- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 3D nyomtatás
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Autóhifi
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Autós kamerák
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vallyont
csendes tag
Üdv!
Volna egy kisebb problémám, remélem valaki tud segíteni.
Elhatároztam, hogy lecserélem a régi lassú buta csúnya gépem (naa, azért ne sértsem már meg szegényt. jó volt az, csak kiörgedett, mint én a legózásból.), s ezt a konfigot sikerült összeválogatni: Gigabyte GA-965P-DS3, Intel Core 2 Quad Q6600 BOX, 2*1 Gb Geil Ram (800Mhz, 4-4-4-12), Samsung 400 Gb (Sata II, 16MB), Asus 7600 GE PCIE 512 Mb, NEC DVD-RW s egy Enermax ház 400Wos táppal. A probléma pedig az lenne, hogy ahogy bekapcsolom a gépet, a processzor hűtőventilátora elfordul egy keveset, majd megáll. Ha bekapcsolom a boisban, hogy figyelmeztessen, ha a hűtővel valami gond van, akkor már az indulásnál jelez a speaker. Majd elindul a ventilátor, s egy ideig nincs is vele gond. Aztán, ha úgy gondolja, egy idő után megáll magától. Illetve ha elindítom az Everestet, akkor pár másodpercen belül ez biztos megtörténik. Először azt hittem, hogy a táp kis teljesítménye okozhatja ezt, azonban kipróbáltam, hogy a processzort jobban terhelem, hátha így is megáll a hűtő, de nem jártam sikerrel. Az everesttel viszont minden esetnél megáll. Érdekesség még, hogy processzor hőfokára kereken 1°-ot ír ki, a 12V-ra pedig 3at. Szerintetek mi lehet a probléma? Rossz az új proci hűtője, esetleg az alaplappal lehet a gond, vagy tényleg a táp kicsi? Próbálkozzak meg egy bios frissítéssel? Elölre is köszönöm a tanácsokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG UltraFine 4K és Smart Monitorok -30%
- Macbook Pro 2019 // i5 // 1TB // Számla+Garancia //
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD 1TB HDD GTX 1060 6GB Zalman N5 MF ADATA 600W
- Apple iPhone 15 128 GB Kék 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest