- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hall-effektusos "félbillentyűzet" jött a Keychrontól
- Mini-ITX
- Fujifilm X
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Megjött az Antec Flux Pro baglyos kiadása
- Dell notebook topic
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
AtHoS
nagyúr
Sziasztok!
Egyik barátom felfrissítené windowsos szoftverkörnyezetét. A beszélgetésünk során felmerült az eddig használt winamp lejátszó leváltása, mivel a zenelejátszás számára kritikus terület.
Rákérdeztem hangkártyaválasztós topikban mi az ami szóba jöhet zenelejátszási téren és több alternatíva mellett a Foobar program is javaslatra került. Sok jót olvastam már a programról megszólaltatási minőségét tekintve, így ha sikerülne komfortosabb kialakításra hozni (skinnel/felülettel ...) lehet, én is váltanék rá aimp-ról.
A mondandóm lényegi része az lenne, hogy szeretnék némi infót a tapasztaltabb, régebb óta ezt a programot használóktól, ki milyen skint, felületet társított hozzá, hogy kézre álljon neki? Sokat segítene szerintem, ha már lenne pár konkrét kiindulási alap a programmal kapcsolatban.
Sajnos a magyar nyelvű felület szintén kritikus számára, tehát csak ilyennel rendelkező kialakítások jöhetnek szóba barátomnál.
Előre is köszönöm a tippeket, linkeket, javaslatokat, tanácsokat

Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Lenovo 90W szögletes (téglalap) notebook táp + kerek átalakító egyben eladó
- Alkalmi vétel!Csere-Beszámítás! Csak tesztelt HP Omen 16! R9 8940HX / 32GB DDR5 / RTX 5060 / 1TB SSD
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- HP Zbook Fury 17 G8 - üzletből, garanciával
- Apple iPhone 12 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest