Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- Kompakt vízhűtés
- Mini-ITX
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Apple MacBook
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
FőDudu
veterán
válasz
DonDragonka #74573 üzenetére
A MBP is teljesen fel van instalalva, sot futnak is a dolgok rajta amikor lecsukom es megy a taskaba. Nem szoktam semmit allitgatni, azokat tenyleg lecsukod es annyi.
Azaz nyitva volt vagy 2 bongeszo, ment a Spotify, virusirto, stb.
A hatterben meg egy RDP session is futott, amibe csak azert nem tudott vissza lepni, mert a szukseges VPN nem volt fellove.A Razeremen is van arc felismeres, el is indul eleg hamar, be is leptet 1-2 masodperc alatt, de azert a windowsba bejelentkezes utan meg eleg sok idonek el kell telnie mire hasznalhato lesz.
(Razeren peldaul a Synapse ha nem lat halozatot (netet), akkor nem mukodik kb semmi. Se fenyero, se hangero, se szin beallitasok. Szar ugy, de ilyen.).
Nem flame inditonak szantam, de ilyen jellegu azonnali rendelkezesre allast win alatt meg nem lattam. Lehet kicsi a meritesem.
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban hirdetni TILOS!
- Update 07.30. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra