Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kiszi07
senior tag
Sziasztok. Lenne egy eladó iPhone 6 16Gb T-s Space Grey színben, esetleg érdekelne valakit ? Egy picit garis még
-
Ukraan
aktív tag
Helló Srácok!
Piackutatási szándékkal kérdezem, hogy valakit érdekel-e egy 20 hónapos Lumia 735, Win 10-re frissítve. A készülék T-s, fekete színű, makulátlan állapotú darab. Az első pillanattól kezdve tokban tartom, a kijelző pedig fóliázva van. Minden gyári tartozékkal, számlájával adnám. 25k-t kérnék érte. -
ftc
nagyúr
Olympus E520 eladó lett... akit érdekel privátban érdeklődjön.
S másik téma:
van vkinek tapasztalata a CrossClimate Michelin gumikkal?
-
golya32
senior tag
Képcsöves Tv-t keresek, van valakinek eladó?
-
jamba
aktív tag
Üdv All
Keresek s 1150-es processzort nem kell komoly elég lenne egy pentium is.
Számom az adatlapomon -
Ukraan
aktív tag
Üdv, Srácok!
Tudtok ajánlani helyi fényképészt, aki szépen és korrekt áron dolgozik? Egy esküvő megörökítéséről lenne szó. Köszönöm. -
widi
tag
Sziasztok!
Van valakinek itt Győrben olyan Acer laptopja aminek az akkuja AL12A32 típusú?
Sok Acernek ilyen akkuja van, lehet enyémen behalt, egy röpke próbára kéne, odamegyek vele Győrben bárhova, csak addig nem akarok venni másikat.
Előre is köszi! -
G@ben
addikt
Van valakinek bluetooth-os OBD2-es diagnosztikai eszköze? PÜ-ben keressen, legyen szíves!
-
zsigee
aktív tag
válasz
sotetlovag97 #28379 üzenetére
-
sotetlovag97
tag
válasz
zsigee #28378 üzenetére
Értem, megkérdezem ismerősömet, hogy milyen fejesei vannak neki jelenleg elfogadható áron.
Megértem, hogy az ár is fontos, meg is fogadom, csak annyira nem szeretek "elsőre" én árat mondani.
Amúgy a fülhallgatóim ára sincs kőbe vésve és esetlegesen részletfizetés is megoldható. -
zsigee
aktív tag
Nem értem. Rég volt, igaz sem volt...
Sötétlovag: Tehát, érdemben nem kerestem még semmit, csak ha hirdetést látok, azokat megnézegetem. Inkább valami fejhallgatót "keresnék", de mivel keveset használnám, sokat nem akarok költeni rá. Volt nálam egy-két Siberia javításon, azok hangja egész jó. Bár tudom, vannak sokkal jobbak.
Tudom, hogy ezek milyen áron mennek, és annyit tuti nem adok érte...Amit "hirdetsz", nem tudtam miféle kialakítású, de a link alapján ismerős. Egész jól szólnak, de ennyi zenét nem hallgatok. Ha valamit el akarsz adni, szerintem érdemes legalább egy linket dobni hozzá, az ár meg csak hab a tortán. A lomisoknál, aki nem mond árat, azzal be is fejezem a beszélgetést...
Üdv. -
kiszi07
senior tag
Valakinek van esetleg egy eladó USB-s hangkártyája ?
-
padi68
senior tag
-
jamba
aktív tag
Üdv All
Eladó lapos lenne:
Lenovo B560 típus
15.6" HD led
I3 380m
Intel HD grafic
3GB DDR3
320GB HDD
DVD-író
Akku min 1 óra35K-ért vihető
Számom az adatlapomon -
Bobrooney
senior tag
válasz
sotetlovag97 #28371 üzenetére
És mit kezdjek 1 darab fülhallgatóval, amikor 2 fülem van?
/ Trolololo /
-
zsigee
aktív tag
válasz
lacy86 #28368 üzenetére
Jófogás. 3-400HUF/m, Öntapadós, 3M névvel. Csak meg kell keresni. Ez táp nélküli...
Sötétlovag: Értem én. A lényeg, az árát még mindig nem tudja senki, így némileg nehézkes a dolog. Nem, nem teszek ajánlatot, Te akarod eladni, nem én. Amúgy nem is ilyen agybadugóst "keresek", amit két link alapján sikerült is megtudnom.
-
lacy86
addikt
Hello Skacok!
Tudtok olyan helyrol Gyorben ahol olcson tudok venni LED szalagot?
( belteri helysegre kellene , sima egyszinu )Koszonom
-
sotetlovag97
tag
válasz
zsigee #28361 üzenetére
Bocsi, hogy eddig nem írtam, csak nem figyeltem fórumot.
Ugye az nem lenne titok, hogy egy akció keretei között vettem ezeket a xearseket, de viszont nem annyiért adnám őket, de nem is bolti áron. Akit érdekel, azzal megtaláljuk a közös hangot.
Ugye a főbb márkájuk az xears, ezen belül van:
-még 2db xears xpa2pro
-3db xears woodynatorAz Xpa-ból még 2db van(1 elkelt) a másikból pedig 3db.
Fullosak, garisak, még 6 hónapig garisak, amit leginkább rajtam keresztül lehetne intézni(vagyis bármi van én intézem, fizetem a postát stb..)
Minden megvan hozzájuk, csak kipróbálva voltak.(tok, rengeteg különböző méretű dugasz és "kiskönyv")
Vagyis szó szerint vadi újak. -
-
kiszi07
senior tag
válasz
Bobrooney #28359 üzenetére
Én mindig a vaterafutárral küldök cuccokat. Ott pedig a DPD-t 890 Ft-ért szerintem tökéletes. (1 nap, megbízható, nem kell a dobozra írkálni)
-
zsigee
aktív tag
válasz
sotetlovag97 #28357 üzenetére
Bővebben?
-
Bobrooney
senior tag
Sziasztok!
Srácok nem tudjátok hogy tudok háztól csomagot küldeni? Nem ragaszkodom a postához, de egész kedvező áron kalkuláltam a neten, már csak azt nem találtam meg hogy hogy tudnám megrendelni/igénybe venni.
Üzleti csomag lenne a mérete miatt.Köszi előre is!
-
sotetlovag97
tag
-
sotetlovag97
tag
Üdv!
Valakit érdekelnének garis, fullos xears fülesek?
-
RudyD
tag
Üdv!
Nyomtatáshoz \ multifunkciósokhoz értőknek v. gyűjtőknek elsősorban, B-)
Megszerezhetővé vált egy Samsung SCX-4200 -as. Teljes funkcionalitásához kisebb felújításra szorul.
Részletek az apróban, kvázi árat a vevő mond. B-)Apró:
http://hardverapro.hu/apro/elado_samsung_scx-4200_multifunkcios_nem_nyomtat -
zola09
aktív tag
válasz
sotetlovag97 #28353 üzenetére
Hát igen, én is ettől tartok, 1 hét és jönnek a benchmark eredmények, meglátjuk mit mutat a történet.. Lehet hogy meg fogja érni az árát, lehet hogy nem.
-
sotetlovag97
tag
Esetleg valakit érdekelne még a kártyám?
Alku játszhat, de fórumosoknak 75kért vihető.
-
Flow
senior tag
Hi!
Valaki tud Győrben megbízható szakit, aki ( esetleg eladna, és) beszerelne egy tolatóradart?
Köszi!
-
zola09
aktív tag
Hali, eladó/cserélhető GTX 980-as kártya, kis alku belefér! [link]
-
kiszi07
senior tag
Nincs valakinek egy SIM kártyája, ami leginkább kártyás T-s nano vagy bármilyen és nano-s ? (!) Sürgős, akár ma is elmennék érte.
Esetleg kölcsönbe holnap estig. (lejárt az előfizu
)
-
ftc
nagyúr
válasz
sotetlovag97 #28333 üzenetére
Tudni tudhat, de hivatalból csak szlovákul beszélhet
-
Üdv!
Volna egy eladó szkennerem. Packard Bell Diamond 2450. Telepítő CD, kábelt, tápot adok hozzá, WinXP alatt tesztelve, azzal működik. Elvileg Win7-el is lehet használni, de ezt nemtudom kipróbálni.
Privátban lehet érdeklődni, 1000Ft-ért lehet vinni! -
toro22
tag
Üdv,
a következő cuccok eladók vagy csere vmire
2db kishibás ASRock 775i945GZ alaplap (VGA kimenet kontakthibás mindkettő), PCI-E kártyával tökéletesen működnek.
1db Celeron D 336 775-ös foglalatú proci.
2db rávaló intel gyárihűtő (3cm-es boramagasságú).
1db DDR2 512MB Kingston KVR667D2N5/512 ram
1db 12cm-es molex csatlakozós kék ledes halk venti.
1db PCI-os USB2.0-as bővítőkártya 4+1-es, 64bites Win7-tel is működik.
1db Seagete ST340014A 40GB-os IDE vinyó, 100/100-as
1db Scanmagic 600cp párhuzamosportos lapscanner + WInXP driver
Kérésre képeket küldök.Cserére érdekelhet:
PCI vagy PCI-E-es IDE bővítőkártya ami Win7 64bittel működik.
Laptopba ExpressCard eSata és/vagy USB3.0 bővítő.
Megbízható árnyékolt vezetékes, USB-s, görgőgombos egér. -
ftc
nagyúr
válasz
atos19881101 #28329 üzenetére
Magyarul is van... de rendőrség meg szlovák...
-
atos19881101
senior tag
válasz
sotetlovag97 #28326 üzenetére
Szlovákul is tudsz?
-
kiszi07
senior tag
válasz
sotetlovag97 #28326 üzenetére
Én pedig azért akarom Győrben letenni, mert Bécsben kerül kb 1500-2000 Euróba, míg itthon max 600-ba..
ps: nincs valakinek eladó eurója ? Viszonylag sokat vennék -
sotetlovag97
tag
Ti tudjátok, én ott csinálom, csak mondtam a kiszi-nek, hogy ott is lehet.
-
ftc
nagyúr
válasz
sotetlovag97 #28319 üzenetére
Hol oktatnak rendőrök? Sima oktató van...rendőrt vizsgán lát az ember Szlovákiában is
-
vettelf60
csendes tag
válasz
sotetlovag97 #28319 üzenetére
Itt sem az oktató buktat meg hanem a vizsgáztató
Ha pedig az oktató akar több órát rád erőszakolni azt már az első 2-3 óra után érzed, így akkor a maradékra inkább váltasz.
Az pedig, hogy itt a vizsgáztató több pénzt akar rólad lehúzni az egyértelmű, hiszen neki ez a fizetése, bár ha nem tud mibe belekötni akkor nem buksz itt sem. De merem gyanítani, hogy kint sem fűt-fát engednek át.
-
sotetlovag97
tag
válasz
kiszi07 #28318 üzenetére
Én szlovákoknál fogom megcsinálni, közel a határhoz. Kb. 3 hét alatt megvan az egész és majdnem ugyan olyan árban vagy olcsóbban(ugye ha jóval előbb akarod az több pénz).
Azért is jó, mert rendőrök oktatnak és ülnek be melléd vezetésnél, szóval nekik nem igen céljuk, hogy megbukj vagy többször fizess.(Csabigáról és a másikról nem tudom, hogy ott szoktak-e lenni ilyenek, de ahol anyum tanult sajnos volt ilyen oktató)
Persze ez mindenhol előfordulhat, de szerintem kinn maximum kisebb eséllyel.Szerk.: Konkrétan még én is csak nézegetek. Kettő között hezitálok, csak a másiknak elkevertem a nevét és így nehéz megtalálni. Amúgy az N-red-et néztem meg még ugye a másikat keresem, de az móvár környékén volt.
De valószínű én leszek az aki elsőre megy ki tanulni vezetni ismerősi körből, szóval majd utána be tudok számolni róla pontosabban, nem akarod előre ódákat zengeni róla. -
kiszi07
senior tag
válasz
sotetlovag97 #28317 üzenetére
Akkor hol ?
-
golya32
senior tag
Albérlet Győrben Bartók Béla uton érdekel valakit?
40m2. -
zozyk
addikt
-
Joker88
őstag
fél füllel hallgattam egyik nap az O**** FM-et, valami veterán autós dologról karattyoltak, ha jól emlékszem holnapi napon.. valaki tud valami pontosabbat ?
-
zozyk
addikt
válasz
Balinov #28310 üzenetére
Én egy MiNote Pro-t cseréltem 1-1ben a Honor 7-re. Régebben (samu s1-s3) imádtam a MIUI rendszert,de valahogy ez nem jött be. A telefon csúcs volt,de mindennapi használatra a Honor sokkal jobb,és a voda 4G is hiányzott.
-
-
Dryman
őstag
válasz
Balinov #28307 üzenetére
Alapjaiban igen, de.....
a 20Mpixel-es hátlapi kamera nem valami meggyőző...kb annyit tud mint az G2 13Mpixel-ese tudott....
a vaku sem az igazi, de ez van ha az ember kompromisszumokkal együtt vásárol....
a többi dolgában kivetnivalót nem találtam, nekem független dual sim-es, a második sim helyére microsd-t is lehet pattintani....szóval ha memóriakártyát is akasz, akkor honor 7 esetében a dual sim nem opció.
ennyi pénzért hozza a tudását.... céghez meg samsung a3 2016, és P8 Lite-ok érkeztek....meglepő a P8 Lite tudása a jópofa samuhoz képest, de a samu A3 16 sem panaszkodhat, elsőre rendben van minden ezekkel a vasakkal is....nincs már új a nap alatt, max az ujlenyomat olvasós feloldás ami samuról hiányzik.... -
bhonti
aktív tag
Hello. PS/2->USB átalakítója lenne valakinek esetleg eladó? PS/2-es billentyűzetet szeretnék USB portra kötni vele.
-
Dryman
őstag
Honor 7 jelen Győr...
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Think Tank Glass Limo profi fotós hátizsák - Új -
- Ohh! Dell Latitude 7430 "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Canon Extender RF 2x telekonverter RF objektívekhez - Újszerű -
- DJI Mavic Air 2 Fly More Combo drón szett 3 akkuval, megkímélt állapotban
- Új! Canon CF-R20EP hűtőventilátoros markolat (R5, R6, R5 II, R6 II)
- Kihagyhatatlan ajánlat vadonatúj Ryzen 7 5800x processzorainkra! 0% THM-re is!
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Vivo Y76 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest