Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• FőDudu

veterán

válasz Frozen #90487 üzenetére

Nyilvan sarkitok, hiszen nem csak a 2 veglet letezik :K

Az majd erdekes lesz, ha valoban jon a jo minosegu es kicsi kesleltetesu sterwamin, aztan kb barmin lehet jo felbontasal jatszani. A barmit ugy ertem, hogy akar a Tesla beepitett kijelzojen is lehet ilyen jellegu szolgaltatas. Miert ne lenne?

Epp tegnap olvastam valami Yettel Androidos boxrol - ami akar vezetek nelkul szolgaltat HD minosegu TV csatornakat. Azaz mar ott tartunk, hogy amit eddig otthon hackelgettunk (OSMC, Plex) az bejott a koznapi hasznalatba. Ha net van minden van.

Meg lehet ideologizalni a nagyobb gepet - de igazabol en jobb iranynak tartom a modularitast.

Ha nem lennenek olyan bun rondak az Asus gepei (nehanytol egyszeruen hanynom kell, holott technikailag rendben vannak), mar nekem is XG boxos gepem lenne.
    Mert ott akkurol ugysem jatszik az ember, ha meg kell akkor ott a power az XG boxban es jonapot.

Ha az almas okoszisztema tamogatna a kulso GPU-t (MBP M1/M2 14" es 16" tudtommal nem), akkor az is nagyon jo alternativa lenne a hordozhatosag, uzemido, teljesitmeny, minoseg tekinteteben.

Szoval erdekes lesz latni a pc kihalasat. Mert jonnek a tabletek, konzolok, sima - tartalom fogyasztasra optimalizalt eszkozok. Ahogy mondod, a jatekgep megmarad a kihalo keveseknek. Ahogy a belso egesu motoros auto is.

Új hozzászólás Aktív témák