Hirdetés
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
AtHoS
nagyúr
Sziasztok!
Egyik barátom felfrissítené windowsos szoftverkörnyezetét. A beszélgetésünk során felmerült az eddig használt winamp lejátszó leváltása, mivel a zenelejátszás számára kritikus terület.
Rákérdeztem hangkártyaválasztós topikban mi az ami szóba jöhet zenelejátszási téren és több alternatíva mellett a Foobar program is javaslatra került. Sok jót olvastam már a programról megszólaltatási minőségét tekintve, így ha sikerülne komfortosabb kialakításra hozni (skinnel/felülettel ...) lehet, én is váltanék rá aimp-ról.
A mondandóm lényegi része az lenne, hogy szeretnék némi infót a tapasztaltabb, régebb óta ezt a programot használóktól, ki milyen skint, felületet társított hozzá, hogy kézre álljon neki? Sokat segítene szerintem, ha már lenne pár konkrét kiindulási alap a programmal kapcsolatban.
Sajnos a magyar nyelvű felület szintén kritikus számára, tehát csak ilyennel rendelkező kialakítások jöhetnek szóba barátomnál.
Előre is köszönöm a tippeket, linkeket, javaslatokat, tanácsokat

Új hozzászólás Aktív témák
- LEGO klub
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- World of Tanks - OFF topic
- Dollármilliárdokért csábított el Zuckerberg egy kínai Manust
- EAFC 26
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- iPhone 17 Mist Blue 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Samsung Galaxy Z Fold4 Graygreen Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Garancia 2026. 03. 22-ig
- 156 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- magyar billentyűzet - 172 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3884, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest