Új hozzászólás Aktív témák
-
vallyont
csendes tag
Üdv!
Én volnék újra. A proci hűtője használat közben időnként leállt, majd a legutolsó alkalommal már elindulni sem volt haljandó. A konfig ez lenne:
Gigabyte GA-965P-DS3, Intel Core 2 Quad Q6600 BOX, 2*1 Gb Geil Ram (800Mhz, 4-4-4-12), Samsung 400 Gb (Sata II, 16MB), Asus 7600 GE PCIE 512 Mb, NEC DVD-RW s egy Enermax ház 400Wos PowerUp táppal. Megnéztem egy 2,8-as cerkával, azzal elindult a gép, a hűtőnek se volt gondja. (Igaz, a Windows nem volt hajlandó elindulni, de ezt betudom az ő butaágának.) Gyorsan ki is kapcsoltam azt a funkciót, hogy az alaplap kezelje a proci hűtőt (bocs, hogy így írom le, nem nagyon értek hozzá, pluszban dolgozok, így a biosban se tudom megnézni a pontos nevét). Visszaraktam a core2quad procit, s így most azt produkálja a gép, hogy ahogy bekapcsolom, elindul, a vetilátor elfordul egy kicsit, majd leáll a gép, majd újra elindul, minden megismétlődik, s újra leáll. Ezt addig csinálja, míg ki nem kapcsolom/nem húzom ki a tápot. A bios se jön be. A tápot bemértük, teljesen jó, esetleg arra gondoltam, hogy kevés lenne, azonban egy meghajtó sincs rádugva, s így is ezt produkálja, holott előtte (igaz más bios beállítással(azaz az alaplap kezelte a procihűtőt)) még úgy ahogy tudtam használni a gépet, csak időnként leállt a ventilátor. Ajánlották a bios frissítést, az még nem történt meg, ez lesz a következő lépés, csak kicsit szkeptikus vagyok. Szerintetek ez megoldja majd a dolgot? Elölre is köszönöm a segítséget. (Jobban sírok ám most, hogy otthon van a gép, s nem tudom használni, mint amikor megtudtam, hogy a mikulás nem is van, úgyhogy aki tud, segítsen gyorsan, mert patakokban folyik a könnyem. köszi!)
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple asztali gépek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vezetékes FEJhallgatók
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- CPU léghűtés kibeszélő
- Diablo IV
- További aktív témák...
- Eladó AirPods 4 (non-ANC) 2 év jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3326, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 2024 M4 Max 48GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Thinkpad 13 Core i3-7100 / 8GB DDR4 / 256GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest