Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- Kompakt vízhűtés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Mini-ITX
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Borokafa
őstag
válasz
MR_Joe #18098 üzenetére
Mikor mi voltunk kint Leeds-ben, a biztos pont egy török ételbár volt, ott finom volt minden.
Egyszer-egyszer bementünk egy olasz étterembe is, ott is jó volt a kaja, de kicsit mélyebben kellett a zsebünkbe nyúlni....
A leg utálatosabb viszont a buborék nélküli sörük volt -
MR_Joe
senior tag
válasz
Kis Joe #18093 üzenetére
Fish'n'chipsen kívül más értelmes nincs is mi?
Mikor voltunk kint angliában, elmentünk vacsizni egy egyszerűbb helyre. Étlap alapján értelmes választás nem volt csak f'n'c... arra meg épp nem voltunk vevők. Gondoltam kérek egy pizzát, azzal nem nagyon lehet melléfogni... tévedtem
Szerk.: persze nem tudom mi a helyzet íreknél
-
-
Kis Joe
senior tag
válasz
Bobrooney #18091 üzenetére
Ami vicces hogy hivatalosah a fish and chips itt "nemzeti" eledel de en meg nem ettem itt
Viszont nem hinnem hogy ezekben a bufekben normalis halat lehetne kapni. A masik dolog meg hogy szerintem a legjobbak talan megfelelnenek az otthoni ANTSZ vizsgalatnak, a tobbi 90% bukna az biztos.
Szerk.:
Balinov: Vinegar-os csipsz se jon be? Nalam az mindent visz -
zsigee
aktív tag
válasz
memphis221 #18082 üzenetére
Tőlem is ment egy PÜ!
-
Borokafa
őstag
válasz
memphis221 #18082 üzenetére
Ment egy pü
-
memphis221
tag
sziasztok! Keresek valami jó kis számitógép házat! 5-6K van rá! Ha lehet kép legyen rola !
üdv Riki
-
Smile8822
senior tag
Sziasztok keresek 1gb ddr2 800 as noti ramot,ha esetleg lenne valakinek írjon rám
Köazönöm -
Füleske
addikt
Relaxálás a mosdóban nyúl módra : [link]
-
-
-
MR_Joe
senior tag
Legyünk fényevők
-
-
okiDoki
aktív tag
A ződcség is lehet szar!
Én csak tudom... -
Jazzos
őstag
válasz
Füleske #18068 üzenetére
Akkor nem ilyen utánaolvasásos tudományos döntés, hanem egyszerűen nem jön be. Van ilyen. Én sajnos a haltól irtózom. Tudom, hogy egészséges meg minden, de sajnos hányingerem van még a szagától is. Pedig elég sokszor próbáltam, hogy hátha most már mégis szeretem. Sajnos nem.
-
Kis Joe
senior tag
válasz
Speeedfire #18066 üzenetére
Na akkor az mar level 99
-------------------
Mas:
Ez eleg kamu szagu nekem [link]
Ez azert eleg amator hiba ahhoz... -
Füleske
addikt
válasz
Jazzos #18067 üzenetére
Az úgy kezdődött hogy már gyerek koromban sem szerettem a húst. Vagy mondjuk inkább így : "húst" : bolti termékek már akkor is tele voltak mindennel . A mama tyúkját (kerti kapirgálós) azért megettem , meg néha a többit is , ha nem volt más. Aztán egyszer a szemem miatt egy természetgyógyász azt javasolta hogy ne egyek húst. Mondom ez nem lesz nehéz , addigra már a mama is kikopott a tyúktartásból. A szemem ugyan nem lett jobb de a kevés húsról is sikeresen leszoktam.
Végül is halat (nem pangasius meg bolti fagyasztott szemét) néha eszek , ha anyám épp csinál. De mást nem.
-
Kis Joe
senior tag
válasz
Füleske #18063 üzenetére
A lidl-t tudom mondani csak, ugyan az van a nemeteknel, osztrakoknal, franciaknal, olaszoknal, spanyoloknal, angoloknal, stb. mint otthon. Egy az egyben. Max a helyi dolgok ara valtozik neha de az aru keszlet 99%-ban ugyan az mindenhol
Szerk.: [link] Egy ujabb gyongyszem
-
Füleske
addikt
válasz
zsigee #18048 üzenetére
A Spar tényleg nem német , valamiért az rémlett. De nem is osztrák : holland. A Penny viszont német. Akkor mondjuk úgy hogy nyugati multicégek.
"Amit pedig Németországból hoznak az drágább, és minőségben is magasan eltér a többitől!"
Nem vettem észre , lehet hogy a német hulladékot hozzák csak ? Mondjuk nem csodálom. Spar is egy csomó jó (drága) cuccot be sem hoz , tudja hogy nem igazán van fizetőképes kereslet.
Ja én húst nem (v)eszek szóval a szalámik minőségét nem ismerem. Mondjuk a hús szerintem alapból szemét , de ez más téma. -
vlcsko82
senior tag
válasz
atos19881101 #18061 üzenetére
Jamba mesternél biztos van
-
atos19881101
senior tag
Sziasztok,
Keresek 2 db 1000mikroFarad kondit 35V-ra vagy nagyobb, illetve 1db 220mikroFarad kondit szintén 35V-ra. Akinek lenne kérem keressen meg.
-
Bobrooney
senior tag
válasz
stairmaster #18058 üzenetére
Petőfi már tegnap le volt. Szigetre be lehet jutni, nem be a dzsuvába csak a Híd utca?
-
Bobrooney
senior tag
Srácok mi a helyzet ma a győri árvízzel? Rába kettős híd és a Kossuth híd le van zárva?
-
Jazzos
őstag
Nah, csak a multik vannak itt felsorolva? Javaslom a vásárcsarnokot, tök sok mindent be lehet szerezni, minőségi is, nekem a hangulata is bejön. Zöldség, gyümölcs rogyásig, és a legjobb kolbászok, szalonnák... hmmmmmmmmm. Nem ám az ilyen-olyan műszalámik.
-
ftc
nagyúr
válasz
zsigee #18050 üzenetére
Vennék én hazait...csak ne lenne 2x-3x drágább mint a külföldi
A témához:
mikor itt nálunk bejött Lidl viszonylag olcsó volt....még korona idejében..mióta ejurónk van drága...
van még Kaufland- vizsonlyag ok
Billa- kegyetlen drága
Tesco-szokásos
meg apróbb üzletek...nehéz az ember dolga ha vásárolni akarBobrooney
Win8-hoz...én ilyet nem vettem észre.Mindjárt észrevesz mindet amit a gépbe dugok.....csak az ujrainditas idegesit...
-
zsigee
aktív tag
Nemzetközi konfliktus van kialakulóban
Csak viccelek, és nem akartam bántani senkit. Amúgy meg lényegtelen. A szalámik nagy része itt magyar terméknek van feltüntetve, a tejtermékek egy része lengyel, de szokott lenni szlovák is, valamint magyar. A német szalámik pedig szerintem nem annyira rosszak. Az Aldi szerintem egy kicsit drága
-
zsigee
aktív tag
válasz
Füleske #18045 üzenetére
A Spar nem német, Németországba be sem engedték! A Penny tudomásom szerint szintén nem német. Csak egy évet éltem abban az országban, de nem találtam Pennyt.
A Lidl központja Neckarsulm, Az Aldit nem tudom, de mindkettő német. Mint a Kaufland. Amit pedig Magyarországon a német érdekeltségűekben kapsz, az többnyire lengyel, szlovák, és magyar szemét. Amit pedig Németországból hoznak az drágább, és minőségben is magasan eltér a többitől!
(A Spar osztrák, tudomásom szerint, a Penny-t nem tudom, de már jártam üzletükben, és kb Tesco érzés fogott el, csak raktár verzióban.) És akkor ez legyen off!bobrooney:Amit írsz W8-ról, már hallottam mástól is, de nem tapasztaltam. Sőt... Gyorsnak találtam, stabilnak, és kevesebbet kérdez, mint a W7 kérdezett anno. A csempéket ki lehet kerülni, start menü megoldható, a monitoros gondod meg szerintem egyéni dolog. Engem nem zavar. A média kezelés pedig szerintem simán van olyan, mint W7 alatt. Még a Lightroom-ot nem próbáltam, nem volt rá időm, játszani pedig nem nagyon szoktam...
-
Bobrooney
senior tag
-
Füleske
addikt
Most hogy megnyitott a Penny sikerült megfejtenem a német kiskereskedelem működését !
Ami a Spar - ban hulladék az megy az Aldi - ba. Ami az Aldi - ban hulladék az megy a Lidl - be. Ami a Lidl - ben hulladék az megy a Penny - be. -
Kis Joe
senior tag
Kinek mi a velemenye a Win 8.1 ujitasokrol?
Ugy tunik szamomra hogy jo a fejlodesi irany, de meg mindig nem arra torekednek hogy rendesen tudd hasznalni a PC-d hanem hogy osszemossak a tabletekkel.
Mellesleg nekem nem ezekkel a feluleti csilli-villi cuccokkal volt a bajom osszessegeben hanem az amogott rejlo stabilitassal.Es hogy legyen egy kis mac-es beszolas is: Ezekbol par dolgot az alma mar 2 eve legalabb bedobott a mac os-be...
-
sladka_pani
senior tag
-
G@ben
addikt
válasz
Dryman #18030 üzenetére
Kb egy órája értem haza. Zámolyban kezdtünk, aztán átküldtek Újfaluba, hogy ott kevés az ember, ami igaz is volt, amíg meg nem jöttek a katonák. A gát víz felőli oldala annyira át van ázva, hogy úgy mozog az ember lába alatt, mint a vízágy, bár ez inkább Zámolyon volt érezhető. Ezután mentünk Bácsára zsákot tölteni, mert állítólag kevés volt az ember. Ez nem volt igaz, mert konkrétan alig fértünk a földkupacokhoz. Viszont mindenki nagyon szorgalmas, a mai 5 óra munka alatt egy rossz szót nem hallottam, mindenki iszonyúan segítőkész!
-
Dryman
őstag
válasz
cellpeti #18031 üzenetére
Kérdezd Balinov-ot...most vett valami NAS-t....
cukorbetegség számomra is ismerős, de nem inzulinozom, így nem is figyelek oda a törvényre...viszont nem eltörölni akarták, hanem 7,9-ről kitolni 8,9-ig az értéket....azaz 8,9-ig kapnál térítéses inzulint....holnap megkérdezem a dokit ha érdekel.... -
cellpeti
nagyúr
Sziasztok!
NAS ügyben érdeklődnék. Otthonra akarnám venni, fényképeknek, filmeknek, házi szervernek. Olyan kérdésem lenne, hogy erre elég az 1 fiókos, vagy ha lehet inkább 2 fiókos legyen? Melyik a jobb? Érdemes otthonra a 2 helyes NAS? 1TB HDD menne bele.
más:
tényleg eltörölték a HbA1C törvény otthon? A kérdésben jártas kollégákat kérdezem
-
Dryman
őstag
válasz
MR_Joe #18027 üzenetére
Csak egy zsákokat szállító jármű alatt "súvadt meg" ahivatalos jelentés szerint, nincs köze a víznek ehhez a kis gátcsúszáshoz... 22m hosszan ujraépítik és fóliázzák, kb ennyi az igazság.....
A probléma az hogy friss a töltés és akármennyire tömörítik akkor sem sikerül megfelelő minőségűre, így nincs más mint a bordázás, de az meg embertelen meló...állítólag egész éjszaka rakják a zsákokat!
és egy kis helyzetjelentés:
[link]
katt a képre és akkor több is előjön...
a papok kerítésén már 60cm a homokzsák-fal, de lehet ez sem lesz elég.... -
zsigee
aktív tag
válasz
sladka_pani #18009 üzenetére
Rendben, vagyis nem, akik ott élnek, nekik nincs rendben... Mi pedig találkozunk jövő héten!
-
Speeedfire
félisten
Aki szereti az agyatlan gyilkolós játékot, annak ez a csomag kötelező. [link]
-
Dryman
őstag
reggel 6-tól ma délután 17:15-ig 18cm-ert emelkedett, és az utobbi órákban 8cm-ert...mostmár visszafelé folyik, azaz a nagyduna beduzzasztja a mosonit...innentől óránként is emelkedhet 15-20cm-t sajnos...
2002-ben ugyanígy volt, csak akkor nem volt ennyire felkészüle a lakosság.....akkor alattomosan jött a víz, és ugye nem csinált ekkora gebaszt Ausztriában....
Most odafigyeltek rá, szvsz nagyon is, és tartható a helyzet, csak Újfalun bírja ki a gyorsan összedobott új töltés....fóliázhatják azt akárhogy ha egyben megmozdul és alrébbteszi a víz....hogy miért kellett elbontani a régit, és átépíteni pont most? -
Weaver
senior tag
nekem a Lapos melletti nádfedeles 'büfé' a mércém. régebben volt hogy annak a csak a tetejéből látszott ki egy kevés, attól meg még messze vagyunk. ma ugyan nem, de tegnap voltam kint a töltésen és nem volt veszélyes (legalábbis itt). azóta nem tudom mennyit emelekedett a víz.
-
widi
tag
Imént lezárták a Petőfi hidat is
-
Balinov
titán
válasz
Kis Joe #18019 üzenetére
kavicsos? google maps-szal neztem, onnet ugy tunt, mintha homokos part lenne..akkor meg plane felejtos...Itt is van egy Brightonhoz hasonlo hely, Bray, del dublin...pomerad, standok, turista hegyek, de menne a tokom oda strandolni, meg ha 30C lenne akkor se...ki a francnak van kedve kavicson szambazni. Egyetlen kavicsos tengerpart volt, ami kiba***t jo volt, az Monterosso Liguriaban
Brightonba all. a londoniak csak levonatoznak, de szerintem ezek csak alcanak hasznaljak, hogy jol bebaszhassanak
-
Kis Joe
senior tag
válasz
Balinov #18010 üzenetére
Hat nalam az elmegy szint. Kavicsos es ahogy mondtad tomegnyomor. De erdekes modon az emberek nagy resze csak fekszik a parton es nem megy be a vizbe
Autom itt nincs, bringazni meg kicsit meredek lenne oda Londonbol ugyhogy nem hinnem hogy felfedezem a rejtett helyeket
-
Balinov
titán
válasz
Dryman #18011 üzenetére
Muszaly, ha a melo es a lakas kozott kene csak ingaznom, mar lehet meghulyultem volna...eleg volt 4,5evig csinalni.
nezem a hireket, fb-s megosztasokat...allami/hivatalos hozzaallas egyes, leulhet..ellenben a civil szervezodeseknek megint ismet le a kalappal. Nelkuluk, hozzad hasonlo onketesek nelkul meg nagyobb szar lenne...
-
Balinov
titán
válasz
Kis Joe #18008 üzenetére
Brighton all. jo hely, ismerosok is mondtak, hogy faszan el lehet lenni, mikor jo ido van. Neztem kepeket, nem rossz, de engem tuti nem vonzana, ruhellem a tomeget..azert szeretunk a mostani helyen, mert kb 4-5km hosszu homokos strand van, a fo resze az ut mellett van 1bol..ott minding tomegnyomor van (7vegen rendorok iranyitottak a forgalmat), viszont van egy hatso ut, ami egy golfpalyahoz megy, onnet csak at kell a duneken setalni es mindjart a kevesbe tomegnyomoros helyre jutsz. Ehune. Tegnap is kimentunk, de 30-40 meterenkent voltak csak az emberek, az elejen a fovenynek meg latszotttak a hangyak..
-
zsigee
aktív tag
válasz
sladka_pani #18006 üzenetére
Gönyüt tegnap lezárták, állítólag, csak lakcímkártyával lehet bemenni.
-
nemszamit
tag
Sziasztok!
Akinek lenne Győrben iPhone 4 eladó (T-mobile előnyben) kérem privátban keressen!
Üdv
-
golya32
senior tag
Melyik hidat zárták le?
-
golya32
senior tag
Ilyenkor örülök a pannonhalmi melletti lakásnak..
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Creative Sound Blaster X AE-5 eladó
- Ryzen PC-5700X-RTX 3080-B550 AORUS-32GB DDR4-1 TB M.2 SSD-NOCTUA FAN+360 AIO/Garanciás-Beszámítás
- ASUS ROG MAXIMUS XII HERO (WI-FI)
- ASUS ROG MAXIMUS Z790 DARK HERO Alaplap
- DELL GY1TD PowerEdge R630/R730XD NVMe (U.2 SSD) PCIe Extender Controller Adapter + K9TVP Kábel
- Xbox Ultimate előfizetések
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R9 3900X / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
- IPhone 15 Pro Akku: 88% 12 hó jótállás!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070S 12GB Be Quiet! Pure Base 501 750W