- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ubul86
őstag
na, uraim, kicsit off, de ha már gamer közösség is vagyunk egybe, biztos vagyok benne, hogy vannak, akik konzolon is szoktak játszani. Régóta rajta vagyok az Xbox vonalán (360-tól), és ugyanígy Ps-en is (3-tól, de volt kitérő Vita felé is).
Legutóbb One X volt, amit végül megint eladtam másfél év után, mondanám, hogy bár ne tettem volna, de Gamer gép és Ps4 mellé már tényleg feleslegesnek tartottam. Aztán kijött a Horizon és Days Gone pc-re is
Szóval, mivel eléggé a szívemhez nőtt az Xbox széria (kontrollerét jobban szeretem mint ps-ét), ezért most kipróbáltam a One X-et, még van kis ideig Game Passom is.
Hát halljátok, hiába ~200K-s készülék: semmi hangja!!!! Meghajtottam már a Forza 4-el, Doom Eternallal, játszottam 2-3 órát a hétvégén egyhuzamba, meg se nyikkan
Tudom, nagyobb készülék, jobban elfér benne a hűtés is, de azért a legtöbbjének volt mindig kis hangja. Ennek semmi.Ettől függetlenül szerintem nem ad annyi pluszt a One X-hez, szóval aki konzolon töri a fejét, mert mondjuk 1650-es gép elég neki, de néha játszana újabb játékokkal és nincs pénze 5-600-as gépekre, akkor simán megéri a One X a Series X-hez képest.
vége az off-nak
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban hirdetni TILOS!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Formula-1
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Titan Quest II
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- RIOS Gépház: Frissültek a felhasználói adatlapok, beállítások, fórumos aláírások
- Lexus, Toyota topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- UH!! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Strapabíró Laptop 15,6" -70% i7-10610U 16/512 NVIDIA MX250 2GB FHD
- OH!! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Strapabíró Laptop 15,6" -70% i7-10610U 32/512 NVIDIA MX250 2GB FHD
- Asus ROG Flow Z13 GZ301VIC Acronym Limitált kiadás - 13.4" QHD 165Hz Érintő - 32GB - 1TB - RTX 4070
- X1 Carbon 10th 27% 14" 2.2K IPS i7-1260P 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Bezámítás! Lenovo P15 Gen1 15 FHD üzleti notebook- i7 10850H 32GB RAM 1TB SSD Quadro T2000 4GB WIN1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest