- A Solidigm elhagyja a végfelhasználókat célzó SSD-k piacát
- Kvantumpontos OLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- A GravaStar egyedi megjelenésű fémegerei is beléptek az ultrakönnyű szegmensbe
- 520 Hz-es monitorok duója az ASRock védjegyével
- CL 30 alá mennek a G.Skill hamarosan debütáló RAM-jai
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- SSD kibeszélő
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Milyen monitort vegyek?
- Amazon Kindle
- iPad topik
-
PROHARDVER!
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Piftuka
veterán
válasz #16820480 #60355 üzenetére
"Egyébként már nem emlékszem a beszélgetés elejére pontosan, de a Yuin nálad miért esett ki?"
Mert akkor még első sorban a nővérem számára kerestem karácsonyi ajándéknak egy fülhallgatót, és csak magyar beszerzés jöetett szóba.
Most viszont hogy neki megvettem a Sennheiser MX-375-öt, és mivel magam számára végül nem vettem még fülhallgatót, szóba jöhet a külföldi beszerzés is. (Bár még soha nem rendeltem így.)
A Yuin PK3-at ajánlottad... Miért éppen azt? Egyébként olvastam, hogy ezt gyakran hamisítják. Honnan érdemes rendelni, és hogyan győződhetek meg a vásárlás előtt arról, hogy nem hamis?
Illetve az még a kérdésem, hogy a már említett VE Monk és Xiaomi Duomi 1More earbud fülesekkel összehasonlítva milyen különbségek vannak? Melyikre milyen hangzás, hangminőség, illetve hangkép jellemző?
"Aquila non captat muscas."
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest