- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Everest / AIDA64 topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hővezető paszták
- Fujifilm X
Aktív témák
-
Viktor77
titán
válasz
JJános #48686 üzenetére
Nézd, azért nem kell az egekbe magasztalni. Akkor is tetszett emberileg, mikor pl. kilökte Villeneuve-öt a vb-ért? Ő sem volt egészen szent.
Örülök azért, hogy visszajön, bár igazából nem tudom mit gondoljak. Kimi fan vagyok, és szerintem ő pont leszarja, hogy Schumi elötte vagy mögötte végez. Schumitól kikapni sosem gáz, neki ez a vérében van. Remélem, hogy a mezőnyt felrázza kicsit, bár a legutóbbi futam is felrázta valamennyire.
Az a baj, ebből Kimi nem jöhet ki jól. Mert mi van ha mindig elötte végez (mármint Kimi van elöl)? Akkor ugye jönnek a Schumi fanok, és jól megmondják, hogy de hát sokat kihagyott, ne várjon tőle senki győzelmet. Ha meg mögötte végez? Akkor meg Kimi egy szar, hogy lehet, hogy egy ennyit kihagyott pilóta megveri.
Már előre látom, mekkora balhék lesznek itt.
-
Viktor77
titán
Tényleg ez van az oldalán:
"I was meeting this afternoon with Stefano Domenicali and Luca di Montezemolo and together we decided that I will prepare myself to take the place of Felipe. Though it is true that the chapter Formula 1 has been closed for me since long and completely, it is also true that for loyalty reasons to the team I cannot ignore that unfortunate situation. But as the competitor I am I also very much look forward to facing this challenge."
-
Viktor77
titán
válasz
bambano #48017 üzenetére
Viszont nem is kell semmit mutatnia (úgyis mutatna amúgy). Pontversenybe nem tud beleszólni, konstruktőri nem számít.
Viszont a jegyeladásoknak, nézettségnek nagyot jót tenne. Nem lennék meglepve, ha Bernie valamiféle "ráhatással" lenne mind a csapatra, mind az FIA-ra (Schuminak perpill nincs szuperlicensze), mind pedig magára Schumira. -
Viktor77
titán
Hunny linkelte feljebb, új fejlesztés a Hungaroringre: [link]
-
Viktor77
titán
válasz
8nemesis8 #47491 üzenetére
Igen, Hunny fentebb idézte a Brawnosokat. Hiányzott Barichello autójáról az alkatrész, és Button is azért jött ki olyan későn, mert ellenőrizték az autóját.
MOD: Meg is van. "Ross Brawn confirms that the part that hit Felipe Massa was the spring from a damper on Barrichello's car - weighing around 800 grammes"
-
-
Viktor77
titán
Most kellenének Hunny nagyfelbontású képei, amin meg lehetne nézni, hogy hol van a Brawn-okon azon a részen ilyesmi rugó(féleség).
-
Viktor77
titán
Ahogy néztem a videót, van ott valami bodéféleség, pont azon a részen, ahol a rugó (vagy mi) pattog. Nem lehet, hogy arról rángatott le valamit a szél?
-
Viktor77
titán
Na, ezt már nem állom meg röhögés nélkül.
"Michael Schumacherhez hasonlította pilótáját Ross Brawn csapatfőnök,..."
Alávágják a mezőny legjobb autóját és nyer? Egy kész csoda ez az ember. Erre senki más nem lenne képes.
Holnapi nyilatkozat mi lesz? Button meg fogja dönteni Schumi vb rekordját?
-
Viktor77
titán
Most már hanyagoljátok a témát, azt hiszem túltárgyaltuk.
-
Viktor77
titán
válasz
JJános #32900 üzenetére
"Elnézést kérek minden Massa szurkolótól, és mindenkitől akit irritál a maszat név."
Itt a gond. Rajtad kivül senkit nem irritál, ebben biztos vagyok. Egész egyszerűen nincs miért bocsánatot kérned (max talán a viselkedésed miatt).
Ahogy már írták, a sonka Hamilton rövidített nevéből ered, egyáltalán semmi sértő nincs benne. És szokj hozzá, hogy használni fogják (ahogy a többiek gúnynevét is).
Ezért biztos nem fogok szólni senkinek, bannolni meg főleg nem.Viszont az ilyen menjen tényleg pls off-ba, én is hibáztam feljebb, hogy nem így írtam.
-
Viktor77
titán
Gyökerező barátunktól elbúcsúztunk 1 napra.
-
Viktor77
titán
válasz
MPowerPH #32093 üzenetére
Tökmindegy mi miatt nem érdemelné meg jobban. Ahogy Palik mondaná, a csapat és a pilóta egy csomag része. Hamilton vb címéhez is kellett, hogy a csapata egyenletesebb teljesítményt nyújtson.
MOD: Azt meg már megtanulhattad volna itt a topicban, hogy a "ha"-val kezdődő mondatok értelmetlenek.
-
Viktor77
titán
Skacok, ugye az Indexen rossz a vb a végeredménye?
Mert Kimi és Kubica 75-75 pontos, de tudtommal Kimi idén két futamot nyert, míg Kubica csak egyet.
-
Viktor77
titán
válasz
Oliverda #31876 üzenetére
Így van.
A Ferrari teremtse meg a feltételeket a versenyzője számára a jó szerepléshez. Ez a vb cím a csapaton bukott el.
Nem jó ezt kimondani, de Hamilton semmivel sem érdemelte meg kevésbé ezt a címet, mint Massa érdemelte volna.
Gratula Hamiltonnak.
Jövőre több szerencsét a Ferrarinak.
-
Viktor77
titán
Kimi olyan arcot vág, mint akit majdnem érdekel ez az egész!
-
Viktor77
titán
válasz
Motion_Blur #28883 üzenetére
A pilóta kapja nem a csapat.
Nyerjen csak valami nagymenő 10-szer egy évben ilyet, az mindjárt 10 milka, ami nekik sem kis összeg.
-
Viktor77
titán
Sorry ha már volt. Szerintem nagyon jó ötlet, kérdéses, hogy munkanap ki tudná ezt nézni, esetleg kimenni.
-
Viktor77
titán
válasz
laci666 #28513 üzenetére
Nem vágom miért miért az F1-ben akarják megtanítani vezetni.
Pár kérdés felmerült bennem a futam alatt.
1. Amit írtam az első mondatban.
2. Mit mondanak annak az embernek, aki a kapcsolót basztatja a Ferrarinál? (Köszi a munkádat, jól voltál, csak elment rajtad a vb).
3. Autóversenyt miért nem versenypályán rendeznek? Ez a pálya semmiképp sem az. A villanyfényes futam jó ötlet volt, az tetszett, de nem így fog megmaradni senkiben, hanem mint az idei legrosszabbul rendezett verseny.
4. Massa miért nem hagyta ott a picsába az egészet? Kitérnek vajon a szerződésében arra, hogy mi van abban esetben, ha a csapat kockáztatja az életét (a többiekéről nem is beszélve) ?
5. Kimi mikor szándékozik felébredni? Értem én, hogy lazaság, meg faszagyerek vagyok, de ha így folytatja Villeneuve sorsára jut. (Ettől függetlenül marad kedvenc.)
6. Lezárt boxutca alatt nem ketten voltak kint, az ziher.
7. Meg amúgy, mikor változtatják meg ezt a szabályt?Alonsonak örülök. Amióta visszavett az arcából, egyre jobban tetszik amit csinál.
-
Viktor77
titán
válasz
Peat;) #27286 üzenetére
"Csak számomra érdekes a dolog hogy így elhagyják a drukkerei."
Mit védjük? Minek magyarázkodjunk? Már letett valamit az asztalra.
Ha észrevettétek, mindenki magyarázkodik a kedvence helyezése miatt.
Most kezdjük el mi is?
Innen úgysem tudjuk (tudjátok) megmagyarázni.
Mivel Hunny már megtette, így én is bátorkodok ideírni egy "ha" szócskát.
Szóval ha a futam nagyobb részében szárazabb a pálya, akkor most nem ez az eredmény. -
Viktor77
titán
válasz
hunnylander #25614 üzenetére
Ahogy mondod. A büntetés lehet jogos (talán), a mértéke semmiképp. Pontlevonás meg főleg nem.
-
Viktor77
titán
válasz
Motion_Blur #25366 üzenetére
Küldd át légyszi privátban, én elfelejtettem lementeni, a kommentbe csak az utolsó két sort idéztem.
-
Viktor77
titán
válasz
Motion_Blur #25308 üzenetére
A bal hátsó tényleg lapos volt, látszott mikor állt a füvön, pedig az nem kapott semmit.
-
Viktor77
titán
Azt ugye mondanom sem kell, hogy ha személyeskedést, egymással foglalkozást látok, azonnal zárom a topicot!
-
Viktor77
titán
válasz
hunnylander #20613 üzenetére
Én látom, ne aggódj.
A nem Hamilton rajongók tisztán nem tudtak most másba belekötni. Ezért szánalmas ez a topic, és próbálok minimális hsz-t idebiggyeszteni.
Az senkinek nem tűnik fel, hogy mai eredményeket is csak te linkeltél, kvázi normális mederben folyattad a topicot.
Többieknek: Talán nem kell mondanom mekkora Kimi rajongó vagyok, de az már tényleg gusztustalan és szánalmas amit műveltek. Cseppet nézzetek már magatokba!
-
Viktor77
titán
válasz
hunnylander #20225 üzenetére
Egyszer Massa ütött el majdnem egyet, egy pedig szimplán átrohant a pályán. Én ennyit láttam.
-
Viktor77
titán
Jólvan, Héder még mindig löki az ordenáré baromságait, 2 héttel a múltkori futam után is.
Mit keresnek ezek ott?
-
Viktor77
titán
Hamilton menjen a fenébe!
Hova bámul?[ Módosította: Parci ]
-
Viktor77
titán
Ha a versenybizottság kicsit következetesebb (amúgy sem voltak a helyzet magaslatán), és kiintik Sutilt büntetésre még a verseny alatt, akkor...
Igen tudok a "ha"-val kezdődő mondatokról, és igen azt is tudom, hogy ez nem menti fel Kimit semmi alól (még ha sima versenybaleset is volt), csak megjegyeztem.
-
-
-
Viktor77
titán
Most volt a visszajátszás, remélem mindenki látta. Sutil is csúnyán elfékezte magát.
MOD: Félreértés ne essék, szerintem is Kimi hibája volt. De ő is hibázhat.
-
Viktor77
titán
Ha mindekitől elvennék a licence-t aki kilökte Raikönnent, akkor ma elég kevesen álltak volna rajthoz.
-
Viktor77
titán
Hunny és Motion 1-1 napra kitíltva, mert nem bírnak leszállni egymásról. Sokszor szóltam, elég volt. Remélem tanulnak (és tanulnak azok is, akik csak a másikkal tudnak foglalkozni).
-
Viktor77
titán
válasz
JJános #12928 üzenetére
Viszont ő Kimiről és/vagy a Ferrariról írta le a véleményét (még ha hülyeség is). Veled ellentétben (és a többiekkel, akik nekiugrottak).
Pont ugyanannyira bannolhatnálak téged is, mint őt. Szóval szerintem inkább fejezd be.
Tényleg ne kelljen többször szólnom, mert be fogom zárni a topicot (megtettem már, nem fog nehezemre esni).
-
Viktor77
titán
válasz
hummertime #12873 üzenetére
Ennek ellenére a McLaren bepróbálkozot Hamilton elöl két autót kizáratni a versenyből (aminek ugye szintén Hamilton világbajnokság az eredménye). Vagy tudták, hogy úgyis elutasítják és ez is az összeesküvés része volt?
Figy, tényleg ne erőltetsd, mert a topic látogatóit ismerve (én nem, mert én nem tehetem meg), nagyon gyorsan rádszállnak, aminek egymás fikázása és banok osztogatása lesz a vége. Ezt nagyon szeretném.
MOD: Mondom.
-
Viktor77
titán
válasz
hunnylander #12869 üzenetére
Nem baj, de csak a végletekig elvakult valamelyiknek szurkoló tud ilyen hülyeséget önerőből kitalálni.
És igen vagyok.
(Főleg Kimi.)
-
Viktor77
titán
válasz
hunnylander #12866 üzenetére
Csak Kiminek felejtettek el szólni, hogy ne nyomja, úgyis nyerni fog. Ennek ellenére kitaposta a belét a Ferrarinak.
-
Viktor77
titán
válasz
hummertime #12861 üzenetére
Egyet felejtesz el, ami viszont megcáfolja az egész "értekezésedet" kapásból.
Ehhez kellet egy versenyt befejző Ferrari. Mert mi lett volna ha nem megy végig Kimi (mint tette azt az idény elég nagy részében) ? Ez simán benne volt a pakliban. Akkor is a McLaren lett volna a világbajnok.
Kitalálom, McLaren és/vagy Hamilton fan vagy? (Nem olvastam az elöző hsz-eidet.)
-
Viktor77
titán
MOST fejezzétek be!
-
Viktor77
titán
válasz
proof88 #12301 üzenetére
Úgy lenne jó mint a motorosoknál. Ott az első tizenvalahány kap pontot (nem tudom pontosan). Itt normál esetben ugye a 8 pontszerző helyből 4 kapásból le van oszta (sőt, ha a BMW így marad, akkor gyakorlatilag 6), a maradék 4 (2) helyért küzd a többi 18 (16) pilóta. Pedig biztos lehetne látni a középmezőnyben (és annak a végefelé) is jó kis csatákat, ha tudnák a pilóták, hogy van értelme. Egy 12. helyen álló pilóta a futam utolsó negyedében biztos, hogy nem fog küzdeni a 11-10-9. helyekért, inkább örül ha beér (persze olyanra gondolok, aki amúgy is ott vagy akörül tanyázna a tudása és (/vagy) az autója miatt).
-
Viktor77
titán
F1 motor zene. Ha már a hangoknál tartunk.
(Bár ez sem új.)
-
Viktor77
titán
válasz
VaniliásRönk #11421 üzenetére
Épp megy az RTL Klub-on (már ha tv közelben vagy).
-
Viktor77
titán
Nem bírtam eddig Massát (nem tudom miért), de ma megkedveltem. Ez nélküle nem sikerülhetett volna.
Köszönöm!
-
Viktor77
titán
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIGGGGGGGGGGGGGGEEEEEEEEEEEENNNNNNNNN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest