- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Bluetooth hangszórók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Projektor topic
- Fujifilm X
- Házimozi belépő szinten
- Vezetékes FEJhallgatók
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Aktív témák
-
EmberXY
veterán
válasz
tuskooo #49197 üzenetére
Szerintem nem godolta ő sem, hogy miután visszavonul, otthon fog majd ülni, és pihenni....
Nyilván szüksége van valami "mozgalmas" dologra, szerintem ezért próbálta ki a motorozást, és megtetszett neki...
Csak ezzel nem számolt...
Bár F1-es kocsiban szenvedett már súlyosabb balesetet is. -
JJános
addikt
válasz
tuskooo #49120 üzenetére
Nem ő a világmindenség. Csak egy csillag, és fény, ebben a szürke kis világban. Hétvégi futamon úgy oda voltunk szegezve a tévé elé, ahogy már régen nem azóta.
Akkor egyetlen futam sem maradhatott ki, és most megint számolgatja az ember, hogy véletlenül se jöjjön olyan program közbe, ami azt az időt akarná kivenni az ember életéből, mert az az idő, majd megint róla is szól.
Sokszor volt odakészítve kedvenc sör, vagy bor. Ott is maradt a verseny végéig, mert elfeledkezett az ember mindenről.
Elfeledkeztünk gondunkról, bajunkról. Munkahelyi problémákról, és minden más egyébről. Hétfőn reggel az öltözőben nagy hangon jött be az ember, és bármi is volt a téma, mindig Sumi volt.
Az egyik műhely melósa állandóan reggel az öltözőbe, az egész futamot elmesélte. Akkor is, ha nem volt siker. Jót nevettünk, és már a munka is könyebben ment.
Nem jelentett világmindenséget, és sokszor többet is. Megállt minden.
Otthon tudták, ha ilyenkor nem hagynak békén, akkor kiabálok, veszekedek, mert fontos volt, hogy mindent jól lássak.
Aztán a futam végén már enyhült minden, főleg, ha győzelem volt, és erre sok-sok példa volt. Kinn az udvaron a futam után, már ordibálták a szomszédok, hogy mi volt a futamon.
Szóval nem ő a világmindenség.
Csak egy csillag, és fény. -
EmberXY
veterán
válasz
tuskooo #49057 üzenetére
Hát ez van....
Lassan már a kocsikat is a "politika" fogja vezetni, és nem a pilóták...
Miért nem lehet ésszerűen szabályozni egy technikai sportot?
Olyan vezetők hoznak döntéseket, akik vagy soha nem ültek autóban, vagy 100 évvel ezelőtt, amikor még ló húzta...D.Orion : De hozzánk csak a "hírek" jutnak el...
-
Ace Ventura
addikt
válasz
tuskooo #48700 üzenetére
Azért bárki bármit mond, ráférne Kimire egy kis fenyités.A vb címe óta szinte semmit nem láttunk tőle.Lusta, mint a f@sz, DC is megmondta, hogy nála lustább csapattársa sohasem volt.Ő aztán tudja mit beszél.
Ha Schumi belejön, és elcsip Kimi elől 1-2 rajtpoziciót, talán észhez tér.De aztán az is lehet, hogy már a rally amiben erősen gondolkodik, erre meg tesz magasról. -
rocket
nagyúr
válasz
tuskooo #48596 üzenetére
Tudtak jol elfogadtak anno egy dontest, igy felesleges lett volna kerni mert ugyse ment volna bele senki, ha kertek volna se biztos bele megy a tobbi csapat, mivel egy noname uj pilotarol van szo es egy kis csapatrol.
Egyebkent ez a helyzet siman megoldhato lenne ugy, hogy senki egy rossz szot se szolhasson, lenne 1 teszt nap valamelyik palyan, es jelenlegi mezony csapatai kozul aki akar tesztelhet.#48599:Ez a helyzet Kiminek lehet a legrosszabb, de mivel valoszinuleg kilep az F1 vilagabol a szezon vegen, igy az o F1-es palyafutasat semmilyen "kar" nem erheti akarmi is lesz.
-
Peat;)
veterán
válasz
tuskooo #48463 üzenetére
Nem arról az évről beszélt, hanem arról amikor magára talált a Ferrari. Kiegyenlített év volt, mindkettő kapta a büntiket, csapathibákat, hol az egyik hol a másik autó volt gyorsabb. Emlékszem amikor ment a vita hogy mennyire volt kiegyenlített kb olyan kaliberű volt hogy igen de ennek vagy annak plusz eggyel! volt több gondja. LOL. Ez nem szoros?
Ha rossz a memóriád akkor nézd vissza nem volt az olyan rég. -
rocket
nagyúr
válasz
tuskooo #48234 üzenetére
Nem ezzel van a baj, szerintem a nagyobb gond az, hogy a mediaban kilesz szinezve minden vele kapcsolatban.
Tuti biztos ha 15. lesz a Valenciai idomeron akkor is az megy majd mekkora eredmeny ez ugy, hogy mar tobb mint 2 eve nem versenyzik, az is biztos majd futja az urestankos PR koroket a szabadedzeseken, amivel megint felesleges hypeot probalnak generalni. -
Oliverda
titán
válasz
tuskooo #48138 üzenetére
Hát amilyen hibákat vétettek én annyira nem sajnálom őket. Tavaly hagyták elúszni a címet azzal hogy már inkább az idei évre koncentráltak. Aztán ott volt a KERS... ráadásul az idei autó baromi ronda lett...
Mondjuk a motor az elég megbízható. Bárcsak a Williams-es időkben tudtak volna ilyen megbízható motort összedobni...
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
tuskooo #47945 üzenetére
Teljesen egyet értek én is, a Renault-val példát kell statuálni, hogy egyszer s mindnekorra rögzüljön: legközelebb meg se forduljon senkinek! a fejében hogy így vagy hasonló helyzetben a pályára hajtson. Rákellett volna szólni Alonso-ra, hogy álljon meg ha már kiengedték. Nem tették meg. Nem is értem miből gondlták, hogy a kerék a helyén marad.
Egyszerűen a sororzatos hibák és rosszdöntések következménye hogy a Renault-ot megbüntetik sztem teljesen jogosan. Mondom ezt úgy hogy Alonso drukker vok. -
andy83
aktív tag
válasz
tuskooo #47945 üzenetére
Ha így nézzük, akkor azokat a versenyzőket is ki kellene zárni, amelyik végigfolyatja az olaját a pályán, hogy még közelebb guruljon a box-hoz. Ugyanis nem mindenki áll félre rögtön... És ez is ugyanilyen veszélyes... Szerintem Alonso azzal mindent megtett, hogy ne sérüljön meg senki, hogy nagyon lelassított.
-
válasz
tuskooo #47434 üzenetére
En se tudom pontosan hogy van, de azert ha a helyi orvosok vannak ugyeletben a versenyek alatt, biztos a legprofibbak ulnek ott, nem darabolos gyilkosok.
Jo lenne ezt tudni, meg azt, hogy mekkora stab van ilyenkor keszenletben, lehet barmikor tomegbaleset is, mikor 5-10 embert kell surgosen korhazba juttatni.Keldor papa: Biztos megvannak erre is a szigoru eloirasok, hogy milyen gep, milyen orvosok es mennyi, tuti a legspecibb gepekkel dolgozhatnak.
-
-
PazsitZ
addikt
-
Oliverda
titán
válasz
tuskooo #41899 üzenetére
Miért is? Vagy magadat osztályoztad?
Team Manager Chris Dyer explained that in both pit stops, Massa’s Ferrari suffered from refuelling issues and the cause is currently being investigated. "Obviously, we have a lot of work to do,” Dyer stated. “We are all very unhappy for what happened and lament the fact that so much work from the team to improve car performance was not adequately rewarded in the final result.”
-
fekeandras
őstag
válasz
tuskooo #41726 üzenetére
Inkább érjen be az XY. de még pontszerző helyen minthogy egy előkelő helyről kiessen 1 körrel a vége előtt.Ezt elcseszték nagyon.Bár ha Massa már akkor visszavesz a tempóból egy kicsit mikor először rászóltak talán még Alosnso előtt is végezhetett volna.Bár a komplett csapat kudarcán ez mit sem változtat.
-
hunnylander
őstag
válasz
tuskooo #25618 üzenetére
Nem volt szabalysertes (lasd b-type hsz-et), csak egy mondvacsinalt ugy. Kimi is a bukoterben gyorsult vissza (a futam elejen is, meg a futam vegen is, csak, hogy tamadja Lewist, ez teljesen sportszeru es versenyszeru a szamomra).
Ha mindenkeppen ragaszkodsz hozza, hogy tortent szabalytalansag, akkor vedd mar eszre, hogy a buntetes merteke nem aranyos a velt vetseggel sem. Ezert max. 5 mp-et adnek az olyan rosszakaro antihamiltonoidok kedveert, mint te! Csak, hogy oruljetek, hogy megbuntettek. Az erkolcsi gyozelem Lewise maradt! Megkuzdott erte, megszerezte a palyan csodalatos parharcokban. Csak papiron nem az ove, azzal a papirral meg kitorolhetik... akiknek csak az szamit!
Nem pusztan Lewistol vettek el ma valamit, ami az ove marad orokre, hanem mindenkitol, aki igazan szereti ezt a sportot. Megyalaztak egy gyonyoru versenyt, tonkretettek az F1 tortenetenek egy kivetelesen klasszikus futamat!
-
IreN!CuS
addikt
válasz
tuskooo #25633 üzenetére
TE sem vagy képes felfogni a büntetés MÉRTÉKET és JOGOSSÁGÁT ,szal ne szolj 1 szót se.Más dolog tény de akor miért volt csak 10 ezer miért nem vontak le 10 pontott vagy ilyesmi?nem tod megmondani ennyi,nagy bunda ez az egész,tavaly kimi most massa jhól nyomják,átkell h szokjak a ferrarira ha azt szeretnám h olyan nyerjen akit "birok" is
-
hunnylander
őstag
válasz
tuskooo #25496 üzenetére
Az, hogy kinek ki kemenykedik az teljesen nezopont kerdese. Miert baj, hogy Lewis megjegyezte, hogy Kimi kemeny volt hozza a sikanban, meg a La Source-ban is nekiment hatulrol. Mindenki a sajat szemszogebol elte meg a helyzetet, fogadd mar el. Lehetne egy kicsit tobb beleerzo kepesseged, es erre magadtol is rajohettel volna.
-
IreN!CuS
addikt
válasz
tuskooo #25490 üzenetére
de van 1 hiba ami szinte el lett felejtve és van 1 vita ami alapjaiban rombolhatja össze az f1-et.sztem tudod h mire gondolok.Én azért védem jelen esetbe hamit,mert sajnos a mostani f1es piloták közül alig van ilyen agressziv ember,belese merek gondolni h mi lenne a sok kimi versenyezne 1más ellen(nem flame miatt irom,csak ő a legnyugotabb ember
)box csata lenne semmi más.
Motion_Blur:megértem h nem akar 2. számú pilota lenni
-
IreN!CuS
addikt
válasz
tuskooo #25470 üzenetére
most ezt lehet ragozni eléggé sokáig fölöslegesen.Én nem vagyok hami druker,szal nem azért védem.De jelen szituba iszonyat nagy segitséget kap a fia-tól a ferrari(lásd massa sutil,UJRA
).Másik hami nem elözi meg kimit kimit összetöri a kocsiját nha akkor mi lenne,nekem itt az alapvetö logikával van gondom,összetöri magát és után nyerje meg a futamot,vagy nyerje meg massa akinek köze nem volt a mai versenyhez?
hunnylander:webforditas.hu
-
IreN!CuS
addikt
válasz
tuskooo #25450 üzenetére
irták h a merci csapatfönöke szolt haminak h engedje vissza kimit,kérdezem én miért nem mondta h ne elözze meg és várjon mondjuk 1 kanyart?ha igy nézzük a csapat hibázott
Kiv lennék h te 1 ilyen szituba,mit csináltál volna félre álltál volna megnézni a szabálykönyvet or what? -
7Heads Drago
veterán
válasz
tuskooo #24887 üzenetére
Én bizok a szakértőkben.
[link]
Még ha Jordan-es volt is.
hunnylander: 2 hét alat elég nagy lett a különbség a 2 autó közt, ahhoz hogy ne legyen köztük súly különbség. De különben is, én nem mondtam semmit se, megvárnám az első tankolást. Sőt csapaton belül is nekem nagynak tűnik az idő. -
JJános
addikt
-
hunnylander
őstag
-
hunnylander
őstag
válasz
tuskooo #24734 üzenetére
Persze, persze, szo szerint idezz. Elutasitom a feltetelezest. Spa csak az almomban Meki-palya, azert kaptunk tavaly is koronkent tobb tizedet?
Kevered Spat Monzaval. Monza a Mekie volt tavaly, de mar Lewis is mondta, hogy iden ott mar a Ferrari erosebb lesz es mar nagyobb lesz a parharc.
Azt mondtam, hogy a konstrukcio onmagahoz kepest sokat fejlodott Spara. Arrol fogalmam sincs, hogy ez mire eleg a Ferrari ellen, mert az o autojuk is fejlodott tavaly ota.
-
hunnylander
őstag
válasz
tuskooo #24727 üzenetére
Negativ! Elonyt veletlenul sem emlegettem. Csak azt, hogy iden tobb eselyunk lehet, mint tavaly.
Szemforgatas helyett inkabb idezz, ha tudsz. Abban a hsz-ben, amire meg valaszoltal, meginkabb nem favorizaltam a McLarent. Mit adtam a Mekinek a ket szabadedzes utan? Kevesebb, mint 50%-ot, ami azt jelenti, hogy a Ferrarinal latom a technikai elonyt.
-
hunnylander
őstag
válasz
tuskooo #24722 üzenetére
Mifele-kifele mekisek? A csapat? A pilotak?
Elonyt senki sem emlegetett. En sem. Csak annyit emlegettek a mekisek, hogy iden kemenyebb ellenfelei lehetunk a Ferrarinak, megpedig azert mert a konstrukcio azon iranyba indult el a tavalyihoz kepest, ami kedvezo lehet Spaban. (Rovidult tengelytav, jobb aero. Az idei McLaren a gyors kanyarok veteleben rendelkezik kiveteles kepessegekkel, a tavalyi pont az ellenkezoje volt. A 2008-as autonak jobban fekszik mar Spa elmeletben, a kerdes mar csak az, hogy az idei Ferrari mennyit fejlodott Spara a tavalyihoz kepest.)
-
hunnylander
őstag
válasz
tuskooo #24497 üzenetére
Ugyan mar, meg szep, hogy a pilotak nem mondhatnak rosszat a csapatukrol.
Kimi kritizalta ugy a McLarent mint most, akkor amikor meg toluk kapta a kenyerrevalot? [NEM!] Na latod! Akkor mirol beszelunk?
Nekem ahhoz semmi kozom, hogy a kimisek mit konspiralnak a Ferrarirol es Kimi gyenge teljesitmenyerol, mar szoba hozni sem lehet? En latok benne raciot, hogy az egesz konstrukcio jobban all Massa kezere. Elvegre regebb ota is ismeri. Ugyszinten Massa es versenymernoke kozott sokkal gyumolcsozobb es regebbi munkakapcsolat van, mint Kimi es 'uj' versenymernoke kozott. A kezdeti nehezsegekrol jelentek is meg nyilatkozatok Kimi versenymernoketol.
-
hunnylander
őstag
válasz
tuskooo #24485 üzenetére
Szerintem a McLaren iden nagyon jol banik a pilotaival es nagyon jo a hangulat a csapatnal. A 40 eves jubileum hatja at az egesz csapatot es mindenki egyutt dolgozik a kozos sikerert.
Iden a Ferrarinal tobb a gond es a feszultseg.
Azert Kimi PR dumaibol se kell mindent bevenni, ugyan mi mast mondhatna. Szerintem mostanaban nem erezheti magat olyan jol, mar bocs.
Kimisektol olvasom a feltetelezeseket, hogy Massa kapja mindig a jobb taktikat, Massanak fejlesztik az autot es mar Kiminek is Massat kell segitenie, csak ezt meg nem ismerik el publikusan. Kimi egy szot nem tud olaszul es keveset is beszel, szerintem nincs benne ugy a csapatban, mint Massa. Sot meg a fejleszteseket tekintve is Massa allhat kozelebb a tervezogardahoz. Schumi is Massa elott egyengeti az utat. Kimi kezd mostohagyerek lenni az iden, igy konnyen Alonso sorsara juthat, aki nem tudott jol beilleszkedni es ennek is itta a levet. Tavaly meg a bizonytalankodo szerencsetlen Massa mellett meg kijott a lepes Kiminek, de iden mar mas lett a helyzet. A kis Massa kezd felnoni a feladathoz es valahogy az egesz csapat es vezetes inkabb az o sikeret akarja.
Aktív témák
Hirdetés
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Asustor NAS
- One mobilszolgáltatások
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Google Pixel topik
- CASIO órák kedvelők topicja!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Intel Core i7 11700 - 4.9 GHz - 8mag/16szál - Eladó!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Gamer Gép - MSI Z490, Intel I7 10700, 32GB DDR4, RTX 3060 Ti 8GB , 1 TB M.2 SSD, Gigabyte 450W
- ThinkPad E16 Gen1 16" FHD+ IPS i7-1355U GeForce MX550 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- PS5 Slim+ 2x Dualsense Wireless Controller garanciálisan
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Lenovo Thinkpad T14 üzleti i5-10310u 10th gen. 8-32Gb RAM 256GB-1TB SSD gar.
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest