- Majdnem száz játékhoz engedélyezi az FSR 4-et az új AMD Software
- Több új játék támogatásával bővült az Intel APO
- Csendes, slim profilú és madzagmentes Logitech klaviatúra, amit nem kell tölteni
- A Cougar félkörpanorámás mikrotornya fogadja a csatlakozóikat rejtő deszkákat is
- Négyeszközös HDD-ház érkezett a SilverStone műhelyéből
- Csendes, slim profilú és madzagmentes Logitech klaviatúra, amit nem kell tölteni
- Hobby elektronika
- Melyik tápegységet vegyem?
- Gaming notebook topik
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple MacBook
Új hozzászólás Aktív témák
-
Phix
tag
válasz
echterion #85817 üzenetére
Bocsánat, de nem pontosan tudom, hogy a Te szóhasználatodban mit takar a valamibe "ennyire beleállás". Válaszolni a nekem címzett hsz-ekre?
Szerintem eleve nem is volt szó másról, mint hogy maradjunk annyiban, hogy nem értünk egyet. Vagy Neked úgy tűnt, mindenképpen meg szeretnélek győzni, hogy mostantól gondold úgy, ahogy én gondolom?Mert akkor megnyugtatlak, erről szó sincs. Te leírtad, hogy "szerinted az lenne az igazi", ha az ár nem számítana az értékelésnél, én meg leírtam, hogy szerintem meg az áll közelebb az igazihoz, ahogy Jarrod csinálja: "X laptop nagyjából ugyanazt a teljesítményt hozta játékban, mint Y laptop, pár frame különbséggel. Viszont kb. 40 százalékkal olcsóbb, mint Y, úgyhogy ha Y-t a C-be raktam, akkor ezt inkább a B-be." Számomra teljesen jó értékelés ez így.
És elfogadom, hogy Te másképp gondolod.
(ps. "Egyrészt kihagytad egy noti legfontosabb elemét: a hűtést." - Nem hagytam.)
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban hirdetni TILOS!
- Asztalos klub
- Hobby elektronika
- Melyik tápegységet vegyem?
- Gaming notebook topik
- Formula-1
- Lesz Xperia 10 VII, méghozzá újratervezett külsővel
- OLED TV topic
- Honda topik
- További aktív témák...
- Lenovo ideapad 110 i5-6100u / 8gb ddr4 / 500gb Hdd / akku / töltő
- !! MacBook Air M3, 15,3", 8/256 GB, Midnight Black, 2027.11-ig garanciás. Hibátlan!! Mint az ÚJ!!
- Esztétika hibás, sérült!!! HP 450 G6 i5-8265u / 12gb ddr4 / 250gb m.2 ssd / jó akku / töltő
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- Asus ROG Strix G15 Ryzen 7, 32GB RAM, GTX 1650, 144Hz
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Boya BY-M1 mikrofon
- Epson Workforce DS-530II dokumentumszkenner
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Zalman Z1 Plus ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest