Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Apple MacBook
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Nubia Red Magic Astra - táblajáték
- Dell notebook topic
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Dryman
őstag
válasz
Kis Joe #26677 üzenetére
Na szép ez a csavartöréses kép....drága lesz...??? biztos, de a képet látva az a tengelyvég már 60%-ban el volt nyírodva...még jó hogy a csavarkulcsnak adta meg magát, és nem amenetközben kerékkidől alólad szindróma, mert az a drágábbnál is drágábba kerülhetett volna...jol látom hajtott tengely, tárcsafékkel...szóval valamelyik első kerékagy nyúlványa...
-
Dryman
őstag
válasz
bundilolo #26689 üzenetére
Én anno mikor az opelemen kellett "nagyjavítást" csinálni akkor Takács Lászlót ajánlották. A pápai úttal párhuzamosan lévő Marcal utca legvégén található a műhelye. Emlékeim szerint a testvéréhez viszi az általa karosszériázott autókat festésre, fényezésre.
Igényes munka, de az autó színét a fényezett elemeken nem sikerült árnyalatilag eltalálni.
napos időben látszott az eltérés. Ahhoz képest milyen állapotú volt a teljes jobb oldala, merem állítani hogy jó munkát végeztek.A másik emberke, akinek a számítógépeit szoktam javítgatni: Nagy Gábor úr, Mohács utca közepe.
régen Color2001 Bt. volt a nevük, most egyéni vállalkozó és Barátin van a telephelye. a kocsit itt is átveszi Győrben, majd ő viszi ki Barátira. Minőségi munkát végez, sok osztrák múzeumi autót restaurál, mellette foglalkozik karosszériázással és van saját fényezőüzeme is. hátránya a drágasága, de egy telefont megérhet.És a legfrissebb kapcsolat, Házgyárban a volt Biztosítók Háza soron ( bemész a város felöl közelebb eső házgyári bejáraton, majd a kapu után jobbra, majd 20m után ballra, és bal kéz felől lesz a műhely. Attila a keresztneve a fószernek. bővebbet holnapra...ma is megyek arrafelé....
-
bundilolo
tag
Sziasztok!
Tudtok esetleg Győr vagy kisebb vonzáskörzetében karosszérialakatost és autófényezőt, netán egyben a kettőt?
-
Smile8822
senior tag
-
zsigee
aktív tag
válasz
Dryman #26685 üzenetére
Ez egy hivatalos szakmai bejegyzés volt!
Simán lehet ez a hiba.Ettől függetlenül az elmúlt 1,5 hónapban két gép is volt a kezeim között, ami pontosan ezt produkálta. A hiba a SATA kábelben volt...Kicseréltem új kábelre, és minden a legnagyobb rendben.
Nem tudom, hogyan tud "elromlani" egy SATA kábel... -
Dryman
őstag
válasz
kiszi07 #26683 üzenetére
Ha valami újabb alaplap és régi IDE-s hdd párosítás, akkor biosban az ATA, SATA paramétereket kötelező nativ IDE-re tenni, vagy IDE kompatibilis módba!
Az újabb SATA-val rendelkező lapok az esetek többségében biosukban alapértelmezetten a kierjesztett ide módba vannak állítva "enhanced" ha jól írom....na ezzel megy az ide, de lófaszra sem való módon.
Második lehetőségként ha sata-s HDD-t használsz, akkor is érdemes nativ IDE módra tenni, mert a sata-s hdd-k mindegyike támogatja ezt a funkciót. Ellenben a csakis satára kiélezett beállítással SATA-AHCI vagy sima AHCI, ezzel beállítással a sata 1-es hdd-k nem biztos hogy sikeresen megbírkóznak.A dolog pikantéríája a két beállítás között az hogy az AHCI és a natív IDE beállításokkal mindig újra kell telepíteni az op rendszert....
-
kiszi07
senior tag
Sziasztok, lenne egy asztaligép. Most lett össze szerelve és minden ki is lett próbálva előtte, de nem működik. Pendriveról, olvasóval telepítek és nagyon lassan települ. 10p alatt engedte kiválasztani a a nyelvet, mit csináljak vele? Biosban minden rendben van, reset is volt.
-
ftc
nagyúr
Hello emberek
sztetek(esetleg ha van vkinek):
LG Spirit vagy Lumia 640 ?
-
Dryman
őstag
válasz
zsigee #26671 üzenetére
Van a samunak olyan gyári billentyűzete ami vezetékes....ezt is mediamars-ban lestem el....
aztán megláttam hogy Logitech-et is használnak...bezzeg mondani csak annyit mond az eladó hogy csak a gyárijával megy, azt vedd meg csiribirí összegért....nosza vettem is egy ugyanolyan logitech-et és lőn megy az LG tvmmel.... -
Dryman
őstag
A minap kaptam a munkámért egy komplett gépet, amit most eladásra kínálok.
Microatx házikó HP dx7400s gép volt anno
belseje:
Athlon II. X2 260 am3 processzor (2x3200MHz)
Memória: 2GB DDR3 1333MHz
Alaplap: Asrock N68-VS3 UCC
LG supermulti DVD olvasó
160GB hibátlan HDD
integrált Nvidia 7025 videóvezérlő
kisfloppy helyén kártyaolvasó.
30 napos Win7-el telepítve.
a proci a saját gyári hűtőjével 3,8GHz-en, 240MHz FSB-n is hibátlanul teszi a dolgát.
a kép egy netről belinkelt, de alapjában véve ugyanaz mint az enyém.Topiklakóknak 18000Ft
-
zsigee
aktív tag
-
Dryman
őstag
válasz
Balinov #26669 üzenetére
Bemenni a MediaM-be aztán ellesni milyen vezeték nélküli billentyűzet kombóval működik a samsung típus.....sajnos a skype-hoz a samsung okostv-k csak a samsung fostalicska kameráját fogadják el, ez meg 25K...ugyanígy van a samsung okostv-k harklija a billentyűzettel....
Nekem LG tv-m van és egy logitech vez nélküli billentyűzetet vettem hozzá, olyat amelynek a numlock billentyűk helyett egy touchpad van, így már barátságosan használható végre mert a tv-hez kapott 3d-s távirányító egy borzalom mennyire pontatlan...betanítottam a lG G2 telefonomat Quick Remote-al...szinte olyan mint a billentyűzet...van rajta egy 5x4cm-es touch és előhúzhatom a betűkészletet is, így nem kell a nyilakkal kavarni egy sakktáblán....
Zsigee...lehet a samsung tvnek is van samsung telefonos okossága csak ugye vissza kellene állni androidra, meg kinézni egy olyan telefont ami infrát is tud. A microsoft-nokiák egyike sem képes ilyen ficsörökre....
-
zsigee
aktív tag
Sziasztok.
Okos TV-hez "keresek" billentyűzetet. Igazából tapasztalatokat, infót gyűjtök. Melyiket érdemes? Megy vezetékes is, vagy csak BT. Nem zavarna, ha éppen vezetékes lenne, de ennek miértjét itt nem írnám le, hosszú lenne...
Van olcsó megoldás? Vagy csak a 10+K-s termékek jók, illetve csak azok vannak?
Samsung TV-hez lenne, és távirányítóval elég nehézkes.
Köszi bárkinek, üdv. -
Smile8822
senior tag
Üdv
Lenne egy Packard Bell Notebookom Hírdetem is akit érdekel írjon ... -
RudyD
tag
A helyzet hogy eladóvá vált egy jól működő 7" -os billentyűzetes tablet tok.
Ha valakit érdekel.
Illetve engem még érdekelne hogy valaki tud-e rendes hw szervizest tablethoz.
(Sajnos bekrepált és sikerült is csúnyán szétcincálnom. Viszont az adataim lementése után nagyon kedvezményesen felajánlanám a 'tetemet' szervíz célokra. A tok és pár apróság kivételével szerintem minden része viszonylag jó állapotban van. egy rokee ha vkit érdekel amúgy.) -
zsigee
aktív tag
Sziasztok.
Van 4 alaplapos dobozom, és egy vga-s. Ha valakinek kellene, ingyen elvihető. 1 napig tartom, utána dobom a kukába.
Továbbá van van két darab laptopos doboz is, Lenovo G550, és G570-hez. (a hungarocell is meg van)
Szívesen veszem, ha fiamnak hozol értük pár szem almát, banánt.
Üdv. -
zetecR
addikt
Sziasztok,
egy vállalkozó kedvű, rugalmas hozzáállású segítségre lenne szükségem Győrben, vagy környékén.
Konkrétan az autópálya mellett, a 103-as km-nél kellene lefotózni és megmérni egy táblát, persze nem kívánom ingyen...Részletek priviben.
Köszi a lehetőséget.
-
vlcsko82
senior tag
Urak keresek laptopba Phenom II N620 procit max. 4k vagy (P650,N640,N660) akinek van jelezze
-
vlcsko82
senior tag
Nálam már pár napja sz@rakx a net (digi)
másnál is
-
vettelf60
csendes tag
Valakit érdekel egy ilyen?
-
ssolitude
őstag
Tudja valaki hol lehetne szervízeltetni egy Canon SX150IS-t? Esetleg valakinek aranykezű ismerőse, aki ilyennel foglalkozik?
-
SzaBIKA84
csendes tag
Ziasztok!
Keresem a jövendőbelimet, mert a jelenlegi betegségben kimúlt...
Elvárásaim:
Nagyképű legyen, (19") és minél laposabb, annál jobb. Nem szeretnék sok pénzt áldozni rá, és D-Sub-bal, vagy Display Porttal tudnék dugni vele.Nem ismer valaki egy ilyet, aki kapható? Nem baj, ha használta már más is, a lényeg, hogy engem is ki tudjon szolgálni. Csak ne kerüljön sokba... ;-)
-
vettelf60
csendes tag
-
MR_Joe
senior tag
-
Kis Joe
senior tag
Sziasztok!
Keresek HP 630-hoz optikai meghajtó takaró műanyagot és billentyűzetet. Az utóbbiból jó az "osztrákiai" is
-
Smile8822
senior tag
válasz
atos19881101 #26639 üzenetére
Semmi gond
-
Smile8822
senior tag
válasz
atos19881101 #26637 üzenetére
Hogy én hirdetem ?
Azóta hirdetem amióta itt mivel kb 1 hete van nálamszóval az nagyon nem én vagyok
Múlthét péntek óta van nálam ... -
Smile8822
senior tag
válasz
atos19881101 #26635 üzenetére
Igen Apple garis decemberig.
Olyan sok ideje nem árulompár napja tettem fel...
De 115k ra is sok vevőm lett volna csak Pesten vagy utánvételes postával.
Aztán gondoltam a győrieknek engedek de fix a 100k .. -
Smile8822
senior tag
Üdv
Eladó egy nagyon szép újszerű állapotú i5S 16gb csak a győrieknek 100K.
Beszámítás alku most nincs. -
Tarill
őstag
sziasztok! lenne egy eladó videokarim: hd 4670 hibátlan, illetve egy szinte új logitech h540 headsetem. aprós link
-
vettelf60
csendes tag
AM3 lap valakinek nincs?
-
Dryman
őstag
válasz
sotetlovag97 #26626 üzenetére
Korrekt! Köszönöm!
-
sotetlovag97
tag
Üdv!
A tanácsotokat megfogadtam és hirdetésbe foglaltam a dolgaimat és cserére bocsátanám, de ha valakit 1 bizonyos darab érdekelne, akkor szívesen odaadom neki. De a legjobban cserének örülnék, ha úgy van rá is fizetek.
A hirdetést itt találjátok.És elnézést a fentebbi viselkedésemért srácok, remélem nem ástam teljesen el magam nálatok!
-
Godem0
csendes tag
őőőőő, ez így már nem igaz pár éve
Kishatár amúgy tudtommal Hegyeshalomban zárva (1-es út), jelenleg M1-A4 járható, fennakadás nélkül.
Jánossomorja-Andau, Rajka-Kittsee az ajánlott kerülő.
Itt pedig erre a témára egy FB csoport: https://www.facebook.com/groups/hataratlepes.hegyeshalom/
-
MR_Joe
senior tag
-
Coyot
őstag
Utinform.hu élő képeit érdemes nézni. Bármelyik pillanatban szúrópróbaszerűen elindulhatnak az ellenőrzések. És akkor lesz nagy dugó.
Keldor papa:
Az 1 es is pontosan azon a szakaszon megy át semmivel nem vagy kb előrébb ha az 1esen állsz be a dugóba.Járható út szokott lenni Rajka bár elég nagy kerülő de legalább járható.
-
kpal
nagyúr
Sziasztok! Ausztria felé nincs semmi akadály az autópályán vagy a határon simán átlehet menni ?
-
vettelf60
csendes tag
Valakinek 4 gb ddr3 olcsón nincs?
-
tzimash
őstag
válasz
keIdor #26606 üzenetére
Frizura
Jól ment a teszt, nehezebbre számított a srác. Akik a szerelésnél voltak ott, azt mondták neki, hogy ha rajtuk múlna már hétfőn kezdhetne.
Jövő héten értesítik (remélem ez nem az a cég, akiknél ez egyenlő a "nem nyert"-tel).
Szállón max. 2-3 hónapot szándékozik tölteni, utána ahogy mondtad is albiba akar menni. -
vidobali
aktív tag
Sziasztok
Valakit érdekelne egy komplett asztali masina?
Olyan 120e környékére gondoltam
Gigabyte 3D Aurora Black 570 Aluminium ház
Gigabyte GA-PH67-DS3-B3 s1155 alaplap
Intel Core i5 3570 Ivy Bridge processzor
16GB DDR3 1600MHz (4x4GB)
Nvidia GeForce GTX460 1GB
500GB Samsung Sata HDD
Cooler Master táp
Kártyaolvasó
stb... -
zsigee
aktív tag
válasz
BalooTM #26607 üzenetére
Van kábelem kettő is. Az a helyzet, hogy optikán a 6CH audio nem tud "átmenni". A lejátszó progi okés, Foobar2000-ret használok, amióta meg van a Denon cucc, ezen kívül pedig csak MPC-HC. A 3D tartalmak miatt kellett ismét PowerDVD-hez is kanyarodnom.
Ha filmet nézek, akkor van 5.1, DTS-től az akármiig minden. Ha MKA 5.1 DTS anyagot tolok, azt is tudja. Az SACD egyedül, ami fizikailag korlátozott optikán.
Igazából abban sem vagyok biztos, koaxiális kimeneten tudná kezelni. Hiszen az optikai is SPDIF.Javasolták már a sávokat külön kábelezzem be, 3,5-ös jackkel, akkor menni fog...Ezt nem szeretném...
Jelenleg ez a hang is átmegy, de csak sztereóban hallható, pedig a lejátszón egyértelműen 6cH megy.
Igazából nem tudom, hogy az alaplapira lehet-e kötni az erősítőt, ha igen hogyan? Amíg 3pines az SPDIF alaplapon, addig egyszerűbb, de ezen 2 pines van, és a leírás szerint Asrockéknál ez valami vga-hoz köthető csatlakozó. Ezért nem értem.
-
keIdor
titán
válasz
tzimash #26595 üzenetére
Én ott dolgozom, igaz nem term. szakmunkatárs, de G80.
Ja van szálló, de ahogy hallottam másoktól elég rossz. Minimum ketten vagytok egy szobában, a hétvégén jobban hasonlít a hely egy kocsmára a sok söröző, hangoskodó fiatal miatt. Aludni se igazán tudtak, pedig 3 műszak mellett nem mindegy. Sokáig egy kollégám se bírta, kerestek inkább albit több pénzért.
Frizura ha nem valami nagyon kirívó, akkor nem számít. Ha az ismerősömnél volt interjún, akkor ő nem fog belekötni. -
viktor82
őstag
Üdv,lenne egy hibátlan Toshiba C660-as notim eredeti win 7 ami-t lehet 10-re frissiteni,akku 1,5-2 órát bir hibátlan állapotban nincs pixel hiba hdd 100% sentinellel!Ára 35k
-
zsigee
aktív tag
Sziasztok.
Némi segítséget szeretnék kérni, mert elakadtam egy kicsit.
H77M lapom van, stb., a többi nem is fontos. Jelenleg a hangot optikai kábelen küldöm az erősítőbe, de az SACD formátummal gondjaim akadtak. Az optikai kábelen a 7-8k-s bitrátát nem tudja kezelni. A 6csatornás koncerteket sztereóra húzza vissza. Szeretném SPDIF, koaxiálisan küldeni a jelet, de a hátlapon nincs kimenet. Az alaplapon elvileg van, de arra az Asrock oldalon olyasmit találtam, hogy a vga-hoz kell csatlakoztatni, és akkor HDMI-n megy a hang. Bár, ez e nélkül is működik.
Kérdésem az lenne, hogy az alaplapi SPDIF csatlakozóhoz-ra lehet -e kapni koaxiális digitális kivezetést, beköthető-e? Innen tudok-e hangot küldeni az erősítőbe?
Köszönöm. -
jamba
aktív tag
Üdv All
Keresek NV GTX 960 kártyát csak garanciális darab érdekelne ha valakinek van pü vagy telefon szám az adartlapomon
-
kiszi07
senior tag
válasz
atos19881101 #26601 üzenetére
Akkor G70 az iroda épület (testvérem ott dolgozik). Régen voltam már azon a részen.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Lenovo,15,6"FullHD IPS,Ryzen5(8x3,5Ghz)Vega 8 +540 VGA(2x2GB),12-20GB RAM,256-512GB SSD,jó akku,
- Nintendo switch OLED
- Ryzen5 8400F/ 32GB DDR5/ RTX4070/ 1TB m.2 alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- Azta! Dell Latitude 7440 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" i7-1370P 16/512 FHD+ IRIS Xe
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bezámítás! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest