- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- ASUS blog: 2K-tól a 4K-ig és tovább a Radeon RX 9000-es szériával
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen egeret válasszak?
- Hall-effektusos "félbillentyűzet" jött a Keychrontól
- NVIDIA® driverek topikja
- Ha az alaplapi hangchipnél jobbra váltanál, itt az új Sound Blaster hangkártya
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Egérpad topik
- Mini-ITX
Új hozzászólás Aktív témák
-
AtHoS
nagyúr
Sziasztok!
Egyik barátom felfrissítené windowsos szoftverkörnyezetét. A beszélgetésünk során felmerült az eddig használt winamp lejátszó leváltása, mivel a zenelejátszás számára kritikus terület.
Rákérdeztem hangkártyaválasztós topikban mi az ami szóba jöhet zenelejátszási téren és több alternatíva mellett a Foobar program is javaslatra került. Sok jót olvastam már a programról megszólaltatási minőségét tekintve, így ha sikerülne komfortosabb kialakításra hozni (skinnel/felülettel ...) lehet, én is váltanék rá aimp-ról.
A mondandóm lényegi része az lenne, hogy szeretnék némi infót a tapasztaltabb, régebb óta ezt a programot használóktól, ki milyen skint, felületet társított hozzá, hogy kézre álljon neki? Sokat segítene szerintem, ha már lenne pár konkrét kiindulási alap a programmal kapcsolatban.
Sajnos a magyar nyelvű felület szintén kritikus számára, tehát csak ilyennel rendelkező kialakítások jöhetnek szóba barátomnál.
Előre is köszönöm a tippeket, linkeket, javaslatokat, tanácsokat

Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Wise (ex-TransferWise)
- Revolut
- Hegesztés topic
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- PlayStation 5
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Amerika kész lemondani a kormányról
- ASUS blog: 2K-tól a 4K-ig és tovább a Radeon RX 9000-es szériával
- További aktív témák...
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- HP 255 G10 Ryzen 5 7520U 8 GB DDR5 256 GB SSD FHD Új 2 ciklus Gari 2028.
- iPhone 13 mini 128GB 100%(1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
- iPhone Xr 64GB 100% ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR Gyűjtői darab (3hónap Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest