- Vezeték nélküli fejhallgatók
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
- Nyomtató topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikk2000
őstag
válasz
Tuco Ramirez
üzenetére
Az alaplap hőmérséklete az nem az északi híd hőmérséklete. Hogy pontosan hol van nem tudom, hülyeséget meg nem akarok mondani mert nem akarok úgy járni mint azok akik nagy pofával hosszú időn keresztül rossz információt adtak ezzel kapcsolatban boldog-boldogtalannak
Az északi híd hőmérséklete elvileg a biosban látható ha nincs tuning, és az intel QST be van kapcsolva. Mivel mindezeket kicsit hosszadalmas beállítani ha gyorsan meg akarod nézni, ezért érdemesebb külön bios profilt létrehozni rá. Nekem az alaplap hőmérséklete 44 fok körül megáll, biztos hogy jól szellőzik a házad? 52-54 fok procinak is elmegy 
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Zalman Z1 Plus CM 750W
- SEAGATE ST6000NM0034 6TB 7.2k 3.5 512e SAS HDD ST6000NM0034
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3640
- Bomba ár! Dell Vostro 3550 - i3-2310M I 4GB I 250GB I DVDRW I 15,6" HD I HDMI I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Az északi híd hőmérséklete elvileg a biosban látható ha nincs tuning, és az intel QST be van kapcsolva. Mivel mindezeket kicsit hosszadalmas beállítani ha gyorsan meg akarod nézni, ezért érdemesebb külön bios profilt létrehozni rá. Nekem az alaplap hőmérséklete 44 fok körül megáll, biztos hogy jól szellőzik a házad? 52-54 fok procinak is elmegy