Hirdetés
- Épkézlábnak tűnő, vezetékmentes, de olcsó billentyűzet jött a Redragontól
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen széket vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Steam Deck
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
RM007
addikt
válasz
Raymond #54776 üzenetére
Azt amiről beszélsz tudom állítani, mert ez az valójában. A GPU-Z órajele nem változik. Mikor nézem az MSI AB órajelét teszt, vagy játék közben és belép 1860, 1911Mhz-re és lefagy akkor az mi? (és független a fogyasztástól mint észrevettem) Pedig a boost nálam csak 1747Mhz. Ez bizony túl boost és azért fagy. Hú ez a téma de rég volt már itt....Muerte sokat segített akkor és be tudtam fixálni stabilra a korábbi kártyámat. Igen tudom mit mondasz, sokat mindig használtam ezt, csak most a quadro nem enged ehhez hozzányúlni......olvasgatok.
Most tudtam először hozzányúlni az uv görbéhez annyiban hogy tudtam rá hatni. Korábban is azt csináltam hogy egy szintre belőttem mindig, sosem görbéztem. Persze értem nem tudom állítani az órajeleket, de a legfelső szinteket ki tudom iktatni és így elértem amit akartam.
Ezáltal tudom a fagyásokat megszüntetni a vga teljes teljesítményen futtatása közben.Ja és a beállított értéken marad mindig, ha bírja, egy csíkon egy vonalban van. Mintha a korábbi energia beállítás az egyenletesen hagynám, csak akkor az alap értéken van, ezt tudom most feljebb állítani.
Bár elismerem azért ez most nem teljesen világos.
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban hirdetni TILOS!
- Elite: Dangerous
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Synology NAS
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nyaralás topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Ubiquiti hálózati eszközök
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RTX 2060 6GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SzoftverPremium.hu
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest