- Fehérbe csomagolva: Acer Nitro V 14 notebook
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- Modding és elektronikai kérdések
- Milyen videókártyát?
- Apple notebookok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Projektor topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
válasz Mikulásbá #8196 üzenetére
Nekem volt alkalmam kipróbálni, igaz nem játékkal és nem egy ilyen MSI gépben, hanem egy 3D-s szoftverrel, meg real-time rendelt képpel, egy sima doboz volt a monitor alatt. Nagyon jópofa cucc, szerintem sokkal jobb mint a LEAP MOTION.
Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
Muerte
Topikgazda
Asus G752 G-synch gameplay: [link] elég érdekesen műxik a G-synch...kb.mintha egy CFX-et néznék úgy akad Érdekes hogy a G751 G-synch verzió meg simán megy mint a vaj [link],[link] Clevo 870-en is nagyon szépen működik,meg se reccen 50 FPS környékén pedig a Syndicate nem egy fullos port lett enyhén szólva sem.[link]
[ Szerkesztve ]
-
Muerte
Topikgazda
válasz capulet75 #8193 üzenetére
Az AW 18 akkorát szól hogy kis túlzással egy közepes szobában bulit lehetne vele csinálni (és ez komoly),az enyém is elég hangos és talán teltebbek a mélyek,de a 18 iszonyat mit kitol magából és full hangerőn is tisztán szól,bár azért jóval nagyobb is a "doboz" amiből ki lehet küldeni a hangot az tény.
-
capulet75
addikt
Most őszintén, arra hogy valami film eldöcögjön rajta, arra totál jó amikor meg game van, az úgy is egy rendesebb fejessel pörög. De tartom amit írtam, notebook szinten nem szar az Onkyo.
Intelligencia kell ahhoz hogy egy ember belássa a tévedését. És gerinc, hogy be is ismerje.
-
Dhampir
félisten
Nem túl kényelmes hosszabb ideig viselni (habár megszokás kérdése, én például eleve nem szeretem, ha valami a füleimen ül vagy bezárja). "Nyitott" fejhallgató, emiatt ha túl hangosan bömböl valami, akkor csendes helyiségben mások is kihallhatnak belőle valamit.
maszekember leírását ajánlom figyelmedbe: Koss Porta Pro-a látszat csal.
Persze, ha a notiban profibb hangkártya van, akkor azt felesleges elrontani.
-
x_o_n
veterán
válasz Dhampir #8190 üzenetére
Az 1250b ott van a szeren,jó nem egy mobil cucc
Ennek a Koss PortaPro fejhallgatónak remek oldskool dizájnja van,szépen is szól?kényelmes?mély,magas hang? 35 eu elég jó ármezönyben van.
Creative Sound Blaster Play2 ezt találtam itt, 25 eu ,de szerintem feledleges mert a notiban soundblaster xfi 3 van , minden kimenettel ,bemenettel mint a rendes x-fi kártyák -
Dhampir
félisten
Azért írtam, hogy notebookos megoldásokhoz képest, tehát notebookos szinten mérve.
Van olcsó Genius SP-HF1250B sztereó hangfalam, ami nyilván gazdagabb hangképpel és erőteljesebben sugározza a hangokat, de helyhiány miatt előnyben részesítem a kicsit is normálisan megszólalni képes notebookos integrált hangszórókat, persze annak tudatában, hogy 2-3 Wattos teljesítménytől és apró szoftveres feljavítástól nem lehet hanyatt esni, ám nem is az a cél.
Másrészt pedig hordozhatóságról szól a notebook, menet közben a csuda fog a hóna alatt táncolni még a böhöm hangszórókkal is, mint Kinizsi a törökökkel.
Kicsit jobb hangzás érdekében tudom ajánlani az olcsó, de remekül szóló Koss PortaPro fejhallgatót és a Creative Sound Blaster Play! (a felkiáltójel a nevében szerepel) usb adapteres hangkártyát.
[ Szerkesztve ]
-
capulet75
addikt
Notebook szinten az Onkyo elég jó szvsz. A másik notinkban Bang and Olufsen van és az Onkyo szerintem sokkal jobb.Viszont ha nem muszáj hogy az menjen, akkor inkább egy jó fejes kell a notikhoz, a Sound Blaster szépen kiszolgálja.
Intelligencia kell ahhoz hogy egy ember belássa a tévedését. És gerinc, hogy be is ismerje.
-
x_o_n
veterán
Igen , az egy teljesen korrekt hangfal,és jó hangkarival gyönyörű extra hangzása van , igazából a következő lepcsőfok amit érdemes megvenni az már az 40-60k közötti kategória,így ez szerintem nagyon jó vétel.
Igazából az anyaghasználat, hűtés, konstrukciós hibák miatt nem ajánlott a lenovo,régebben azért voltak jó modelljeik, bár a hibák ott is jelentkeztek.
-
k-adi
nagyúr
Jó, akkor úgy értem, hogy a "lehetőségekhez mérten" (ha nincs hangfal, de jó lenne valami) még mindig a jobbak közé tartozik ez, a többihez képest.
Bár a mostani felhozatalt nem ismerem és lehet hogy a gép többi része "szar", supporthoz hála égnek sosem volt szerencsém, elképzelhető, hogy mostanság botrányos, de ha ostoroznom kéne a gépet és fogást keresni rajta akkor a hangzása lenne az utolsó.
szerk: a geniusos fadobozos alatt pl. a genius sp-hf1250b érted? nálam most pont egy ilyen van, csak 12ezer volt, amihez képest nagyon jól szól! igaz nem, 5.1 de nem is volt 60e
[ Szerkesztve ]
-
x_o_n
veterán
válasz Dhampir #8184 üzenetére
Azért egy videoról nem lehet hangszorót tesztelni
Egyszerüen nem valók minőségi zene,film stb-re ezek a kis hangszorók,jbl,onkyo akármik...füles vagy hangszoró,Én is azt hallottam az onkyo-ról hogy milyen szuper meg huu meg ááá,a videon is szuper volt,itthon meg....ahhh hangszoró be ,akkor viszont le esett az állam,az sb xfi3 gyönyörüen szól.Az új Asusnak egész jó hangja van mellesleg de még a predatornak is,de azokon sem hallgatnék zenét,nem is arra valók -
Dhampir
félisten
Így szólnak 8:28-tól a Lenovo Y700 hangszórói.
Csekkoltam egy Asus G551JW hangzását is, de csak pendrive Ubuntu Linux alól és speckó hangkodekek telepítése nélkül, de még így is nagyon szépen szólt általános notebookos megoldásokhoz mérten, még jól elkülöníthető basszuska is elő-előtört belőle.
-
x_o_n
veterán
Én elhiszem,és egyet is értettem volna ha nem hallottam volna egy másik gyártó jbl-hangszórós modelljét...
Mellesleg lássuk be...jbl,onkyo..teljesen mindegy,hangszóró kell mind mellé.Pld a genius fadobozos kis hangfala megszégyenit sok mindent,és megfizethető kategória..prima hangminőséggel -
x_o_n
veterán
Többb szempontból nem a Lenovot ,pld anyaghasználat - 1-2 év után bizonyos részeken..gyakorlatilag szétmorzsolodik,hajlamos megrepedni.
elég hamar kézmelegitő lesz belöle,tesztek ide vagy oda..lárifári..mikor ott van a kezedben mégis melegebb vagy 10c-al..
hangszoro minőség...na az...ehhh kategóriaezek személyes tapasztalatok,persze el lehet lenni vele ha hetente kitakaritod(ez nem vicc) és sürün ujra van pasztázva (ez sem vicc)a sajátomat már álmomban szétkapom....
-
Tails111
aktív tag
válasz Pocok256 #8168 üzenetére
Nem tudom minden hová gap padot szeretnél?
Proci és VGA chip alá csak 0.5 öst szabad. Nem a vastagság a lényeg, az illeszkedés.
Jól fekszenek a hűtők a magokon nincs szükség vastagabbra. A vastagabb gap pad nem vezeti jobban a hőt!
Itt megoszlanak a vélemények van aki ide csak pasztát preferál elsősorban.Chipset illetve dedikált VGA memóriák alá 1mm kell. Sok gépben a chipset hűtő nem pontosan illeszkedik illetve nincs rézbetét és durva a felület. A memóriák alá 1mm elég szokott lenni.
[ Szerkesztve ]
-
klambi
addikt
Szevasztok,
véleményes szavazást szeretnék kérni két laptopra, ki melyiket választaná és miért?"Mond szépen angolul: Gyors róka!"
-
Pocok256
veterán
válasz Bluesummers #8167 üzenetére
"Nem én szedem szét" a kollega meg ugyancsak nem tudja sajnos mekkora kell bele, és jó lenne úgy hozzá kezdeni a munkához, hogy minden info kézre álljon, nem akartam 1-2 óránál tovább nélkülözni a gépemet na meg nem akartam duplán szaladozni sem De amúgy igen az lenne a legkézenfekvőbb, csak ahhoz iszonyat szét kell rombantani a gépet amihez itthon szerszámom sincs.
HODL $GME, DIAMOND HANDS, APES STRONG TOGETHER
-
őstag
-
Pocok256
veterán
válasz Bluesummers #8165 üzenetére
Egész jó írás, de még mindig nem tudom milyen vastag kell a gépemre
-
őstag
válasz Pocok256 #8156 üzenetére
Az ára úgy 10x amit èn láttam ilyeb pici csíkban, ha ez tènyleg csak 2db-ot jelent ... de Te tudod.
Egy nagyon jó teszt a különböző márkájú ès fajtájú thermal padekről. Lengyelül van, ha kell segítsèg, szóljon az illető, de szerintem az adatok+teszteredmènyek magukèrt beszèlnek.
http://www.overclock.pl/articles/show/id/598,test-termopadow-firm-aab-cooling-ag-termopasty-phobya-i-3mHa válaszolunk / írunk az üzenetére, elvárjuk a választ. Egy minimális kommunikációs etikettet tartsunk be, még akkor is, ha nem érdekel az ajánlat.
-
Pocok256
veterán
válasz Bluesummers #8155 üzenetére
Nem értek az árhoz és számomra teljesen lényegtelen tőlem kerülhetne 20k ba is ugyanúgy megvenném. A probléma az, hoyg nem tudom milyen vastagságú kell
(#8154) Muerte75
Tippre te mit vennél ? Esetleg kis vékony 0,5 ös amit linkeltem aztán kettőt egymás tetejére ha nagyon vastagabb kell ? Vagy az már marhaság ?[ Szerkesztve ]
-
őstag
-
Muerte
Topikgazda
válasz Pocok256 #8153 üzenetére
Mindenképpen a gap pados megoldás az előnyösebb,mert a paszta olyan helyeken ahol nem néhány ezred/tized mm-t kell áthidalnia kiszárad 3 hónap alatt keményre (lásd a képeken) és onnantól kezdve nem vezet hanem szigetel.Igazából nem is értem hogy csinálhattak szándékosan ilyen barbár munkát mint ami a linkelt gépen látszik...
-
capulet75
addikt
Tiszteletem az uraknak, remélem nem probléma hogy most nem gémer notis kérdéssel jövök, bár ezen is játszottam eleget. Főként a szerviztapasztalattal rendelkező szaktársakat kérdezném az égett szag témakörben. Nem, nem a Clevo, az kicsattanó egészségnek örvend, a másik noti, amit a páromnak adtam, az Asus. Szóval meghalt. Volt kis égett bakelitszag, és nem működik. Mielőtt kidobnám az egészet a kukába, felülkerekedett a kíváncsiság és a józan ész győzött, hátha. Szétszedtem, noha ez elég komplikált dolog pl a Clavohoz képest, az egy álom ilyen szempontból (is). Megtaláltam a tápcsatlakozónál a bakelitszag vélhető forrását, imhol vagyon:
Namármost ez ugye nem jelenti azt hogy csak ennyi, viszont alaposan átnéztem és az alaplapon nincs más égésnyom, sem semmi oda nem való. Sajnos aksival nem tudtam letesztelni, az momentán pont nullán van. A kérdésem a következő lenne, ilyen esetekben mennyi az esély hogy csak ennyi a baj? Mert az ebay segíthet ezen könnyedén. Mit és hogyan nézzek, vagy bármi tipp és javaslat jól jönne.
Előre is köszönöm.
-
Muerte
Topikgazda
Nem kell beleesni abba a csapdába mint én is régen miszerint minél magasabb W/mK a thermal pad annál jobb lesz a végeredmény.Igaz hogy jobb a hőleadásuk de 10W/mK felett nagyon ridegek és kemények,ezáltal szinte semmit nem tudnak igazodni vastagságban.Egy puha jó minőségű 5-7W/mK pl.: Phobya esetenként jobb eredményt tud felmutatni mint az extrém gap padok.
[ Szerkesztve ]
-
Pocok256
veterán
Belinkelem ide is a kérdésem hátha valaki tud segíteni
Én ezt terveztem venni kérdéses ez jó e hozzá
[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz kreten67 #8145 üzenetére
(#8145) kreten67 --> Köszönöm szépen a válaszod. Ez igaz, minél vastagabb, annál rosszabb a hőátadás. Alap dolgokra nem gondolok, én állat!
(#8146) Martin97 --> Köszönöm szépen Neked is!
Ha válaszolunk / írunk az üzenetére, elvárjuk a választ. Egy minimális kommunikációs etikettet tartsunk be, még akkor is, ha nem érdekel az ajánlat.
-
Martin97
aktív tag
válasz Bluesummers #8144 üzenetére
Szia!
Elvileg minél nagyobb a hővezető képessége a padnak (W/mK) annál jobb, továbbá az sem árt, ha megfelelően puha.
Nekem muerte az 5W/mK-s phobya ultrákat ajánlotta. Puhák, és a vezetőképességük is megfelelő. Számomra jók voltak, bár sokkal szerényebb a gépem, mint a tied.
A vastagsággal kapcsolatban szerintem nem kifizetődő,ha a kártyád alkatrészeit/nyákját.
Ne vedd készpénznek amit írtam, szinte csak read only vagyok, mert nincs olyan hardverem, amivel beléphetnék a klubba. Majd jönnek nálam profibbak, és jól megmondják a tutit.
Szerk: Meg is érkeztek, mire begépeltem.
[ Szerkesztve ]
-
kreten67
senior tag
válasz Bluesummers #8144 üzenetére
Jól tudom, hogy a W/mK minél magasabb, annál jobb a hőátadó képessége?
Pl: 12W/mK igen a W/mk száma magasabb annál jobb, de vastagabbat nem tudsz tenni az adott helyre mert elemeli a hűtőt a vga chipről ráadásul a vastagabb rosszabb hatásfokú.
Pontosan ki kell mérni a hézagokat!!!! -
őstag
Sziasztok!
Helpet kérnék, elbizonytalanodtam!
Thermo padot akarok venni Medion Erazer X7813 (17"-os, dupla hűtéses) notebookba.
Eredetileg GTX 560M van benne (Intel Core i7 2630QM), de QUADRO K4000M-et akarok beletenni.Maga a Medion Erazer X7813 amiről szó lenne:
http://forum.notebookreview.com/threads/how-to-upgrading-the-graphics-card-in-a-medion-erazer.764562/ - ez egy korrekt leírás, de nem írják, hogy hány mm-es thermo padot raktak bele.
Megmértem, jelenleg 0,5mm van benne, egy chip kivételével (kb. 3mm×4mm-es), ott valami 3mm-eset mértem --> egyértelmű, mélyebben csücsül a kártyalapon.Jól tudom, hogy a W/mK minél magasabb, annál jobb a hőáatadó képessége?
Pl: 12W/mKHa 0,5mm helyett 1mm-eset vennék, az már lényeges különbség, megemelhet ennyire picire a videókártyát s előbb-utóbb kinyíródik a videókártya? (gondolok itt arra, hogy egyik oldala jobban lesz melegítve, másik része kevésbé)
Ezt készülöm megvenni: Gelid GC-Extreme Thermopad 1mm 80x40mm 12W/mK
Köszönöm szépen előre is válaszotokatHa válaszolunk / írunk az üzenetére, elvárjuk a választ. Egy minimális kommunikációs etikettet tartsunk be, még akkor is, ha nem érdekel az ajánlat.
-
conqver
aktív tag
Szevasztok!
Rövid 3D13 teszt MSI GT70 2QD LINKShadow&Dust.....
-
x_o_n
veterán
válasz Bluesummers #8130 üzenetére
-
capulet75
addikt
Érdekes hogy ha a CEG honlapjáról rendeled a 880gtxes 157-est akkor euro - 283 861,28 Ft
Ha a lengyel siteror, akkor ugyanaz 208 682,24 Ft. Nagyon jó ár.Intelligencia kell ahhoz hogy egy ember belássa a tévedését. És gerinc, hogy be is ismerje.
-
x_o_n
veterán
válasz Bluesummers #8131 üzenetére
A cég német, az egyik tulaj Lengyel, és Lengyel országban is van üzlet,webshop.ügyesen kihasználtak egy piaci rést.
-
Dhampir
félisten
válasz Bluesummers #8131 üzenetére
Kicsit Lenovo Y fílinges.
-
őstag
Apropó CEG - ők amúgy szerintetek echte nèmet? Lengyelországban szoktam látni a gèpeiket. Láttam egy frankó SLI-s kiszerelèseket --> [link]
De ez se rossz!
[link]Ha válaszolunk / írunk az üzenetére, elvárjuk a választ. Egy minimális kommunikációs etikettet tartsunk be, még akkor is, ha nem érdekel az ajánlat.
-
őstag
Szia! Erről az új Medion Erazerről tudsz kèrlek egy linket dobni? Köszi!
Ha válaszolunk / írunk az üzenetére, elvárjuk a választ. Egy minimális kommunikációs etikettet tartsunk be, még akkor is, ha nem érdekel az ajánlat.
-
DuDieHUN
aktív tag
milyen vga-ra van szukseg cs:go es par regebbi jatek tokeletes futtatasahoz, illetve sw: battlefront, az uj doom normalis de nem
ultra minisegu jatszasahoz? -
Dhampir
félisten
Gamer csajok:
-
Dhampir
félisten
válasz capulet75 #8118 üzenetére
Kár, hogy nem 15"-ös a kijelzője.
Viszont ez durván jó ár, nagyon kis durci masina. Vajon hol vesztegetik ezt a csodát?
(#8119) vandor01
Remélhetőleg nem maradunk ilyenek:
Két álmodozóKét álmodozó bolyongott az úton,
Az egyik Te a másik pedig én
Dallamokat játszottunk a húron,
Az arcunk csupa mosoly, csupa fényA lehetetlent legyőzhettük volna,
A világ csak egy intésünkre várt
De addig néztünk fel a csillagokra
Míg elfutott a perc s időnk lejártAz a két álmodozó
Ma már álmodni nem mer
Az a két álmodozó
Ma csupán két álmos emberA dallamok már elhaltak a húron
Az őszi kertben nincsen több virág
A lehetőség erre járt az úton
S mi hagytuk azt, hogy elmenjen tovább[ Szerkesztve ]
-
vandor01
őstag
válasz Dhampir #8117 üzenetére
nekem nincs.... nem jatszok... a merges madarhoz egy telefon is eleg
de akarok venni egy 17"-es gepet mert mar az apro betuk.....
azt lehet, hogy egy ilyen GL752-re benevezek? vagy Y700-ra?
esetleg egy alap G752-re? de meg hivatalos forrasbol ezek nincsenek
majd tavasszal?... vagy marad Acerem i5-5200u + integraltCSAK az INNOVACIO jegyeben! dr Palkovics: "Továbbá Magyarország, legalább régiós szinten, vezető szerepet kíván betölteni a dróntechnológia elterjesztésében, mivel a technológia térnyerése számos további előnnyel, kedvező hatással jár egyebek mellett a szoftverfejlesztésben és a mezőgazdaságban."
-
capulet75
addikt
Ezt találtam most:
i7 1,8Ghz ( haswell )
NVIDIA GeForce GT 745 ( 2gb vram)
Crucial 250 GB ssd
8GB RAM160k - 2 év gar és ha jól olvastam + biztosítás. Ez vmelyik Clevo 14,1 ultrabook.
[ Szerkesztve ]
-
vandor01
őstag
válasz Dhampir #8115 üzenetére
ha nincs sok zsozsooo.. akkor 159-ert nem rossz kompromisszum az...
850-es melle kene erosebb proci? szerintem ez az i7u-s kihajtja azt a VGA-t....de persze ha van 3kilo akkor felesleges rola beszelni
CSAK az INNOVACIO jegyeben! dr Palkovics: "Továbbá Magyarország, legalább régiós szinten, vezető szerepet kíván betölteni a dróntechnológia elterjesztésében, mivel a technológia térnyerése számos további előnnyel, kedvező hatással jár egyebek mellett a szoftverfejlesztésben és a mezőgazdaságban."
-
Dhampir
félisten
válasz vandor01 #8114 üzenetére
GTX 960M-es gépet már 254.000-ért lehet kapni, persze kisebb kijelzővel.
HP ENVY 15-K251NC GTX 850M-el sem rossz 159.990-ért újszerű állapotban, de gyenge U-s procija van és nincsen benne optikai meghajtó. Valaki még így is boldog lesz vele, ennyi pénzből nem lehet magyar földön normális gépet kapni.
[ Szerkesztve ]
-
vandor01
őstag
vagy a GL752? tudom a radium nem ajanlott... de 310-ert?
17" 960vga skylake proci..?? [link]CSAK az INNOVACIO jegyeben! dr Palkovics: "Továbbá Magyarország, legalább régiós szinten, vezető szerepet kíván betölteni a dróntechnológia elterjesztésében, mivel a technológia térnyerése számos további előnnyel, kedvező hatással jár egyebek mellett a szoftverfejlesztésben és a mezőgazdaságban."
-
Dhampir
félisten
Gondolkodni fogok rajta, hátha előbb-utóbb lesz egy jó akció. Még nagyon az év elején vagyunk. Viszont pénzügyi előrejelzés szerint az esztendő folyamán erősödni fog a dollár, ami a forint fokozatos gyengülését vonja maga után. Persze majd meglátjuk, hogy mi lesz belőle.
-
x_o_n
veterán
válasz Dhampir #8111 üzenetére
254k az elég jó árnak tünik,engem tényleg csak az zavar hogy kicsit hozzá rakva,egy jobb gépet lehet venni,ami azért minden téren jobb és ha kifogod akcióban akkor 300 alatt jössz ki jelenleg 280k (ha 300-al számolom az eut)és egy hdd kell csak bele vagy ssd.
szóval gondold át,bár tény hogy jó árban van,és az i5-verziókra nincs panasz.
De lehet használtan ennyiért jobb gépet kapsz van itt is fent egy clevo,igaz 300k Clevo P170HM most néztem az apron illetve Alienware M17X R3 i7 Quad GTX 675MX 4GB! 16 GB MEM 750GB FullHD 270k[ Szerkesztve ]
-
Dhampir
félisten
Itt ennyibe kerül, boltja válogatja. Ezek talán tán külföldön drágábbak.
(#8110) conqver
Köszönöm szépen az ajánlást, talán majd máskor gondolkodhatok nagyobb kategóriában is.
(#8109) wanted5
Köszi, de én csak annyival indítottam korábban, hogy egy konkrét gépről (Asus G551JW) mi a véleménye Mikulásbának.
Általában kialakult véleményem van a gépekről, de csak Workstation kategóriáig ismerek típusokat. A Clevo emlékeztet leginkább a munkaállomásokra, de az számomra még túl nagy falat lenne.
[ Szerkesztve ]
-
wanted5
őstag
válasz Dhampir #8103 üzenetére
minden attól függ hogy mivel és milyen minőségben akarsz játszani
általában az itteni "őstagok" meg sokan mások is a gamer notebook alatt az asus g750/1, alienware stb gépeket értik, ami nem véletlen, hiszen ezek lettek erre a célra kitalálva (és jobb esetben ezeknek van olyan hűtése ami ahhoz a hardware-hez kell amit belepakoltak )
viszont akik idetévednek segítségért, nem biztos hogy ilyen igényük van, és lehet hogy nem olyan nagy a gépre költhető összeg
úgyhogy elsőnek mindig azt kéne leírni, hogy mekkorák az igények és azután hasznosabb tippet tudnak adni a fórumtársak[ Szerkesztve ]
Ford Focus MK2,5 - 1.6 101hp
-
Dhampir
félisten
Annak idején a FirePro M5950-t is befogtam játékra és ami nekem kellett, azt gyönyörűen vitte.
A Munkaállomásokat a jó anyagminőség és összeszerelés miatt preferálom.500 Euróért nagyon jó ár volt, ha garanciával is társult, anélkül zsákbamacska.
Nem gondolkodtam használtban, de boltból számlával az lenne a legolcsóbb megoldás, viszont attól függ, hogy milyen állapotú és mennyi ideig garanciás.
Eddigi kutakodásaim alapján ár-érték-"support" arányban eddig egy vadonatúj Asus G551JW a legélhetőbbnek tűnő megoldás, csak nem ismerem ezeket az Asus gépeket.
[ Szerkesztve ]
-
-
Dhampir
félisten
Ezekkel korlátok mellett már szolidan játszadozni is lehet, bár csak 14" a kijelző:
AMD Firepro M2000
AMD Firepro 4100M 2GB GDDR5, de csak gyenge Intel Core i5-4200U proci.
Jól összerakott kis gépek.
[ Szerkesztve ]
-
x_o_n
veterán
válasz Dhampir #8100 üzenetére
Én nem szeretem az ilyen kézmelegitős gépeket ,nem tudom mennyibe kerül az Asus,de ott max az Ips ami előny,bár én nem érzem hiányát,nagyon szép képe van,ég és föld az elözö gépéhez képest,teljesitményben azért a 880 gtx 8gb szerintem erősebb, jobb mint egy 960.
Mérlegelni neked kell multkor akcióban jobb ára volt de igy is kijön egy hdd vagy ssd vel 1000 eu alatt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban hirdetni TILOS!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest