Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Satyricon

addikt

válasz andorra #1862 üzenetére

Hello

Újratettem a foobar-t, és így sikerült behozni a columnsUi-t. Viszont a skin több mapából állt, és minden mappában volt egy olyan fájl, amit meg lehetett nyitni. De egyik se hasonlított a skin kinézetének bármelyik darabjára!

Aztán rájöttem, hogy létezik panelsUi fájl is, ami szintén a skinekkel/témákkal kapcsolatos. Leszedtem, de nem működött, olvastam, hogy régebbi foobar kell hozzá. Leszedtem azt is, telepítettem a panelsUi-t, majd a [ezzel] szenvedtem. Annyit olvastam erről a témáról, hogy a szemem már jojózik.

Szóval... A fekete képernyő bejött a CD tok grafikával, rajta a foobar logo, na itt nagyon megörültem. Aztán kis idő múlva kiderült, hogy ez csak az alap cucc, erre még sok minden kis apróságot kell betallózni, állítgatni, stb stb... És még a skin színváltásáról nem is beszéltünk... :DD

Szerk.:
    Hát nem gondoltam volna, hogy egy profi zenelejátszó skinezéséhez agysebésznek, vagy atomfizikusnak kell lenni... :(( Bezzeg anno a winamphoz még egy dedós is tudott skint telepíteni. Sőt! Készíteni...

Szerk.: Csak egyszer jönnék rá hogy kell 1 adott skint 100%-osan telepíteni, onnantól kezdve gyerekjáték lenne ez az egész. És igaz az a mondás erre is, hogy: Minden kezdet nehéz... - Valóban az!

Új hozzászólás Aktív témák