Hirdetés
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Hobby elektronika
- Apple asztali gépek
- 3D nyomtatás
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- TCL LCD és LED TV-k
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kicsirics77
veterán
akkor kiszálok a témából
erről a 2 jumperről van szó
ja és nem nyirja ki vele mert ez csak visszavezeti a hangot a hátsó kivezetésekre -
Kicsirics77
veterán
van 1 tüske ami teljesen egymaga van a foglalaton
arra tettem ami előtte van és arra ami mögötte van szóval kettő kell rá de a manual erre ki is tér bővebben hogy mi a tüskék kiosztásatudsz várni akkor letöltöm neked a manualt hogy ezzel se kelljen fáradnod és ha benne van akkor bekarikázom neked hogy melyiket kell -
Kicsirics77
veterán
erről a jumperről
nekem sima s3 van de ha leveszem a jumpert akkor az istennek sem szól sztem 1 próbát megér hogy jumpert teszel rá -
Kicsirics77
veterán
nem volt nálatok földrengés, vagy forgószél, ami levitte volna az előlapi hangkimenet tüskékről a jumpert? ez kell rá mindenképp, hogy az előlapi némítás miatt visszatérő hang alapból is szóljon. engem szivatott már meg így nagyon alaplap...
Itt a megoldás a problémára csak el kellene olvasni ki mit ír a fórumon jahhhh és nem beszélve arról,hogy akkor minek is van a lapod manualja ha még ezt sem olvasod el
-
Kicsirics77
veterán
hozzátenném csak úgy mellékesen hogy ritkán kell ide járnom a lapom miatt
szóval mindenkinek gigabyte lapot -
Kicsirics77
veterán
válasz
péter007
üzenetére
nekem ez van geil ultra
és nekem ment 1000-t a ram minden gond nélkül igaz ez még a d9 csippes az újakról nem tudok nyilatkozni én dósem milyenek ha nem akarsz ráfaragni akkor corsair
viszont hogy a lapod szereti-e azt én sem tudom de azt tudom biztosra hogy az a-data ee800+okat azokat komálja nagyon és azok jó ramok nagyon szal én elgondolkoznék ezen is
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- EA Sports WRC '23
- Mercedes topic
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hobby elektronika
- iPhone topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- Dell Latitude 5320 - hibás kijelzők - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, számla
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 32GR93U-B 32 144Hz IPS UHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3540
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest