Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Satyricon
addikt
válasz
andorra
üzenetére
Hello
Újratettem a foobar-t, és így sikerült behozni a columnsUi-t. Viszont a skin több mapából állt, és minden mappában volt egy olyan fájl, amit meg lehetett nyitni. De egyik se hasonlított a skin kinézetének bármelyik darabjára!
Aztán rájöttem, hogy létezik panelsUi fájl is, ami szintén a skinekkel/témákkal kapcsolatos. Leszedtem, de nem működött, olvastam, hogy régebbi foobar kell hozzá. Leszedtem azt is, telepítettem a panelsUi-t, majd a [ezzel] szenvedtem. Annyit olvastam erről a témáról, hogy a szemem már jojózik.
Szóval... A fekete képernyő bejött a CD tok grafikával, rajta a foobar logo, na itt nagyon megörültem. Aztán kis idő múlva kiderült, hogy ez csak az alap cucc, erre még sok minden kis apróságot kell betallózni, állítgatni, stb stb... És még a skin színváltásáról nem is beszéltünk...

Szerk.:
Hát nem gondoltam volna, hogy egy profi zenelejátszó skinezéséhez agysebésznek, vagy atomfizikusnak kell lenni...
Bezzeg anno a winamphoz még egy dedós is tudott skint telepíteni. Sőt! Készíteni...Szerk.: Csak egyszer jönnék rá hogy kell 1 adott skint 100%-osan telepíteni, onnantól kezdve gyerekjáték lenne ez az egész. És igaz az a mondás erre is, hogy: Minden kezdet nehéz... - Valóban az!
Új hozzászólás Aktív témák
- Fujitsu Esprimo D7011 Intel i7-11700 16GB 512GB 1 év garancia
- Eladó egy Huawei GT3 okos óra Dobozzal tőltővel
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ProBook 430 G6 - i5-8265U I 8GB I 128SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W10 I Gari!
- 196 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U7 255HX, RTX 5070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Bezzeg anno a winamphoz még egy dedós is tudott skint telepíteni. Sőt! Készíteni...