsolni, mert ezen szolgáltatás az android része, és ha kikapcsolom akkor a levelezés sem szinkronizálódik....google+ szolgáltatás.... hogyan lehetne google- csinálni belőle????közben keresgéltem és van némi előrelépés: tiltani a google+ nak a fotókhoz való hozzáférést: telefon beállításai/Adatvédelem/Fotók/google+ Ki állásba kapcsolása
-
stairmaster
tag
Még mindig keresek proci tartót... valakinek?
-
Dryman
őstag
válasz
golya32 #22005 üzenetére
nexus 5 lesz a jobb választás ha google alkalmazás fan vagy....
eddig ha fényképeztem a G2-vel a fénykepező funkció exp. gomb mellett ott volt miniatürben az utoljára fotózott kép..amire ha rányomtál akkor a galériából szépen megnyitotta....most ha ugyanerre az kis képre rányomok a google képmegosztó szolgáltatásán keresztül nyílik meg a kép és már javasolgatja is hogy osszam meg, tegyem fel az anyjába, ja és természetesen a google fiókommal már le is szinkronizálta....ki a picsa kérte ezt???? nem tudok rájönni hogy mikor és hogyan állítódott ez át ...és ami bosszant hogy nem tudom visszacsinálni...mert annyira nem kell nekem ez a takonyszerű extraficsör.... -
Dryman
őstag
válasz
Balinov #22003 üzenetére
Nekem G2-öm van, és nagyon meg vagyok vele elégedve....viszont az bosszantó tud lenni mikor a felső legördíthető menüsávban véletlenül egy mozdulattal kikapcsolom a képernyő lezárási funkciót....ekkor gyakran előfordul hogy a zsebben bekapcsolódik a kamera...ez esetben a G2 úgy fel tud melegedni hogy az nem mindennapos.... talán éppen ezért lett a januári szoftverfrissítés eredményeként az a funkció is elérhető hogy a felső szürke menüsáv is szerkeszthetővé vált, és kikapcsolhatók belőle a nem használt gyorselérésű funkciók.
A G2 mellett viszont az szól, hogy az akkuideje páratlan a jelenlegi okostelefonok között....mondom én ezt azért is mert mikor kiosztom a gyerekek között a "villanypásztorokat" lányomnak a tablet, fiamnak a telefonom...érzékelhető a különbség...a tablet már rég a végét járja, mikor a telefon még csak alig merülget.... -
golya32
senior tag
Melyik telefont ajánljátok?
LG G2 vagy nexus 5?
Note2 ről váltanék.Ja lesz Note2 független eladó, ceruzával tökéletesen megy kézzel nem mindig érzékel, sarka törött, ezért olcsó is.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Think Tank Glass Limo profi fotós hátizsák - Új -
- Ohh! Dell Latitude 7430 "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Canon Extender RF 2x telekonverter RF objektívekhez - Újszerű -
- DJI Mavic Air 2 Fly More Combo drón szett 3 akkuval, megkímélt állapotban
- Új! Canon CF-R20EP hűtőventilátoros markolat (R5, R6, R5 II, R6 II)
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080TI 12GB ZALMAN I3 NEO GIGABYTE 850W
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest