Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
AtHoS
nagyúr
Na, megvan a magyar kialakítás is, igaz "csak" 1.3.4-es verzióval, mivel a legújabb 1.3.7-hez nem találtam. Jó lesz ez is barátomnak azt hiszem, működik szépen.
Felplugineltem mindenfélével, bár nem tudom, hogy a decoder részen kívül fog-e használni belőle valamit.
Beállítottam a SoX resampler-t illetőleg beaktiváltam a Skip Silence és a Crossfader DSP-ket is, bár utóbbi lehet ki lesz szedve nála. Majd eldönti szükséges-e neki
Nekem is Xonar U1-em van. Beállítottam winben 24bit 44khz-et és a resamplerben is 44khz-et, illetőleg wasapi részen pedig 24bit-et. Eddig rendben lévőnek tűnik a hangzás.
Ha minden igaz, akkor hordozható így a letöltött 1.3.4-es foobar2k a beállításokkal, ha összepakkolom a mappáját, tehát mehet majd így kompletten a friss win7-re
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Eladó jogtiszta, Windows 11/10, Office 2019/2021/2024, Fizikai és Digitális licencek, Számlával.
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását típustól függetlenül
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Asus BR1100F Convertible - Intel N6000 I 8GB I 128SSD I 11,6" Touch I Cam I W11 I Gari!
- Xbox One / Xbox Series játékok
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3565
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest