Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen széket vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen egeret válasszak?
Aktív témák
-
tuskooo
addikt
válasz
Viktor77
üzenetére
Sztem aki Schumi fan az vmennyire Ferrari fan is, és aki Ferrari fan, az Kimi fan is. Nekem eszembe nem jutna őket összehasonlítani, sztem a legtöbb rajongó nem fog foglalkozni kettejükkel, inkább Hamiltonhoz képest fogja mindenki néz, meg hogy általánosságban hogy megy neki.
-
Bermi
aktív tag
bocsánat a tudatlanságomért, de ez milyen jegy, mit jelent?:
Sunday pass to General Admission, csak mert ez a legolcsóbb és erre lenne pénzünk mindnyájunknak.
-
Oliverda
félisten
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Aztán majd ne csodálkozz ha verseny közben majd elkezd izzani a tetkód.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
JJános
addikt
-
JJános
addikt
Értem én! De az mennyi pénzbe kerül? És ezek ráérnek csak úgy nézelődni? Kinek a pénzét költik vizsgálódásra? Nem volna elég, ha infót szereznének. Miért kell Sumit hülyének nézni?
Felmerült? Mert olyan mint a tengeralattjáró.
Viktor77: Én sokat gondolkodtam anno. És nem vetek rá követ. Én is megtettem volna szerintem. Túl sok idő nem volt a gondolkodásra. És egyébként meg úgy tudom, hogy csúnyán megbüntették érte.
UI: Kimi felborította az autóját, a finn rallyn. [link]
-
bdav
őstag
válasz
JJános
üzenetére
"Csak mert szabálytalanságot vélt felfedezni, akkor már vizsgálódni kell?"
igen. valakiben felmerült hogy esetleg szabálytalan. leülnek megbeszélik aztán eldöntik h. nem az (megbüntetni ezért sztem is nagy baromság lenne). Teljesen normális eljárás, valszeg az ilyeneknek a 99%-ról sosem tudunk csak most uborkaszezon és Sumihájp van úgyhogy le kellett közölni hírnek.
-
Vazallus
tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Mennyiért adnak egy olyan Ferrarit mint a tavalyelőttiek?
Ja és ha a tulaj széthajtja a motort honnan szerez újat? -
Viktor77
titán
válasz
JJános
üzenetére
Nézd, azért nem kell az egekbe magasztalni. Akkor is tetszett emberileg, mikor pl. kilökte Villeneuve-öt a vb-ért? Ő sem volt egészen szent.
Örülök azért, hogy visszajön, bár igazából nem tudom mit gondoljak. Kimi fan vagyok, és szerintem ő pont leszarja, hogy Schumi elötte vagy mögötte végez. Schumitól kikapni sosem gáz, neki ez a vérében van. Remélem, hogy a mezőnyt felrázza kicsit, bár a legutóbbi futam is felrázta valamennyire.
Az a baj, ebből Kimi nem jöhet ki jól. Mert mi van ha mindig elötte végez (mármint Kimi van elöl)? Akkor ugye jönnek a Schumi fanok, és jól megmondják, hogy de hát sokat kihagyott, ne várjon tőle senki győzelmet. Ha meg mögötte végez? Akkor meg Kimi egy szar, hogy lehet, hogy egy ennyit kihagyott pilóta megveri.
Már előre látom, mekkora balhék lesznek itt.
-
-
JJános
addikt
válasz
7Heads Drago
üzenetére
Rá. Menni fog, a szomszédom szerint, mint a snájdig menkű.
És emberileg is nagyon tetszik. Hogy tudott örülni minden győzelemnek. És hogy tudott sírni, amikor Senna került szóba. És nem kellett tetetnie, mert benne volt. És nem volt olyan, mint a gyiróti tévé. Nagyképű.
-
gV
őstag
Schumi még vissza sem tért már vizsgálodik ellene az fia

am sztem ez csak a kezdet a vége pedig az h nem adnak Neki szuperlicenszet

-
wildrain
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Feliratozást bekapcsoltad?

-
Nowhereman
őstag
válasz
madstunt
üzenetére
Annyi bizonyos, hogy a mostani pilóták nagy részénél a dinamitujjméter csak egy nm-et írna ki, ami nem 1 Nigel Mansell-t(a dinamitujjúság mértékegysége) jelentene, hanem nem mérhetőt.
Ha valakiél kileng a műszer, az pedig számíthat rendszeres büntikre, és korai nyugdíjra.
Az meg már csak hab a tortára, hogy a bridzssztón meg valami olyan röhely abroncsokat produkál, amik 2-3 környi rátapadós alatt után mehetnek a müzlibe. -
rocket
nagyúr
válasz
Motion_Blur
üzenetére
A mai utolso szakaszon osszetorte a Puntot, es kiesett.
-
Motion_Blur
félisten
Kimi 4. az N csoportban, és összetett 17. a Finn Rally-n[link]

-
madstunt
addikt
Szvsz nem markánsan lassabb a rev limit miatt.Jjobban érzékelhető erőcsökkenést a drasztikus limitálások hoznak (lásd pl wtcc-ben a TDi-ket) .Emlékeim szerint az F1ben nincsenek olyan drasztikus rev limitálások évről évre ,és a legnagyobb erő amúgyse max rev-nél jelentkezik. DE ez csak az én véleményem.Ha jhülyeséget mondok majd megcáfolnak

-
dokar
addikt
ha az idei autóval tilos tesztelni, akkor sumi miért a 2007-essel tesztel, amikor ott van a tavalyi is?
2007->2008->2009 a rev limit miatt ugye egyre gyengébbek? -
Bermi
aktív tag
Schumacher_Budapesten_jart_Massa_miatt
és aláírták tegnap este a Concorde-egyezmányt is
"Forma-1-ben 2010-től résztvevő istállók költségcsökkentő programja is megvalósul, melynek megfelelően az 1990-es évek elejének megfelelő szintre szorítják vissza kiadásaikat"
ez a 100milliós összeg? vagy mennyi volt? -
perempe
veterán
köszönöm a válaszokat
-
madstunt
addikt
válasz
Ace Ventura
üzenetére
93 elött soikáig nem volt tankolás és azért voltak ám csaták a nyolcvanas években bőven...
szvsz nem ezen múlik.Akkoriban kisebb százalékban számított az aero mint most(nagyobb súlya volt az autó tapadásában a mechanikai tapadásnak) és kissé más volt a versenyzői mentalitás,ezért volt több előzés -
perempe
veterán
Szabadedzésen hány kört lehet menni? Gondolom, hogy az nem elég.
-
Ace Ventura
addikt
Rohadjon meg a költségcsökkentéseivel együtt.
Ezért lesz egyre unalmasabb az F1.
Se teszt, jövöre már tankolás sem lesz.Ezt eddig is tudtuk, hogy a pilóták között nincsen nagy különbség.
Hol van már amikor Zsoltikánk 3-4 kört kapott az élmezőnytől
Bruni is kutyaütő volt, de Zsoltit mindig kente vagy 0.5 tizeddel.
Az autók kiegyenlitésével megszünnek az előzések is.

-
Pá
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Miért hasalna el a FIA-n? Hiszen azok mindig is nagy Ferrarisok voltak.
-
perempe
veterán
Valaki elmondaná, hogy mi az oka a teszttilalomnak?
-
JJános
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Úgy nézem a Clienti olyan versenyautókat gyárt, amik már szerepeltek valamelyik versenyen. A régmúlttól napjainkig. Ha jól gondolom. Tetszenek!
-
tuskooo
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Hm, elég pengének tűnik

-
tuskooo
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Mi az az F1 Clienti egyébként? Azt látom, hogy vmi ferraris cucc, de pontosan mi?
-
syC
addikt
Schumi vissza? Örülök neki

-
-
stvnppp
senior tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
slickeken megy? Massa bordázottan futotta azt az 1:20-as kört, nem? Mert ha igen akkor ez még íg elég kevés
2007-es aero + slickenNem baj, majd belejön
-
Plutor
aktív tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
És a nézők,szurkolók a FIA-ra legyenek mérgesek,amiért nem engedik.
-
Bermi
aktív tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Ja, azért titkon reménykedtem

-
Def26
félisten
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Szuper, asszem egy "cseppet" megugrik az F1 nézettség... 
-
Bermi
aktív tag
Magunk ellen beszélek, de úgy érzem, hogy ezzel komoly előnyt kaphat a ferrari, mert oké, hogy Schumi miatt meg minden, de a kocsi az idei és ezzel nyernének egy fejlesztési napot, ami nézve az idei tesztilalom áldásos hatását (talán csak a mekinek jött össze egy meglepően jó csomag két futam között) csak nyögvenyelősen fejlődnek (tek) fel a lemaradtak. Régen, ha volt pénz és tesztelés, akkor általában Barcelonára lehett reménykedni.
Szóval vagy mindenki, vagy senki, mert egy rendes teszt nappal, ugorhatnak előre, amivel akár pontokat is rabolhatnak a jelenleg élen állóktól, amivel mégis csak beleszólna VB állásba. -
JJános
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére

-
EmberXY
veterán
válasz
JColee
üzenetére
" A szabályok értelmében szezon közben a használatban lévő konstrukciót - a Ferrari esetében az F60-ast nem lehet tesztelni, maximum csak egyenes vonalban. Az Európa Nagydíjon Felipe Massa helyettesítésére készülő Schumachert azonban meg szeretné ismertetni csapata a 2009-es autóval is."
Egyenes vonalban tesztelni? Ezt nem értem....
-
JColee
őstag
válasz
frame>24
üzenetére
mer a mostanival nem lehet tesztelni
egyebkent probalkoznak -
frame>24
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Lenne megint egy hülye kérdésem: és miért az "F2007"-es ótóval tesztel, az új helyett már most?
Valami rémlik, hogy az új szabályok értelmében nem lehet évközben tesztelni, ezé'? Csak az új kocsira vonatkozik ez?JColee: thx!
-
Motion_Blur
félisten
-
AMD Power
titán
Ehhez mit szóltok? Volt már valaki ilyenen?
-
Sanya595
senior tag
Nem tom volt-e már:
[link]Igaz,hogy a cikk nagyon búlvár.
-
Bermi
aktív tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
így van
, már eltelt pár nap, de nem tudok napirendre térni a dolog felett.kellett megemlítened amikor majd kijön a boxból, az első szabadedzésen, ajaj, de soká van. megőszülök addigra

-
andy83
aktív tag
Attól, hogy még nem biztos, hogy olyan jót jelent, ha most Schumi jobbat ment Massa F60-as legjobb idejénél...

mod: ok, lehet igazad van...
De lehet, hogy Schuminak az összes köre 1:25 fölötti volt, és mikor mindent beleadott, ment 1:23-at... De hát minden körülmény más, így utólag nem lehet összehasonlítani a dolgokat. -
andy83
aktív tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Egyébként az F60 gyorsabb mint a 2007-es kocsi?

-
Iron Funeral
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Akaratom ellenére hatalmas mosoly került az arcomra mikor megláttam, hogy jobb mint maszatka

-
Motion_Blur
félisten
"according to motorsport-total Schumacher did 67 laps on GP 2 slicks with a personal best of 1:23.736
massa's best time on the F60 on this track is 1:23.981"
-
rocket
nagyúr
-
ronaldo
őstag
-
ronaldo
őstag
válasz
rocket
üzenetére
Nem csak az F1 világában hivatkoznak a válságra, hanem mindenhol. Ami egy undorító dolog, főleg annak tudatában, hogy a "nagy válság" közepette szerintem ugyanúgy 2nél többször nem vesz fel egy inget ecclestone, meg még a budira is repülővel jár. "A fejétől büdösödik a láb - ja, a lábfejétől".
-
wildrain
addikt
válasz
hunnylander
üzenetére
Azért én ebben a KERS-fölényben nem vagyok olyan biztos. Nagyon sok az aero igényes kanyar, ami ellensúlyozza a KERS előnyét, ráadásul nagy esélye van a hűvös, nyirkos időnek, amiben valószínűleg a Red Bull lesz a nyerő.
Én inkább azt mondanám, hogy egálban lesznek a KERS-es autók a legjobb aero autókkal. Persze abból taktikailag lehet előny a versenyen, hogy ki a gyorsabb az egyenesben, és ki tudja ezt előzésre váltani, vagy azt elhárítani. -
Ijk
nagyúr
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Biztos ez a nemrég keltett Kimi-Massa-Alonso szerelmi háromszög miatt van.
-
Pá
addikt
ez volt már?
Schumi már ma letolt 35 kört Mugelloban a 2007-es kocsival. Nem sz@rozik.
-
rocket
nagyúr
válasz
tuskooo
üzenetére
Tudtak jol elfogadtak anno egy dontest, igy felesleges lett volna kerni mert ugyse ment volna bele senki, ha kertek volna se biztos bele megy a tobbi csapat, mivel egy noname uj pilotarol van szo es egy kis csapatrol.
Egyebkent ez a helyzet siman megoldhato lenne ugy, hogy senki egy rossz szot se szolhasson, lenne 1 teszt nap valamelyik palyan, es jelenlegi mezony csapatai kozul aki akar tesztelhet.#48599:Ez a helyzet Kiminek lehet a legrosszabb, de mivel valoszinuleg kilep az F1 vilagabol a szezon vegen, igy az o F1-es palyafutasat semmilyen "kar" nem erheti akarmi is lesz.
-
[CS]Blade2
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
4. Kimi kedvenc pályája, mindig jól megy ott. Ha fekszik az F60-nak, ott ö is tét nélkül a győzelemért fog menni.
Aktív témák
- LEGO klub
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen TV-t vegyek?
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Xiaomi Mijia Smart Socket Plug kínai WIFI-set keresek
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 1TB 1 év teljeskörű garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4214, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

2007-es aero + slicken

De lehet, hogy Schuminak az összes köre 1:25 fölötti volt, és mikor mindent beleadott, ment 1:23-at... De hát minden körülmény más, így utólag nem lehet összehasonlítani a dolgokat.