-
PROHARDVER!
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Piftuka
veterán
válasz
#16820480 #60355 üzenetére
"Egyébként már nem emlékszem a beszélgetés elejére pontosan, de a Yuin nálad miért esett ki?"
Mert akkor még első sorban a nővérem számára kerestem karácsonyi ajándéknak egy fülhallgatót, és csak magyar beszerzés jöetett szóba.
Most viszont hogy neki megvettem a Sennheiser MX-375-öt, és mivel magam számára végül nem vettem még fülhallgatót, szóba jöhet a külföldi beszerzés is.
(Bár még soha nem rendeltem így.)
A Yuin PK3-at ajánlottad... Miért éppen azt? Egyébként olvastam, hogy ezt gyakran hamisítják. Honnan érdemes rendelni, és hogyan győződhetek meg a vásárlás előtt arról, hogy nem hamis?
Illetve az még a kérdésem, hogy a már említett VE Monk és Xiaomi Duomi 1More earbud fülesekkel összehasonlítva milyen különbségek vannak? Melyikre milyen hangzás, hangminőség, illetve hangkép jellemző?
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Azonnali játékos kérdések órája
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Azonnali fotós kérdések órája
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro - Deep Purple - Használt, karcmentes, 100% akku
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- Huawei MatePad Pro 12.2" (2024) 12GB / 512GB Premium Gold / 3 év Alza garanciával / Makulátlan
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged