Aktív témák
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Nowhereman
üzenetére

-
Nowhereman
őstag
válasz
JJános
üzenetére
Sportszerűségből csak kétszer torpedózással próbált vb.-t nyerni, amely valszeg a legtartósabb rekordja lesz, a közönség hangulata meg annyira sem zavarta, hogy egy bundás után a fütykoncertben is olyan önfeledten ünnepelt, hogy na...
Nem, kérem, amikor már zsebében volt a bajnokság, akkor is a lehető leginkább lapossumákmódban halmozta a trófeákat - szimplán csak saját sikeréért. Még ilyenkor sem tudott fair lenni, és még ilyenkor sem tudta a közönséget extrakáprázatni. Suminak csak Sumi számít. Volt akit elvakított, volt akit nem. És ezen nem fölös vitatkozni. -
JJános
addikt
válasz
Nowhereman
üzenetére
Figyelj! Tőlem azt kapod, amit vársz! Te mondtad!

Nem volt sem egomán, és nem tojt a sportszerűségre, és a közönségre sem, viszont te nem bírod, ahogy látom. És ez a te bajod!
Én mint beteges rajongó viszont nagyon bírom, és bármi is legyen, ez nem fog elmúlni! -
Nowhereman
őstag
válasz
üzenetére
Nos, ha a kondija és a tempója már meg is kopott volna, a beteges rajongótábora még mindig megvan, amely mindenkép az egekbe fogja magasztalni a teljesítményét, bármit is alkot. Pedig Sumi ritka egy egomán fószer, aki nagyban tojt a sportszerűségre és a közönségre...
hopsz! már jönek is annak a b. rajongótábornak a megjegyzései...
-
-
D@ni88
addikt
válasz
üzenetére
erőnlétre, van még 2 hete (3 hétből), ez mellé beül a szimulátorba, betanulja a pályát, meg nagyából a kocsit. ez eddig nem gond, viszont azzal hogy idősebb, nem tud mit kezdeni.
Többi meg már szerencse kérdés. De ha azt nézzük hogy pl a Ferrari és a Mclaren milyen jól ment hungarisztánban, Valenciában is lehet esélyük
-
törölt tag
Schumachernek az lesz a legnagyobb baja, amiket itt a fórumban lehet látni. Hogy agyonvág mindenkit, meg vezetni tanít, és hasonlók.
Ugyanis nem fog. Kiemelkedő élsportoló, de 10-15 évvel idősebb, mint a mezőny nagy része, fáj a nyaka, az erőnléte nincs ott, mint a mostani favoritoknak, a mostani autót nem is szagolta, és Valenciában még nem ment.
Mindent meg fog tenni, ez nem kérdés, és jól fog szerepelni - magához és a helyzethez képest. Aki csodát vár, az pofára esik.
-
andy83
aktív tag
válasz
Nowhereman
üzenetére
Hát igen, nem rossz!

A végén a visszapillantós duma nagyon nagy!!!

-
JJános
addikt
válasz
üzenetére
Igen! Ez így korrekt! Tanulnia kell, bár Sumi ebben is profi.
Én nem fogom hibáztatni semmiért. Egyrészt, mert örülök annak, hogy visszajött, és az igazán profi tud csak újrakezdeni. Másrészt most a tesztnek, és a megismerésnek, az autónak kell sok idő, hogy egybeázódjanak. És ha Sumi idény végéig sem mutat fel egy dobogós helyet, én akkor is a rajongója leszek.
Bár azért azt szeretném látni, hogy "harap", hogy akar, hogy minden erejével igyekezik, csak ne legyen görcsös. -
Nowhereman
őstag
-
gV
őstag
válasz
üzenetére
Egyáltalán nem lesz könnyű dolga MS-nek. Egy teljesen új pályát kell megtanulnia élesben, úgy hogy közben meg kell tanulnia az autót is, és el kell kezdenie beállítania.
akárcsak élete első F1-es futamán, akkor sem volt és most sem lesz probléma, azt mondjuk nem gondolom h most is a legjobb edzéseredményt fogja elérni a csapatnak az idényben, mert az azt jelentené h Ő szerzi meg a polet
-
-XadAnuX+
őstag
válasz
Ace Ventura
üzenetére
"tesztel egy jót"
És lazán teszt közben mindenkit megelőzne.
-
Tálydi
senior tag
válasz
üzenetére
Én sem feltétlenül Valenciára gondoltam, de monza vagy spa, azokat a pályákat eléggé jól ismeri, és szvsz 1 futam elég NEKI,hogy némiképp kitapasztalja az autót és versenyezhessen a többiekkel.
Kimi-vel kapcsolatban, szerintem még Valenciában is lehetkeresni valója Schuminak Raikkonennel szemben,hiszen a pályát nem sokkal ismeri jobban(tavaly oda vágta a hátulját).
Valenciában Schuminak szerintem sincs esélye a dobogóra, már csak az auto miatt is, nem mintha rossz lenne ,de nem ismeri...Én bizom bene,hogy idén még maradandót fog alkotni!
-
törölt tag
válasz
Tálydi
üzenetére
Pedig az. Egyáltalán nem lesz könnyű dolga MS-nek. Egy teljesen új pályát kell megtanulnia élesben, úgy hogy közben meg kell tanulnia az autót is, és el kell kezdenie beállítania.
Egyáltalán nem biztos hogy feküdni fog neki az autó, és nagyon könnyen elbizonytalanodhat hogy az amit érez az normális vagy ezen lehet javítania...sztem kifejezetten nehéz dolga lesz ezen a pályán.
Sőt én a legésszerűbbnek azt találom ha egyáltalán nem fog az eredményre hajtani, hanem az egész hétvégét beáldozza tesztnek, és a következő..sztem max. a következő pályán kezdi el tapogatni a határokat.
Számomra teljesen meglepő lenne ha MS ilyen körülmények között megpróbálna versenyre kellni Kimi-vel. Sztem teljesen elrugaszkodott dolognak tünik hogy akár a dobogóért is menne. A 'profi' módon menni az én szempontomból a következő versenyre jelenti a gyorsaságot, a jelenlegit úgy kell túlélnie hogy a lehető legtöbb hasznos infót gyűjtse az autóról...azaz befejezze a hétvégét elsősorban. Nincs törés nincs kapkodás...tanulás van. Én ezt várom MS-től elsősorban...és aztán a folyamatos és egyébként gyors fejlődést a már ismert pályákon...és ha elkezdi élvezni akkor szvsz bárkivel versenyre fog tudni kellni (autófüggő),...de a bemutatkozó futamán én egyáltalán nem várok semmi 'durranást'.Persze lehet hogy a végén vizen fog járni, de sztem csodákat nem szabad várni...szvsz fel fogja építeni a hátralévő futamokat, és talán akkor csalódnék ha nekiesne a mezőnynek..
-
JJános
addikt
Nicky Lauda szeint, Sumi megbánta már, hogy anno, visszavonult. Mert Suminak hiányzik a versenyzés, és mindaz mi azzal jár. Lauda szerinte hamar fel fog Sumi pörögni, és profi módon fog menni. [link]
-
andy83
aktív tag
válasz
Nowhereman
üzenetére
A Wankel-motorra gondolsz?

Jaja, pörgetni azt tényleg lehet!!!!

-
tuskooo
addikt
válasz
Nowhereman
üzenetére
Na azt még nem hallottam élőben...de pörgetni lehet, az tuti

-
JJános
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Hoppácska!
A "mester" még mindig izmos. Nem lesz gond!És van még két hete, és két napja ahhoz, hogy ezt növelje! Sajnos.
A sajnos az azért, mert már nagyon várom. -
Pá
addikt
Amúyg tényleg az miért nem jó megoldás, hogy egy 2-3 versennyel ezelőtti konfigurációju kocsit tesztelhetne? És mondjuk ott lenne egy FIA ellenőr a teszten, aki figyeli, hogy ne új alkatrészeket próbálgassanak, hanem tényleg csak a beállításokat az újonc pilótának + hogy az tudja szokni a kocsit?
Ezt nem csak Schumira értem, hanem mindenkire, akinek szezon közben kell beugrania.
-
pbalu
aktív tag
Sziasztok!
Mikortól nyilvános hogy ki hány liter ü.anyaggal kezdi a versenyt? Már tavaly is lehetett tudni, vagy akkor még csak találgattunk? -
brownus
veterán
-
EmberXY
veterán
válasz
8nemesis8
üzenetére
Azt én sem, én is valami olyat olvastam, hogy "egyenes vonalban" lehet tesztelni...
Tehát ezek szerint a kormányt nem szabad elfordítani.....
Ha a kocsi a négy kerekén van, akkor még a szállítása (tologatása) sem lehetséges így, járó motorral meg lehetetlen, vagy inkább kivitelezhetlen csak egyenes vonalban haladni........
Bár gyorsulási versenyeket rendezhetnének.. -
EmberXY
veterán
válasz
tuskooo
üzenetére
Hát ez van....
Lassan már a kocsikat is a "politika" fogja vezetni, és nem a pilóták...
Miért nem lehet ésszerűen szabályozni egy technikai sportot?
Olyan vezetők hoznak döntéseket, akik vagy soha nem ültek autóban, vagy 100 évvel ezelőtt, amikor még ló húzta...D.Orion : De hozzánk csak a "hírek" jutnak el...
-
EmberXY
veterán
válasz
8nemesis8
üzenetére
Valóban, bár ő már elég régen kezdte, és nem hinném, hogy az alapokról szeretné kezdeni..
Még jó, hogy a gokartra nincs teszttilalom..
Egyébként szerintem megengedhették volna, hogy egy napot teszteljen az idei kocsival, legfeljebb minden istálló kapott volna egy napot, ez mindenkire nézve fair lett volna.Motion_Blur: Biztos, hogy jó edzés, de a forma-1 szerintem egy kicsit más dimenzió....
Egy motoGP futamra sem biciklivel edzenek...
Bár fizikai edzésnek bizonyára megteszi a gokart is. -
8nemesis8
veterán
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Hát szerintem, ha ilyen jó formában tartja magát nem lesz ott gond a nyakával sem. Mindig gokart meg egyéb sportok amiket űz, talán így valamennyire a nyak is edzésben maradt.
Erről mikor lesz eredmény, hogy engedélyezik vagy sem? Futam előtt pár nappal? -
AMD Power
titán
Nem tudom ezt leképzelni.

-
8nemesis8
veterán
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Gyúrunk vazze

Hát igen, csak média volt szerintem is ez az állóképesség téma... -
Xirtam
veterán
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Hát biztos, h nem!

-
-XadAnuX+
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Ez nagyon jó kép, mindent elárul. Thx -
Motion_Blur
félisten
Nem hinném, hogy gond lesz az állóképességgel

-
JJános
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Motion_Blur légyszi, majd az odszokat hozzad, ha lesznek. Kiváncsi leszek a MESTER-t hogyé adják? Remélem övé lesz a legkisebb odsz! Mert szerintem az már mérvadó, hogy mennyiért lehet rá fogadni.
Köszönöm!
Egyébként, már alig bírom kivárni a futamait. Oda fog szegezni a tévé elé.
Jó lenne persze, ha még legalább egy idényt vállalna Sumi. Hú, de oda lennék. Madarat lehet velem fogatni! De tényleg!
Ma láttam egy videót egy hajléktalan méltatja Erdei ököltudását. Nah ezt várom Sumitól.
Az elhíresült mondat egyébként? Jah, és 18 év feletti!
Leverte mint a büdös szart. Nem valami szalonképes, de tömör legalább. -
Nowhereman
őstag
válasz
Ace Ventura
üzenetére
Szerintem minden öntudattal bíró lény minimum ilyen lehangolt lenne, ha élete munkájának fennmaradása mások kényére lenne bízva...
Remélem talál befektetőket...
-
kisJack
aktív tag
válasz
-XadAnuX+
üzenetére
Én is aggódom érte egy kicsit az új pálya miatt, de azt hiszem igazából nincs miért. Schumi nagyon gyorsan képes megtanulni egy-egy pályát, igaz hogy neki most az autó is új lesz. Viszont azt se felejtsük el, hogy tavaly volt itt az első futam, így a többieknek sincs olyan sok tapasztalata róla, ráadásul ha jól emlékszem akkor egy utcai pálya, vmi kikötőben, tuti nagyon szar lesz a pálya minősége az elején, mindenki csak bajlódni fog.
Hogyhogy Suzukában lesz a Japó gp? '08-ban nem Fuji-ban volt? Emlékszik vki Schumák '98-as suzukai futamára? Amikor nem akart elindulni a Ferrari és 3x rajtolt el a mezőny! Na, akkor brutálisat ment ott! -
-XadAnuX+
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Igen!
De azt sajnálom, hogy ezt a pályát még nem ismeri Schumi, ezért is kicsit engedékenyebbek lehettek volna vele más csapatok.
-
kisJack
aktív tag
Azért remélem Schumi elkeni azon csapatok száját , akik nem járultak hozzá az egy napos teszthez!
Massa feje varatszedés után nagyságrendekkel jobban fog kinézni, de szerintem plasztikázzák is valamelyest. -
-XadAnuX+
őstag
válasz
Ace Ventura
üzenetére
Nagyon el van keseredve szegény.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
7Heads Drago
veterán
A Ferrari nem vár csodát Schumachertől
Na most ezt mondják. Később lehet hogy azért változni fog. -
Tálydi
senior tag
válasz
[CS]Blade2
üzenetére
Massa ugyanúgy pontszerző helyen érne be
[én is ugyan ezt mondtam
] -
[CS]Blade2
addikt
válasz
Tálydi
üzenetére
Massa ugyanúgy pontszerző helyen érne be, így még ha nyer is, csak maximum a 3VB esélyest érinti rosszul, de rájuk más is veszélyt jelent. Bejöhet eléjük Kimi, Alonso, hamilton, Bari, és akár Rosberg is. Ők 6-an tudnak beleszólni a VB-be a Redbullok és Button közé, vagy elé beverekedik magukat.
A többi autó kevés ide, nekik aztán olyan mind1, hogy ki nyer, úgysincs esélyük max. az 1-2 pontért mennek. -
Integra
titán
vazz, pont nem fér ki

nagy kép -
-XadAnuX+
őstag
Azért szép nyilatkozat Brown-tól:
"HA tíz euróban fogadnom kellene Jenson vagy Michael győzelmére, a pénzemet mindkét versenyzőre tenném. Bármelyikük nyerhet. Ha Michael mégsem tud diadalmaskodni, az nem rajta múlik, hanem a Ferrari teljesítményén. Alig várom, hogy a pályán láthassam őt."
-
JJános
addikt
-
8nemesis8
veterán
válasz
[CS]Blade2
üzenetére
Egészen biztos vagyok én is ebben. Meg ha összeforr nem lesz majd ennyire csúnya.
Aktív témák
- Samsung Galaxy Z Flip 5 8/256GB - Makulátlan állapot!
- Razer Blade 15 gamer laptop, Core i7-10750H, RTX 3060, 16gb Ram, 144hz 15.6" FHD
- ÚJ 3-DBOS CSOMAG: Intel Core Ultra 7 265K + ASUS TUF Z890-PLUS WIFI + MSI MAG CORELIQUID A15 240
- Eladó Mobiltelefon Telefon tulajdonságai : Xiaomi Redmi Note Pro Plusz 14 Kártyafüggetlen 51
- Lenovo ThinkPad P53 i7-9850H 32GB RAM 256GB NVMe Quadro T2000
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
- Dell Latitude 7250 12" FHD IPS touch, i5 5300U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3962, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Csak sikerüljön neki jól.

Ha már hang, akkor igazán belefért vna a Carrera GT meg a 350z meg pl. a Shelby GT500.