Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- RAM topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen széket vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Egér probléma
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bluetooth hangszórók
- ZIDOO médialejátszók
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Borokafa
őstag
válasz
frankstork #27796 üzenetére
Egyik ismerősöm vett egy Opelt , Opel Gyimesnél, elkezdet zörögni hidegen. Visszament reklamálni néhány hét után. Először vezérmű láncot cseréltek ingyen....később még mindig hidegen kicsit zörgött még mindig reklamált és kicseréltek hidrotőkéket , azt is ingyen. Ha bevizsgált autót veszel, arra az eladó kereskedés vállal garanciát...
-
vlcsko82
senior tag
Router senkinek sem kell ? Csere is érdekel 160Gb laptop vinyóra
-
mm00
aktív tag
Valakit érdekel utánygyárott MacBook töltő? 60Wattos Magsafe 2. Pár hete vettem mert az eredetimen kábelt kellett cserélni és szükségem volt töltőre. 13.000Ft-ért vihető, Győrben kipróbálható.
-
Borokafa
őstag
válasz
sotetlovag97 #27790 üzenetére
Mondjuk én márkakereskedésben vennék használt autót is, mert elég szigorú garancia vállalási kötelezettségük van.
-
kovacsroli
senior tag
válasz
atos19881101 #27791 üzenetére
Pusztán hallomásból
-
golya32
senior tag
Ez véletlenül nem a sylver más néven?
-
atos19881101
senior tag
válasz
stairmaster #27787 üzenetére
És kovacsroli
Hallomásból mondjátok, vagy vásároltatok már náluk?borokafa
Persze a kereskedő a saját profitját nézi. De hátha akad, aki lelkiismeretes is mellé. -
-
Borokafa
őstag
válasz
atos19881101 #27784 üzenetére
Megbízható autókereskedő szerintem nincs
-
kovacsroli
senior tag
válasz
Én jókat hallottam róluk, meg a ~100millios készlet sem elhanyagolható szempont.
-
stairmaster
tag
válasz
igen, megbízhatóak.
-
BalooTM
tag
válasz
#35685120 #27783 üzenetére
Itt van sokkal jobb gémergép, olcsóbban: gémerjátékkártyával!
-
Dryman
őstag
Sziasztok!
FM1-es alaplapot kellene pótolnom!
van rá esély szerintetek??? -
atos19881101
senior tag
Sziasztok,
Van valakinek tapasztalata a Burányi Autó Kft.-vel?
-
törölt tag
Asztali gép eladó
Dell Optiplex 790 eladó.
Paraméterei:
- gyári ház + táp
- alaplap (Intel Q65 Chipset (1 X SATA 3.0, 3 X SATA 2.0, 4 X DDR3 ram slot, PCI-Express 16X, hangkártya, Gigabit Lan, VGA, Displayport stb.)
- i5 2500
- 4gb ddr3
- 250 gb hdd
- dvd író
- intel hd 2000
- win7 jogtisztaHibátlan karcmentes állapot 1 hó garival.
Ár: 60.000 ft
-
zozyk
addikt
Srácok,van egy eladó Nintendo Wii,érdekel valakit?
Kb 10 játék,kiegészítők,stb...nincs feltörve.
-
sotetlovag97
tag
Üdv!
Eladó lenne újra pár dolgom, jó áron, ittenieknek kis kedvezmény is mehet.
Itt vannak a dolgok. -
MR_Joe
senior tag
Üdv embörök! Valakinek lap+proc páros? Esetleg a lap külön? Egyben 50k, lap külön 20k.
-
Tarill
őstag
Üdv! lenne kb 5 liternyi JBL Manado akváriumi növénytalajom eladó, át van már mosva árban megegyezünk
-
sotetlovag97
tag
válasz
Dryman #27770 üzenetére
Dryman, lehet neked lesz igazad, mert a mostani sim csere után is ugyan az a hiba. Hívni nem tudok, sms van és mobilnet is.
Ezt azért nem értem, mert zozyk kolléga is pár napja vette a kártyáját a vodafone-nál és azzal simán ment, semmi szétkapcsolás meg hasonlók nem voltak...Már komolyan nem tudom mi lehet a baja.
A telefonnak semmi, mivel akkor zozyk kártyájával sem ment volna.Lehet a telefon meg a simem utálják egymást...
-
Joker88
őstag
válasz
sladka_pani #27751 üzenetére
új telefonok olyan 40.000 ft-ig..
-
Dryman
őstag
Nemrég vettünk 2 dell irodai masinát, ahhoz kaptunk gyári dell billentyűt....
nem az általad is használt dizájn terméket, hanem próbáltak hasonlót gyártani mint a logitech k120
ezekkel az újabbakkal viszont van gond rendesen...a nagyobb billentyűk alatt csak egy darab microkapcsoló van középen, a billentyű alá beépített fém pálcikával próbálták azt megoldani hogy a bill. valamely oldalán történő lenyomásakor a nyomóerő a középen lévő microkapcsolót is elérje.....na ezt nem sikerült jól kivitelezni....általában ezek a billentyűk szorulnak....backspace, enter, shift, szóköz, numpad-on a 0 bill., enter, és a plusz is....A számvitelről ki is lettek üldözve emiatt....
környezettudatosság......több petpalackot dobtok ki a kukába egy nap az irodában mint egy billentyűzet műanyag részei...összegyűjtöd az infós e-hulladékot, leadod a megfelelő helyre és még papírt is kapsz róla hogy mennyire környezettudatos vagy, aztán ezzel a papírral már lehet is villogni a következő pályázatnál.. -
mm00
aktív tag
válasz
Dryman #27771 üzenetére
Igazad van, ha visszakapják a tiszta billentyűzeteket, akkor tényleg megérett a téma egy gyors prezentálásra, mert szerintem is az lenne a normál, ha mindenki megoldaná magának.
Tudom, hogy nem túl drága egy billentyűzet, de a környezettudatosság jegyében gondoltam, hogy nem újak lesznek, hanem csak tisztítás. Kolléga ad privátban árajánlatot, aztán ha olcsóbb lenne újak beszerzése, akkor az lesz
Ps.: Dell gyárt még rendes billentyűzeteket? Dell sk8115-öt használok már 5-6 éve, de az utóbbi években már nem volt kapható
-
Dryman
őstag
kereslet az van rá, de annyiba kerül egy ilyen kiszállásos bill + egér tisztítás hogy simán vehetnél belelő normál középszintű pl Ligitech K220-at teljesen újat!
Nem akarok illúzióromboló lenni, de nem nagy kunszt egy ilyen tisztítás, elszántság és gumikesztyű kérdése....
nálunk a cégnél bemutatkozó jellegű tevékenységgel a Karcher győri képviselete próbálta gőzös tisztítással kipucolni az irodai eszközöket....
Szerinted??? mennyire vált be???? a műszakba a termelésen próbáltattam ki, ha lúd legyen kövér, aztán láttam a csajszi arcán hogy feladta már az elején....
nem is beszélve azon kollegínákról akik télvíz idején vastagon bekenik a kezüket kézápolóval mert nehogy kiszáradjon az irodában...aztán megy a fészbuk cset egész nap..... vakarja le a zsíros ekcémás dzsuvát az akinek 6 anyja van.....megoldás: veszel nedves tisztító kendőt, papírtörlőt, meg valami clean szerű tisztítószert, és egy új billentyűzettel demonstrálva, kisebb csoportokban megmutatod nekik hogyan kell letörölni és megtakarítani a saját eszközeiket, mert ez nem az informatikus dolga!!!!! az eszközöket biztosítod, a többit meg csináljak maguk....
Ja és bemutató során nyugodtan legyél szókimondó..." nem kell a billentyűzetbe belezabálni, beleinni....beleverni...."
működik a dolog...onnantól mindenki rendesen magába néz.... -
Dryman
őstag
válasz
sotetlovag97 #27763 üzenetére
Nem akarok nagyon beleszólni, de volt hasonló telefonos gond a cégnél, nem rég vásárolt telefonokkal...kb egy évesek voltak az s4-esek (telekomosak) és szinte ugyanezzel a hibával volt dolgom....Sim csere ami ráadásul ingyenes is megoldotta a problémát....azt mondták a t-pontban hogy volt hibás szériás sim-jük...mi két esetben futottunk bele....
-
G@ben
addikt
Vállalna valaki egy Sony Ericsson Xperia Pro rootolást? Akárhogy próbálom, nekem nem megy se a népszerű egygombos programokkal, se ezzel a módszerrel. Egyszerűen nem tudok rájönni, mi a hiba.
-
kiszi07
senior tag
válasz
kovacsroli #27765 üzenetére
Nézz körbe bónuszbrigádon, vannak occsón. Sőt lehet pörgetni, amivel spórolhatsz is.
-
kovacsroli
senior tag
Hali,
Hova érdemes masszázsra menni valakinek van tapasztalata?
Legjobb lenne ha szep kartyat is elfogadnanak. -
mm00
aktív tag
Valaki vállal billentyűzet és egértisztítást? Irodai cuccok úgyhogy csak úgy mehet h szombat reggel odaadom és aznap vagy vasárnap vissza. Kb 3 billentyűzet két egér. Árban megegyezünk...
-
sotetlovag97
tag
Itt is megköszönném, hogy segítettél és rájöttünk pár dolgora a telefonnal kapcsolatban.
Másodrészben pedig nem tudna még valaki egy T-mobile-os nano simet biztosítani 2 percre kb.
Mert azzal még nem próbáltam és vodával működött a telefon, de telenorral nem és rá akarok jönni, hogy csak telenornál van letiltva és a többivel mehet vagy t-mobile-lal sem megy és akkor voda függő a telefon.Erre keresnék még 1 embert győrben.
-
kiszi07
senior tag
Heyy, lenne esetleg valakinek kölcsönbe a hétvégéje egy kis bőröndje ? Péntek reggeltől-Vasárnap estig kellene. Köszi
ui: esetleg valakinek csomagja Debrecenbe? Oda megyek a hétvgén.. -
Dryman
őstag
Excel-es problémám van.....
adott egy fonál alapanyag, ennek a fonál alapanyagnak x méterenként meg kell mérni az átmérőjét....
a mérések száma 4-40 között változhat.
a mérési eredményekből egy négyzetes szórásképlet alapján meghatározandó egy átlagos szórási érték.
a Szórásképlet adott, így tudok is vele számolni, de csak fixen kialakított táblázat esetében működik!
..
pl 15db-os mérésnél, a mérési eredményeket beírom a táblába a1-a15 mezőkbe...ezt kell átlagolnom, majd az egyesével mért értékekből ezt az átlagot kivonnom, így keletkezik egy különbség ami pozitív és negatív is lehet.....ez az alapja a szórásképletnek....
ha csinálok egy 40 mezős mért értékek táblázatot, és a fentiek alapján csak 15 mezőt töltök ki, akkor a 16. mezőbe írt (esetemben nem írt) számmal is számol a tábla, és mivel a 16. mezőbe nemírt értéket 0-nak veszi, már megy is az egész a levesbe....a különbségképzés miatt itt a negatív átlag érték keletkezik eredményül...
Azt szeretném ha a táblázat mindig annyi mezővel számolna amennyit éppen kitöltök, azaz ahány mérést éppen elvégeztem annyi adattal számoljon...
Hogyan tudnám figyeltetni azt hogy a táblázatban a fenti esetet nézve csak 15 mezőig számoljon,
az üres mezőknél meg ne számoljon tovább....????? -
zozyk
addikt
válasz
sotetlovag97 #27757 üzenetére
-
sotetlovag97
tag
Nem feltétlen kell voda, tőlem még román sim is lehet, csak 1 hívást had nézzek meg, hogy eldobja vagy nem.
zozyk: Pontosan hogyan talállak majd meg, mert hívni ugye nem tudok. :/ Amúgy a holnap az jó.
-
zozyk
addikt
válasz
sotetlovag97 #27754 üzenetére
Igen azaz. Holnap itthon leszek kora délutántól,ha van időd lépj ide. Van voda és telenor is,mindkettő nano.
-
golya32
senior tag
válasz
sotetlovag97 #27752 üzenetére
Ha jól értem voda kártya kell?
-
zozyk
addikt
válasz
sotetlovag97 #27752 üzenetére
Ja jársz az ifiház felé,bármelyik este kipróbálhatjuk...
-
sotetlovag97
tag
Sziasztok!
Lenne egy nagy kérésem. A telefonom pár napja szórakozi velem. Sms-t tudok küldeni és mobilnetezni is de ha hív valaki vagy én akarok valakit akkor eldobja a hálózatot.
Remélem hogy nem a telefon hibája hanem a sim kártyáé és ehhez keresnék olyan embert aki pár pillanatra kölcsönadná a nano sim méretű kártyáját(mivel ha jól tudom ez kell az s6 edge-be).Mivel hívni nem tudtok és én sem ezért főleg itt vagy privátban várom a jelentkezőt, már ha lesz ilyen.
Tényleg csak 1-2 perc és csak annyi hogy meg kell nézni hogy arról a simről tudunk-e hívást indítani, ha igen akkor lerombolom a vodafone-t.
-
sladka_pani
senior tag
Üdv!
Közeleg a párom születésnapja és szeretném őt meglepni egy kisebb méretű Lumia okostelefonnal. Nekem 735 van, neki ettől kisebb kellene. Fontos, hogy DualSIM-es legyen és hogy patika állapotban legyen. Maximum 40.000FT-ig minden ajánlatot meghallgatok, privátban, képpel és saját véleménnyel (akku üzemidő tapasztalat). Sürgős! 1 hétig tudok várni maximum! Köszi -
Dryman
őstag
Ja meg ez is eladó..
Navon Predator 7" tablet...IPS kijelző, 4 core, 8GB.....
a gyerekek a 70 fokos kocsiban hagyták nyáron, így a kijelzője
kissé átalakult....félreértés elkerülése végett,
a tablet teljesen használható, de a kijelzője imitt-amott foltos lett
ezt leszámítva egész jó állapotban van.
Részemről nincs elég motiváció arra hogy kijelzőt cseréljek....
akinek így megérne 8000Ft-ot tessék csak tessék vihető!
egy kis hazai bemutató:[link] -
Dryman
őstag
AMD-s félkonfig eladó:
ASUS M5A78L-M LX V2 alaplap (am3+ procikat is fogad) CPU core unlocker funkcióval
benne Phenom II X3 B75 @ Phenom II X4 965 processzor
4 GB DDR3 1333MHz Kingmax ramigény esetén komplett gépként is eladó némi felárral....
HDD: 250GB samsung HDS 100/100
VGA: 512MB Geforce 9600GT
tápegység 400W-os FSP
érdeklődés privátban.... -
G@ben
addikt
Beállok én is.
Tudtok olyan szerelőt, aki nem csak cserélgeti az alkatrészeket a kocsiban, hanem valóban a hiba okát keresi meg?
-
sagesz93
addikt
na akkor én is kérdezek, Győrben van valami ajánlott emberke/cég aki gázbojlert szerel? A sajátunk szarakodik kicsit ehhez hívnék szerelőt.
-
mm00
aktív tag
Győrben hol foglalkoznak fényszóró javítással? Az illesztésénél van egy kis repedés ahol pár csepp víz be tud jutni és ezért belülről be van párásodva, már jó ideje idejen, de egyre jobban bántja a szemem, megcsináltatnám...
-
alitak
senior tag
nálam a fuvarozók azzal húzták ki a gyufát, mikor tavaly a tánciscsról költöztem csanakra a metró mögé. Mivel az már nem győr, ezért 5000/óra. Bezzeg egy marcal2-sárás fuvar meg 3000/óra. Kicsit lehúzásnak éreztem, hogy nem km alapú a történet. Az Emma lett a választott végül. Nem kértem rakodást (kollégák jöttek segíteni), de a srác már azon húzta a száját, ha a bringát arrébb kellett tolnia 3 centit. Nem akarok általánosítani, lehet csak rossz napja volt.
-
sagesz93
addikt
Újból bedobom hátha...
Nincs valakinek egy 8gigás microsd-je amire nincs már szüksége? Megvásárolnám.
-
-
Dryman
őstag
válasz
golya32 #27730 üzenetére
Sajnos emberkét direktbe nem tudok ajánlani, de egy boxer-es srácot kértem fel múltkor a fészek áruház parkolójában... és kiderült hogy mindenfelé szivaccsal, meg gurtnival és rögzítő szalagokkal rendelkezik.....
sima ügy volt a bútorszállítás, pontosan érkezett és még egy segítséget is hozott, mert nem beszéltük meg előre, hogy számolhat e velem a cipekedésben...
4.ről le, majd 2.-ra fel egy komplett szekrénysor, adyváros-révfalu viszonylatban 2 óra munkával, fuvarral együtt 12 ezer..... -
sotetlovag97
tag
válasz
vidobali #27727 üzenetére
Másik topicban szerintem mongoose123 tud neked segíteni.
Vagyis legalább ott is tudnak tanácsot adni. -
vidobali
aktív tag
Sziasztok
Laptop BIOS írással foglalkozik itt valaki, vagy tudtok olyat akihez fordulhatnék?
Egy Samsung NP530U3C biosát kéne megírni, mert frissítés közben elszállta a gép. -
zsigee
aktív tag
Sziasztok.
120Gb környéki SSD-t keresnék "jóárasítva". Leginkább használt, hibátlan érdekel. Ha van valakinek felesleges, keressen meg, hátha meg tudunk egyezni.
Üdv.
-
ftc
nagyúr
Hello topik lakók..
Vkinek ninncs véletlenül eladó NAS rendszere?
-
jamba
aktív tag
Üdv All
Keresek Fujitsu Lifebook A544 alkatrészt nevezetesen egy kijelző fedlapot-és hozzá kijelző keretet
-
Dorien
veterán
Nocsak, valami agrártopikba keveredtem?
Áldás, békesség gyermekeim...
-
alitak
senior tag
-
Tarill
őstag
sziasztok! egy kis infós help kellene, hugomnak van egy ramaty acer notebookja gyári win8-al vette, én szeretnék felrakni rá egy win7-et de nem engedi telepíteni valami GPT fájlrendszerű a vinyója de én a win8-at már leformáztam róla. Ilyenkor most mi van? ha uefi boot módba teszem a biost akkor meg nem indítja el a pendriveos win7-et hanem a win8-at próbálja javítani. vagyis nem én akarok rá win7-et hanem ő...
-
Weaver
senior tag
válasz
sotetlovag97 #27709 üzenetére
ekkora marhaságot már régen hallottam... aki ilyen sztoriknak felül, jobb ha nem is megy az Árkádba, de még Győrbe se.
-
Bobrooney
senior tag
válasz
alitak #27706 üzenetére
Igen szénából én is vettem kis bálásat, ha gondolod adhatok magot hogy megpróbáld nekik, miénk meg van húzatva érte, de 1 marékkal kap csak naponta.
Mufi:
Valóban jól kicseszett veled az Árkád, mivel a falafel egy húsmentes étel, szóval az általad vélt "húsgombóc" az nem más mint csicseriborsó fasírt -
sotetlovag97
tag
Az árkáddal mostánában csak ügyesen, mert nem akarok rémhíreket terjeszteni, de dunaszegen(egy faluval arréb)pont ma mondta nővérem, hogy többen is mentek orvoshoz rühességgel. Végül kiderült, hogy a migránsok amit behoztak már karácsonytól kezdve és ahol üldögéltek ott lehet elkapni. Csak leülsz egy székbe és kész, lehet nem azonnal jön ki, mint ahogy ez most is volt, de én amúgy is kerülöm az árkádot, de így...
Nem rémhíreket akarok terjeszteni, mivel az ottani orvos is mondta.
-
mufi
senior tag
Ma, Győr, Árkád.
-Biohair szalon: azon kívül, hogy olcsók, semmi jót nem kaptam ott...
-A görög étterem (nem tom mi a neve, a fincsi pékség mellett) - falafetál vagy mi, nos, aki szereti a húgombócokat, az ezt ne vegyen...mert az a húsgombóc valami az bezony nem más mint kenyérmorzsa meg kukoricadara...
-Visionexpress: csak ajánlani tudom őket, hihetetlen segítőkészek, egy perc alatt megcsinálták a méregdrága tipton szemüvegem...ennyi. jóéjt.
-
alitak
senior tag
válasz
Bobrooney #27704 üzenetére
Mi is igyekeztünk sokat foglalkozni vele, de valahogy nem volt az igazi. Olyan kis magának való nyuszi volt. Amióta párban vannak sokkal aktívabb, érdeklődőbb is. A simogatást viszont imádják
Kajából anno bolti keveréket kapott, amitől beteg is lett. Azóta 90% széna, maradék zöldség. Magot nagyon ritkán kapnak. Répa, saláta, uborkát nagyon szereti, de retek/répazöldje, alma, nyáron dinnye.
Szénából meg vettem kisbálásat 5 darabot, összesen 2e forintért. Azzal ellesznek egy darabig. A bolti iszonyatosan drága. A pellet ugyanez, bolti csillagászati áron van, Obiban vettem jópár zsákkal inkább.
-
Smile8822
senior tag
-
Bobrooney
senior tag
válasz
alitak #27702 üzenetére
Szerencsére tudunk vele foglalkozni remélem eleget, volt amikor többet cincáltuk, de napközben kb fekszik, alszik, meló utánra aktív akkor kifutkozza magát meg megkapja a simi adagját vacsizik, később még zölségeket. Kb így tellenek a napjai, de nem látom hogy depis lenne, vidám, ugri bugris
Kaját mit adsz nekik? Én árpát, szotyit, meg zabot megfelelő keverékben, ehhez adtam még vitamonikat, imádja és jóval olcsóbb mint a bolti cuccok és nincs ugye cukor benne. -
golya32
senior tag
Imádom a nyúl pörköltet
-
alitak
senior tag
válasz
Bobrooney #27701 üzenetére
nekünk is nőstény volt az első, de sokszor úgy tűnt, hogy magányos. Most, hogy ketten vannak, sokkal jobb, játszanak együtt, futkároznak. Eleinte nem szerették egymást, csipkedték, kaparták egymást. Ivartalanítás után viszont sokkal jobb lett. Így, hogy láttam egyedül is, meg most párban, szerintem utóbbi jobb a nyusziknak.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szolnok és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Lexus, Toyota topik
- RAM topik
- Ingatlanos topic!
- Fűnyíró topik
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Egyedi ékszerdobozka
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- PS Plus előfizetések
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest