Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Kompakt vízhűtés
- Mini-ITX
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Speeedfire #8091 üzenetére
Azért az szemfényvesztés. Akár 30 óra 9 cellás akkuval és
a dvd helyére becsapott 3 cellás cuccalegy slice akkuval. Mondjuk nekem pont bejön a kombó. Ha lesz ilyenem lehet...Szerk.: megelőztek!
-
ixtom
tag
válasz
"B+, hoy csinálták ezek a 30óra és 30napot?
Nem semmi."Valószínű egy olyasmi kegészítő lesz hozzá, mint az X220-hoz: slice battery (youtube)
-
sladka_pani
senior tag
Urak!
Még sosem kérdeztem egy győri sofőrtől sem, de hol vannak kamerák, trafik, ilyesmi Győrben? Csak mert én ha jövök Szlovákiából, Vámosszabadi felől be a városba, ha nincs forgalom előttem, az Árkádig, körforgalomig, nyomom neki mint állat, néha meg máshol is! Nem mindig, van meg amikor órára pontosan betartom az 50-et, mögöttem már előzködnek is, olyankor ráérek. De ha nagyon sietek... Pár éve járok már, még nem jött képeslap -
cellpeti
nagyúr
válasz
Speeedfire #8093 üzenetére
egeret, billentyűzetet hogy teszel rá? $74ért nem is sok sztem. Alap netezős gépnek elmenne sztem, meg letöltögetni
szerk.: ja most nézem HDMI...hát az még nincs itthon
Miért nincs még fent a Diablo 3 a virágboltban?
-
RudyD
tag
válasz
Ha jól nézegettem, akkor az az A10 (???) vagy mi, aranyos kis kütyü. A cikkben lévő infók eléggé szanaszétnek tűnnek, amúgy egy mai kínamobil - kínatáblé specifikációira ismertem belőle. Most hogy van rajta egy hdmi, egy microusb meg egy talán - tápbemenet?
Igen - ilyen nagyonalap mediajátékos - nappapinak otthon netezős frászbúkos cuccnak tudnám elképzelni. A tv -ket már nem hiszem hogy nagyon kezelné. Wifi meg van benne. Igaz, hogy megvegye az ember ezt (ennek az árát írták 75 dodóra?) meg egy wifi router, ami még kb 2-5eHuf, meg egy wireless (??? abból is melyik???) egér+bill, (kb 5-10e huf) meg egy hdmi portos kijelzővel rendelkező eszköz, ami valljuk be nem mindenkinek akad még otthon....
Szerintem a használt-pc piacot nem fogja beomlasztani.
Tényleg valami ilyesmi hogy jééé van ilyenis.
-
RudyD
tag
-
Balinov
titán
válasz
300k? aztalebordultmalnabokrat. Engem ezert a 61-ert 120€-ra kuldtek meg, piroslampaert 100€-ra, mondjuk ehez meg nincs aranyban a 60€ a yellow boxon valo acsorgas
-
Speeedfire
félisten
válasz
Balinov #8092 üzenetére
Itthon sem éri meg neki tolni, mert nyer az ember 10-20 percet, de cserébe kaphat 300k-s büntetést is...
Erről vélemények? Rasperry pi ellenfél lehet.
Bár én mindig hiányolom a normális lan-t vagy épp a sata aljzatot. Pedig akkor nagyon jó kis "home server" lehetne belőle.
Arm-es 1.5GH, 512MB ram, szóval...de ilyenek miatt csak egy jó kis valami... -
Balinov
titán
válasz
nem kimondottan, bar nem is nyomom neki tulsagosan. Utobbi fel-1 evben kiba**t sokszor trafiznak...+ identol vannak privat vagy community speedcamek is...eleg volt egyszer fizetni azert a 61-ert
-
Jazzos
őstag
Az ott pont én vagyok
-
Balinov
titán
Igaz en nyemamka UK, hanem IRL, de dolgoztam angol markakereskedokkel 2 evig, igy ossze tudtam hasonlitani 2-t, "kis" cegek, kb 5-10 fos letszammal. Klappolnak az adatok, sot az egyiknel tavalyelott tortent ugyvezetoigazgatosag datuma is passzol az uj MD nevevel egyutt.
szerintem gromek az oldal. igaz, a huzosabb infokert fizetni kell, de csak alapveto cegtudakozodasra megfelel
-
vlcsko82
senior tag
Kalocsa fele nem jár valaki?
-
Jazzos
őstag
Pápa-Szombathely útvonal milyenféle? 1000 éve nem jártam arra. Minőségben olyasmi mint a 83-as?
-
RudyD
tag
Üdv!
Apropopopó! Külhonba szakadt feleinket kérdezném (elsősorban UK) hogy szerintük egy ilyen honlap: https://companiesintheuk.co.uk/ valós adatokat szolgáltat-e, illetve hogy mennyire?
Néha ezerévente nagyritkán jó lenne utánanézni pár cégnek hogy valósak-e és hogy érhetőek el...
-
Jazzos
őstag
AD jelű régi típusú betonáthidalót sztetek találok valahol raktáron? Jamba Mester, nincs használtban esetleg?
-
törölt tag
Nem megy ma valaki Pestre, vagy jön onnan egy keverőért kellene menni, meg elhozni... Köszi!
-
moonguru
őstag
Szerintem addigra villanyórát fognak beleépíteni, hogy a jövedéki adót is kitudják vetni a tankolásra "feltöltésre"
-
Dryman
őstag
válasz
Balinov #8071 üzenetére
nem kell újraraknod, elegendő ha a win7 beépített biztonsági mentés helyreállítást használod, pláne úgy ha sata driver fent van mert eddig is sata volt a drive....
szónélkül átmegy az új ssd-re....
én jelenleg a vállalkozásos notim rendszerparticióját tóltam át ssd-re és azóta is így használom....
előny: kuva gyors a boot és nem féltem az adatokat...
hátrány: kisebb mint az eredeti HDD volt, ergo ez a noti nem médiatárolásra való innentől... -
Balinov
titán
Tudom, Laci, hogy masok az aranyok, de mivel 0 szandek es minimalis az esely, hogy egy ilyenbe bele tudjunk ugrani, tekintsuk ezt elmeleti sikon torteno beszelgetesnek. Fizetesek masok, de a kiadasok is. Azert azt igencsak megereztuk, mikor meg Vera "csak" segedapolo volt, hogy a Puntoba a motorcsre majd' 900€-ba fajt. Nem hianyzott.
Atlalanos autos kiadasokra az objektivitas miatt annyit meg el tartozok mondani, hogy zoldkartya itt nincs. van emisszios resz a muszaki vizsgan, meg is basztak a Puntot 3x miatta, de kulon azert nem kell fizteni.
Autos temat, legalabbis az anyegin vonzatut, sztem zarjuk le, nincs sok ertelme.
Inkabb arrol meselj, SSD-re mikor valtottal mire kell figyelni.
Nem akarom a meglevo rendszert atvinni, szuz win7 x64 pro-t teszek ra. :
-
Dryman
őstag
válasz
Balinov #8069 üzenetére
Ez mind rendben is van, idehaza, és ott is fizeted a járulékos adókat és biztosítást, ezen felül fizeted az évi szervizt ha kell, fizeted a műszakit ha éppen kell....
Az a "Road tax" súlyadónak ítéltetett valami, kint nálatok egészen mást takar...bőven van benne környezetszennyezési díj meg hasonló finomságok, tényleges úthasználati díj stb....
én megértem hogy sok az a 435euro/év, de azért a fizetésed sem kevés az itthoni dolgokhoz mérve.
Mellesleg megjegyzem hogy az 1,4-es opelemre a cégautó adó, ami az égvilágon kívül semmit nem takar, azaz lófasz szolgáltatás nem jár érte, ez havi 16500 királyi forint....Orbán királyunk tett róla hogy ott húzzon le ahol Ő akar....
Szóval itt sem jobb a helyzet hidd el! -
Balinov
titán
válasz
cellpeti #8067 üzenetére
nem, nem erted jol, Péter, benzines az A4
Coyot: 8068# - RE: Fenntartani minden autot fenn kell es igen, en is fizetesbol tartom fel.
Fenntartasba en beleszamolnam, szigoruan itteni, nem otthoni viszonyokra levetitve a kovetkezoket:Valamiert dizelre olcsobb a biztositas, nem kicsit, tobb 10 szazalekkal. Halistennek, megujitottam az Avivanal a kotelezot es mivel bonuszkategoriat leptem fele lett.
Road tax (gyk. súlyadó). '01-es 1,6B A4-re evi 435€ a sulyado/utado,anyamharagja. Kollegamnak 2.0PDTDI A4-e van, 3eves, o fizet 130€-t, nem keves, ugye?
-
Coyot
őstag
válasz
Balinov #8065 üzenetére
Motorikusan értem: nagynyomású befecskendezés. Ha itt valami - bármi - elkezd elhalni akkor nem lesz olcsó.
Dízel autó fenntartása bőven többszöröse egy benzinesnek, mindig. Főleg a pdtdi-nek
Rokonomnak volt 1.9 pdtdi a 2 éves nagyszervíz 400k és akkor nincs baja az autónak, ha még gáz is van akkor meg... Ha fizetésből élsz akkor egyszeri 400k fájni fog nem kicsitMost barátnőm 1.5 dCi jével járunk, ebből már sokat tanultam. Köszönthetően a nem odafigyelésnek (nem igazán volt karban tartva), annak hogy 1000baros comman rail, meg annak hogy a szar minőségű a gázolaj minden kúton (ha meg jófajta evo-t meg v-powert tankolsz elfelejtheted az olcsó tankolást de tény hogy az jót tesz neki) pár év és tönkremennek a porlasztócsúcsok. És ebben még részecskeszűrő sincs..
Ezeknél az autóknál már nem megengedhető hogy nincs minden évben gázolajszűrő olajszűrő és fullos karbantartás, ha elmarad az meg fogja bosszulni magát. Nemhiába kerülnek az új dízelekre is több100k-ba az éves szervízek.
PM10: szállópor
-
Balinov
titán
válasz
Speeedfire #8058 üzenetére
jovanna, nem ballisztikus raketarol beszelunk, szoval 1ertelmu, mire gondoltam.
igen, 1,6 8 szelep, 102BHP (ujkoraban). vegyesbe olyan 9 korul eszik, ha hosszutavra megyunk, sok palyaval akkor olyan 8 korul. Mondjuk 1 honap es megy eves szervizre, megnezetem, hogy minden klappol-e
-
Jazzos
őstag
válasz
sladka_pani #8062 üzenetére
A vicc az, hogy lehet a régi füstölők kevésbé agresszív légszennyezők, mint a mostani dízelek...
-
sladka_pani
senior tag
Nem túlságosan olvastam erről az autóról, de gondolom kivételnek szánod az én öreg önfeláldozó harcosomat
Jut eszembe 17 éve kb. mekkora járgány volt még: Renault 19 reklám Ami stimmel belőle, hogy én is ilyen jóképű sztárnak érzem magam, mikor beszállok, és kifele is így kell csapnom az ajtót már -
Balinov
titán
válasz
Speeedfire #8056 üzenetére
Hat, ha lesz mod ra, kovetkezo autonk biztos dizel lesz. Jo volt a Punto MK2 a maga 1,2 8V-jevel, porgos kis auto volt, A4 is jo az 1,6 8V-vel (bar a kasztnihoz picit kicsi, jobb lenne inkabb egy 1.8 benya), de azert hianyzik a dizelbol a nyomatek meg a nagyobb hatotav...
-
Speeedfire
félisten
válasz
Balinov #8055 üzenetére
Ja, hogy fontos a diesel.
Én a bmw-n lepődtem meg, hogy csinált diesel-es M5-ös. Hát olyan felemás érzelmekkel olvastam a cikket. -
Balinov
titán
válasz
Speeedfire #8053 üzenetére
nincsenek akkora igenyeim...S4-be nincs dizel, Sline-ba viszont van. egy hofeher, 2 oldali kipu-fogos, fekete 18"-as felnikkel....na majd 15eveset, hasznaltan esetleg, talan
-
válasz
sladka_pani #8045 üzenetére
Egy esküvőn nem a menyasszony aki elsődlegesen fontos?
Viszont egy jobb fotóst válasszál azért. -
Füleske
addikt
válasz
sladka_pani #8045 üzenetére
Kinek a kutya kinek a pingvin a szerelme ....
[link]
-
sladka_pani
senior tag
Ilyen esküvőt szeretnék majd, egyszer!
A képen az Akita Inu a lényeg, aki a kutyaszerelmem már jó ideje, remélem 1x nekem is lehet, én is családtagként fogom kezelni! -
cellpeti
nagyúr
DealExtreme-n vásároltam PayPal-val, de nem jött róla SMS. Miért?
Illetve SkyDrive-on vissza lehet kapni a 25GB tárhelyet, de hol kell bepipálni, nem tudjátok?
-
ftc
nagyúr
válasz
Speeedfire #8034 üzenetére
en meg 32 000FT-t vettem a 60Gb-s samsungom
-
ftc
nagyúr
válasz
Speeedfire #8031 üzenetére
125 juroert én is viszek neked 120GB-t
-
Balinov
titán
válasz
Speeedfire #8031 üzenetére
nemhiszem, mert anno a cseremonitort is UK-bol (fuvarlevel szerint) kuldtek ,meg a rosszat is oda vittek
hubazz, nezem epp argepet, ekkora kulonbseg lenne? majd 40€
-
Speeedfire
félisten
válasz
Balinov #8030 üzenetére
Jahogyja. De akkor gondolom legalább ír honban is van üzlete vagy valami, ha garizni kell.
Itthon miért nincs ilyen jóárasított cucc?
Ennyiért van 60GB...Hasonló kaliberű ventit árul valaki?
Ilyen van a tápmban, de szerintem csapágyas lett. Cserélni kellene, de valami halkabbat szeretnék, mert ez nem embernek való este.
Lehetőleg ne 6k-s ventiket mondjatok. -
Balinov
titán
válasz
Speeedfire #8028 üzenetére
nem amazon, dabs.co.uk/.ie British Telecom-nak valami leanyvallalata. Desktopom fele onnet van meg 2008-bol
monitor gariztatassal semmi gond nem volt , erre meg 3 ev gari van.
-
ftc
nagyúr
Sasmsung s5320 eladó illetve huawei X5 Pro is...
-
Balinov
titán
válasz
Speeedfire #8025 üzenetére
hat, a mushkin 95€ lett volna fontrol eurositva + rambasztak volna meg 30€-nyi pk-t, ez meg hazhozszallitva nem volt 110
-
ftc
nagyúr
válasz
Speeedfire #8025 üzenetére
hölgyikékre kevés
másra meg sok
-
Balinov
titán
válasz
Speeedfire #8021 üzenetére
Extrem SF-es, 120GB
-
Balinov
titán
válasz
Speeedfire #8018 üzenetére
jaja, igaz. sarvar se olcso mondjuk.
hopp. most jott email, feladtak a Sandisk extreme ssdmet
ixtom: botbol esett
-
ftc
nagyúr
Gyerekek Mo-n vmi jó aquapark?
-
McKane
senior tag
helló
van itt valakinek Győrös matricája? ma láttam pár kocsin, " Én,te Győr" feliratú matricákat..
Hol lehet azt szerezni,ha lehet ? -
Cellpéter, most olvasom jól lehúztak megint. Most mi a téma? VGA bukta, 3000 pénz bukta, feljelentés a helyén és kb ennyi?
-
-
vlcsko82
senior tag
Urak,keresek kicsi 160-250-320Gb SATAII winyót értékegyeztetéssel
Ezt az 1000Gb szeretném kisebbre cserélni,mert nem használom ki -
Na re! Adjatok Battle.net email címet Diabló 3 asok privátba! Csak módjával tolom, vizsgák.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Filmvilág
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Óvodások homokozója
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mobil flották
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Synology NAS
- További aktív témák...
- Creative Sound Blaster X AE-5 eladó
- Ryzen PC-5700X-RTX 3080-B550 AORUS-32GB DDR4-1 TB M.2 SSD-NOCTUA FAN+360 AIO/Garanciás-Beszámítás
- ASUS ROG MAXIMUS XII HERO (WI-FI)
- ASUS ROG MAXIMUS Z790 DARK HERO Alaplap
- DELL GY1TD PowerEdge R630/R730XD NVMe (U.2 SSD) PCIe Extender Controller Adapter + K9TVP Kábel
- Bomba ár! Dell Latitude E6400 - Intel P8400 I 3GB I 160GB I 14,1" I Intel VGA I Garancia!
- JBL Charge 6 és Xtreme 3/4 akciós áron eladó!
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R 9 9950X / RX 9070XT 16GB / 64GB DDR5 / 1TB 990Pro