Hirdetés
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen házat vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Az AMD szerint Radeonokból nem lesz hiány
- OLED TV topic
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Házimozi belépő szinten
- Hét hőcső és két torony? A Thermalright nem viccel.
- HDD probléma (nem adatmentés)
Új hozzászólás Aktív témák
-
AtHoS
nagyúr
Köszönöm a reagálásokat

A skin/felület résszel kicsit mellélőttem, mivel nem érdekel a csicsa mondjuk barátomat már lehet igen, (jelenleg ilyesmi kinézetet használ winamp esetében [link]) bár mintha említette volna, hogy nem kell feltétlenül ennyire cicomázhatónak lennie az esetleges új lejátszónak.
Részemről pl. albumok szerinti csoportosíthatóság illetve több lejátszólista lehetősége, ami elsődleges szempont. Ezeket viszont megtaláltam a Layout Quick Setup részen, így beállítgatva igazából technikai oldalról nézve rendben van a történet és ahogy néztem a színválasztással is komfortosabb kinézetre lehet alakítani.
Viszont magyar nyelvre nem sikerült alakítanom, tehát itt egyelőre bajban vagyok. Sajnos ez problémás terület, még akkor is, ha már sokszor mondtam barátomnak a háromszög vagy négyszög formájú gombokhoz nem hinném, hogy kellene fordítás

Új hozzászólás Aktív témák
- AutoCAD
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- IDC: 2025-ben a Huawei megnyerte Kínát, az Apple a világot
- Sorozatok
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Milyen házat vegyek?
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- PC Game Pass előfizetés
- ÉV ELEJI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- BESZÁMÍTÁS! Asus VG27AQL3A 27 180Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 15 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest