Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Satyricon
addikt
Sziasztok.
A lejátszóm már egy ideje olyat produkál, hogy a számok végét és elejét lehalkítja. Baromi idegesítő, mert van, hogy emiatt egy tök jó részlet lemarad . Van ötletetek, mi lehet elállítva?
-
Satyricon
addikt
válasz
Satyricon
üzenetére
letelt a szerkesztési idő....
Mivel volt fórumtárs, aki megjegyezte, hogy kőkorszaki foobart használok és hogy mennyi újdonságokról és hangzásról lemaradok a skin miatt, ezért pár nap múlva töltök fel egy szintén atom brutál jó skint, ami nem csak hogy rengeteg jó kiegészítővel van ellátva, hanem be is lehet frissíteni a legújabb verzióra(be is van ha jól emlékszem).Telepíteni nem kell, csak bemásolni, ahova szeretnéd. Kinézete pedig letisztult, nem sok, mégis nagyon mutatós, bátran merem ajánlani a skinfóbiás fórumtársak figyelmébe is!
Én Kb 8. éve használom, most már az AvAOrange mellett is, és egyszerűen imádom! Részletek hamarosan, ha majd ki-skineztétek magatokat! 
-
Satyricon
addikt
válasz
Whynot?
üzenetére
Na srácok, fel is töltöttem a skint, [innen] le tudjátok tölteni. 7zip jelszó: Satyricon
Garantáltan vírusmentes!
(Remélem a modiknak nem fogja szúrni a szemét a letöltő link
)Szóval... Első lépésként készítsetek(ha szükség van rá) biztonsági másolatot a jelenlegi Foobarotokról! Utána indulhat az uninstall. Ha ezzel megvagytok, a kicsomagolt mappába található a 0.9.5.2 verzió, ezt kell feltelepíteni. Figyelem! Ettől újabb verzióval nem fog működni, mert ez volt az utolsó Foobar verzió, amin a PanelsUI működik!
Ha fel van telepítve, akkor a magyar nyelvű fordítást keressétek meg a foobar mappájába és az ott leírtak alapján telepítsétek a skint. Ha bárhol elakadtok, írjatok nyugodtan, a hétvégén majd igyekszem gyakrabban nézni a topicot! Jó skinezést és sok sikert Nektek!
-
Satyricon
addikt
válasz
Whynot?
üzenetére
Rendben. A héten valamelyik nap lesz időm ezzel foglalkozni, aztán megosztom Veletek a skinezés menetét

Viszont az tényleg hátrány, hogy régi foobarra lehet csak feltenni az említett skint, emiatt pedig lehet kevés embert érdekel a dolog. De természetesen megosztom Veletek.
-
Satyricon
addikt
válasz
borges7
üzenetére
Mármint az AvAOrange skinhez? Természetesen segítek, akár telepíteni is!
Ha telepítve van az új Foobar, akkor azt le kell törölni. Jobb lenne, ha inkább privátba folytatnánk ezt a dolgot, mert nem sok mindenkit érdekel a skinezés, így nem feltétlenül válik hasznára a topicnak. Írj rám és segítek, adok linket is. -
Satyricon
addikt
válasz
borges7
üzenetére
Leszedtem a musicbee-t kb két hete, de nekem nem jött be, bár nem merültem bele annyira.
Nekem első sorban a lemezborító megjelenítése tetszett meg abban a skinben, amit telepítettem. Olyan, mintha egy igazi eredeti CD-t látnék, és ez engem jó érzéssel tölt el. Hát nem zseniális?
Lehet azért tetszik ennyire, mert fiatalabb koromban megvásároltam azokat a lemezeket, amiket nagyon szerettem. És miközben hallgattam őket, lapozgattam a borítókat és olvasgattam a dalszövegeket. Ennek van egy varázsa. És ezt csak az tudja, aki átélte ezt. Amikor bejött a korlátlan internet meg az mp3(FLAC még akkor a kanyarba se volt, tudtommal...), akkor emberek milliói töltöttek le zenét és az említett varázs, az érzés, szépen eltűnt. Ma már csak hallgatunk zenét, és sokszor nem is figyelünk rá igazán, miről szól, (ha egyáltalán szól valamiről...) Csak a háttérben dünnyög a muzsika...
Na de elég az OFF-ból

-
Satyricon
addikt
válasz
Fandango
üzenetére
Én alapból szeretem az igényes dolgot/dolgokat. Hiába szól valami szépen, ha kinézete egy rakás sz... És is szeretem a szolid dolgokat, de az alap foobar még finoman szólva sem szolid, hanem egy kezdetleges kinézetű fos. Az a tiétek, ez pedig az én véleményem.
Példának, hogy értsd: Valaki költ a kocsira, hogy jól nézzen ki(ez én vagyok), más meg pl szar lerobbant kocsival jár, elrohadt kasztnival, belül szakadt minden, és benne kutyaszőr, kutyasz*rszag. Ez volt a volt főnököm. És nem azért volt ilyen kocsija, mert nem volt másra pénze, hanem azért, mert a csávó egy igénytelen pöcs. Neki jó volt úgy is. Nem is értem, miért írtam le, csak valahogy ez jutott eszembe és gondoltam megosztom veletek, mint példa. És most ne vedd magadra
Szóval van aki ad a külsőre és ez legyen bármiféle dolog(ebben az esetben a foobar) van aki pedig úgy van, hogy lesz*rom, jó az alapjáraton. Engem pl boldoggá tesz, ha ránézek a lejátszóra és szép dizájnos, ráadásul még az album borítót is látom. Ha pedig nem lehetne skint berakni, akkor már a legelején áttértem volna pl a jetaudiora. -
Satyricon
addikt
Mondtam egy szóval is, hogy nincs másik foobar a gépen? Mert bizony van, és a legújabb.
Ezzel a skinnel tizen pár éve szórakoztam, akkor nem jött össze a telepítés. De ez nem azt jelenti, hogy az óta folyamatosan szórakozok vele. Csak eszembe jutott valamelyik nap, és újra megpróbáltam antelepítését. Egyébként még ez a verzió is jobb, mint a wmp, meg a winamp...
-
Satyricon
addikt
válasz
Pierre75
üzenetére
Sajnos a 0.9.5.2 feletti verzióknál már nincs PanelsUI menüpont, a kedves készítők kivették a Foobarból. PanelsUI nélkül pedig nem lehet a skint telepíteni. Az ASIO és a WASAPI pedig 0.9.6.5-nél és felette működik. Próbáltam trükközni, de nem jött össze a dolog. Próbáltam 1.1-es, 1.7-es ASIO4ALL-lal is, de semmi változás.
-
Satyricon
addikt
válasz
Pierre75
üzenetére
Igen, szívtam vele anno, de akkor nem sikerült összehozni a skint. Most minden szuper, már csak a play pause gombokat lenne
Egyébként a hozzávaló 0.9.5.2-es verziót használom
#3920 Poplacsek: Igen, telepítettem. Mindent a leírás szerint csináltam
Ha netán nem sikerülne összehozni, akkor sincs semmi baj, mert ezt leszámítva Isteni ez a skin! Igaz egy kicsit hiányzik az ASIO, na de valamit valamiért...
-
Satyricon
addikt
válasz
Pierre75
üzenetére
A leírásba nem találtam meg. Van ötleted, hol találom meg ennek a panelnek a beállítását a preferences menüben?
Már annyi helyen néztem és állítgattam mindent, de semmi változás. Az ikonkészlet azt hiszem megvan, csak nem tudom, hová kell telepíteni
Tudsz/tudtok ebbe segíteni?
-
Satyricon
addikt
Üdv Urak!
kb 8 éve kérdeztem egy skinnel kapcsolatban a topicban(AvAOrange skin), akkor nem sikerült beállítani, ma viszont sikerült működésre bírni!
Viszont...
A skin használatakor, a lejátszóba nem látni a play/pause, illetve stop és jobbra-balra tekerés gombot. Képet mellékeltem, legalul középen láthattok egy piros téglalapot, ott vannak a vezérlőgombok.
Reagálni reagál rá a lejátszó, csak nem látom, mikor mit nyomok. Hogy lehet láthatóvá tenni a gombokat? Ilyennek kellene lennie:Ötlet? Vagy ha nincs is ötletetek, akkor csak annyit kérdeznék, hogy keressem a lejátszóban. MIlyen panel?
-
Satyricon
addikt
Sziasztok
Tudja esetleg valaki, hogy lehet a foobarba integrálni az album art downloadert?Az lenne a cél, hogy a gépemen található összes albumhoz automatikusan letöltse a borítókat
-
Satyricon
addikt
BÚÉK Mindenkinek!
Letöltöttem egy több gigás diszkográfiát, ami 5.1-be van konvertálva, szeretném meghallgatni. Viszont... A Foobarom régi, nem akarom frissíteni, mert akkor kezdhetem az egész beálítást újra. Skinek, elrendezés, stb stb... Viszont a zene lejátszásához elengedhetetlen a DTS plugin, amit szeretnék betenni a foobarba, de mivel régi a lejátszó, ezért nem engedélyezi a telepítést. Tud esetleg valaki erre megoldást? Ha jól emlékszem, akkor wav formátumúak az albumok. Jelen pillanatban a zene indításkor rettenetes sistergést és zúgást hallani. Gondolom nem ennyiből áll a Black Sabbath diszkográfia

-
Satyricon
addikt
válasz
gordonfreemN
üzenetére
Hagyd a pcsába és próbáld ki ezt:
Kb 4 évvel ez előtt nekem is óriási nagy elvárásaim voltak skinekkel kapcsolatban, nagyon tetszett egy AVAOrange nevezetű, de nem tudtam összehozni működőképesre. Majd egy kedves foobaros fórumtárs megosztotta velem a sajátját, az óta is ezt használom! Ha gondolod, átküldhetem Neked

-
Satyricon
addikt
Na, közbe sikerült kiderítenem, mi a probléma: Nem szívesen használok másik böngészőt, de meg kellett tenem: Operával indítottam zenét, és minden teljesen jól működött! A firefox szórakozik, azzal lesz gond! Vagy valamelyik kiegészítő miatt szórakozik, vagy csak egy szimpla win újratelepítés kellene már neki
---------------------------------------------------
Viszont most mást kérdeznék:Van rá lehetőség, hogy a foobar zene indításakor automatikusan szedje le a borítóalbum képét jó minőségben? Tehát ha hallgatok egy albumot és nincs borítókép, akkor automatikusan szedje le nekem jó minőségben?
-
Satyricon
addikt
Én akárhogy zárom be a foobart, akkor se indul el egyből a youtube hangja, hatalmas mákomnak kell lenni, hogy elinduljon legalább az egyik. Ha gép bekapcsolás után DTS digitalt mutat a Z-5500 kijelzője, (10 esetből 7x jó)akkor van esélyem hallgatni zenét vagy youtuberól, vagy foobarról. Viszont hiába hogy a kanyarba sincs elindítva a foobar, akkor se biztos, hogy fog szólni a youtube. Fordítva ugyanez. Ha a youtube nincs bekapcsolba, akkor se biztos hogy megy a foobar. Hol az egyik nem szól, hol a másik, vagy legszarabb esetben egyik se! (Y) Agyf.szbaj, komolyan mondom! Na kipróbálom most a progit, aztán holnap megírom, mi a szitu
-
Satyricon
addikt
válasz
Kékes525
üzenetére
Megkérdezhetem hogy mi az a DS?

Am nem egyszerre egy időben való használatra értettem, hanem arra, hogy az egyik után a másikat használnám, Tehát meghallgattam egy albumot foobar-ban, aztán youtube-on megnézek egy-két videot. De rohadtul zavar, hogy ez mindig csak fél óra szopással működik!
a Z-5500-am is most panaszkodik, hogy no digital data, holott rohadtul nem nyomkodtam el most semmit! Szóval most kezdhetem az állítgatást a hangbeállításoknál a windowsban fél órán keresztül, és csak utána kap jelet ez a sz.r...
-
Satyricon
addikt
Sziasztok
Win7-es gépembe Auzen X-Fi Prelude hangkártya van, és az a gondom, ha Foobar-t elindítom, mindig valamit állítanom kell a windows hangbeállításnál, hogy szóljon a zene. Majd ha youtube-ot akarok hallgatni, szintén minden szrt át kell állítani, hogy a lejátszani kívánt video hagja elindujon. Majd ha újra foobart akarok hallgatni, szintén állítgatni kell valamit, hogy legyen hang rajta... És sose jövök rá, mi a fracot kell átállítani, csak úgy össze-vissza teszem. Baromi idegesítő, mert vagy a youtube-on van hang, vagy a foobaron, a kettőn egyszerre sosincs hang! Valaki segítsen már, mit állítsak, hogy állítgatás mentesen legyen hang mindkettőn.
Egyébként digitálisan használom a Prelude hangkarit, és van úgy, hogy a kártya beállításoknál a digital Live-ot nem választhatom ki, se a Dolby DTS-t, mert valami nem engedi. Automatikusan átvált OFF-ra, de olyankor nincs hang semmin. Tuti valami hülye windows bug lehet a dologban...

Szerk.: Egyébként ez az óta van, mióta ASIO-t használok, emiatt írtam ide. Gondolom másnak is előjött ez a hibajelenség, aki ASIOt használ
-
Satyricon
addikt
Sziasztok
Hallottam a ATSurround plugin-ról, viszont a saját weboldalán már nem lehet letölteni/megvásárolni. Van ötletetek, hogy tudnék hozzájutni?
-
Satyricon
addikt
Hello
Az általad kreált foobart használom, Darkone skinnel. Hogy lehet azt beállítani, hogy last.fm-ről letöltött együttes képét le tzudjam cserélni? Agyf...t kapok, hogy a kedvenc bandám képét látom a régi tagok helyett, az új felállásban!

Lehet sok mindenki lesz...a magasról az ilyen dolgokat, de én szoktam nézni a lejátszót is! Na meg ismerkedek vele

-
Satyricon
addikt
Nagyon faszántosak, köszönjük szépen!

Én már szedem is a DarkOne-t!

Szerk.: Figyu már. Lehet olyan gyorsbillentyűt beállítani a foobarhoz(esetemben a DarkOne témás foobarhoz), hogy feldobja azt az ablakot, ahol ki lehet választani az albumokat? Winampnál anno ez az AltGr + j volt, ha jól emlékszem. Szóval lehet ilyet a foobarhoz beállítani?

-
Satyricon
addikt
A skint a 0.9.5.2-es verzióra tettem fel, szóval a gond nem itt van.
(#2005) FB2000.: Nagyon is meg vagyok elégedve azzal a skinnel, amit Tőled szermányoltam foobar verziót!
Csak ezt az aVaOrange skint már régóta meg akarom csinálni, mert kegyetlenül tetszik!Na de ha nem akar jó lenni, akkor lesz... Tökéletes így is, ahogy most van!

-
Satyricon
addikt
Sziasztok
Újratettem a win7-et, és most újra szórakozok az aVaOrange++ skin telepítéssel. A betűtipusokat már a win7 SP1-nél engedi jobb egérkattintás menü-ből teepíteni, ezzel is előrébb vagyok. Szóval a skin bejött, viszont ha rákattintok jobb egérgombbal a foobar ikonjára a tálcán, hiába vannak ott menüpontok, mindegyiknél ezt írja ki:
Valami nagyon nem tetszik neki. Mi lehet a probléma?

Már ha az utóbbi egy évben 40x nem futottam neki ennek a skinnek, akkor egyszer sem! Mostmár az SP1-es, frissen telepített win7-en be kell jönnie! Addig úgy sem nyugszok!

Remélem tudtok segíteni!

-
Satyricon
addikt
Sziasztok
Foobar alatt most vettem észre, hogy nem szól a center. Hangkarim X-Fi Elite Pro, hangcuccom Z-5500. A hangkari beállításoknál mindent alapra tettem, mégse szól a center. Vezetékeket átnéztem, minden ok! Filmeket néztem vlc-n mind az 5 szatellit szólt, szóval tuti a fopobar-ral van valami. Létezik a lejátszóba valami mindent alapra állítós gomb?

-
Satyricon
addikt
válasz
kingabo
üzenetére
Másfél évre rá ráférne a gépemre 1 újra telepítés... Szerintem emiatt nem jön be a foobaroon semmiféle skin, semmiféle hangzás javítás, se betűtipust nem enged a foobarba tenni, stb stb... Sokan próbáltak a topicból segíteni privátban, de senki nem értette, mi a francért nem lehet semmit kezdeni a foobar-ommal. Szóval tuti win reinstall lesz a bűnös első sorban...
Másod sorban pedig nem tanulta senki az anyja hasában a foobar2000 program beállításait
MIndenki foobar analfabéta volt a lejátszó használatának elején...Azért köszi

-
Satyricon
addikt
Üdv srácok
Előre szólok, a foobar beállításaiban nagyon amatőr vagyok! Az lenne a kérdésem, hogy lehet beállítani úgy a lejátszót, hogy mutassa valami, hogy melyik számot hallgatom éppen? Ugyanis elindítok egy számot, és ha a következőre lép, azt már nem mutatja. Nos, egy tök új ismeretlen albumnál ez baromira zavaró tud lenni,

A másik: És azt hol lehet beállítani, hogy ne csak az album nevét és az előadót írja ki, hanem a szám címét is? amint látjátok ez így baromira nem jó

Szerk.:
A Sabaton első számán az a vízszintes vonal azért van, mert arra kattintottam! Szóval ha a következő számra ugrik, az a vonal ugyanott marad az első számon.A skinezést ezek után már meg se merem kérdezni

-
Satyricon
addikt
Srácok
Aki profi a skinezésben tegye már meg hogy rámír privátban, vagy itt. Köszönöm

Egyébként pár napra rá újra elkezdtem, és ugyanitt tartok: [link]

Szerk.:
Addig úgyse nyugszok meg, míg be nem lövöm ezt az új skint
-
Satyricon
addikt
-
Satyricon
addikt
válasz
Fandango
üzenetére
Hát lehet én vagyok a vak, de nem látok a legalacsonyabb részen se S betűt. Se a jobb sarokban, se a balban. Se a preferences menüben, se a lejátszó ablakában! Max a Samsung monitorom feliratán, de ott kettőt is.
Mostmár jó a foobar verziója is, és a panelsUi is jól van feltéve. Lehet már a win7 a baja, és win8.1 kell neki?
Komolyan mondom...Elgondolkoztam azon, ha esetleg rájönnék a skinezés rejtelmeire, nyitnék egy magániskolát, ahol 3 évig a foobar skinezést lehetne tanulni. Látom is magam előtt... Professional foobar2000 skin creator OKJ (jegyzékszám: 43 666 69) Közép, és felsőfok.
Szerk.:
Bocs az OFF-ért, de enyhén szólva... Kész vagyok! Nem tudom, szívtam-e valaha ennyit bármivel is... -
Satyricon
addikt
válasz
Fandango
üzenetére
Én nézegetem is! Nem érem be akármilyen kinézettel

-----------------
Most pl itt akadtam el:
In the lowest right corner you find a button with letter S, this opens AvAOrange++ specific settings. Look through the options.
Magyarra fordítva fordítóval:
A legalacsonyabb helyes sarokban levéllel találsz meg egy gombot s,
ez kinyitja AvAOrange-et++ speciális beállítások. Nézd át az opciókat.- Hol találom ezt a "legalacsonyabb helyes sarkot" ?
Ki vagyok segítve ezekkel a fordító oldalakkal...Agyf..z a köbön!

-
Satyricon
addikt
válasz
andorra
üzenetére
Hello
Újratettem a foobar-t, és így sikerült behozni a columnsUi-t. Viszont a skin több mapából állt, és minden mappában volt egy olyan fájl, amit meg lehetett nyitni. De egyik se hasonlított a skin kinézetének bármelyik darabjára!
Aztán rájöttem, hogy létezik panelsUi fájl is, ami szintén a skinekkel/témákkal kapcsolatos. Leszedtem, de nem működött, olvastam, hogy régebbi foobar kell hozzá. Leszedtem azt is, telepítettem a panelsUi-t, majd a [ezzel] szenvedtem. Annyit olvastam erről a témáról, hogy a szemem már jojózik.
Szóval... A fekete képernyő bejött a CD tok grafikával, rajta a foobar logo, na itt nagyon megörültem. Aztán kis idő múlva kiderült, hogy ez csak az alap cucc, erre még sok minden kis apróságot kell betallózni, állítgatni, stb stb... És még a skin színváltásáról nem is beszéltünk...

Szerk.:
Hát nem gondoltam volna, hogy egy profi zenelejátszó skinezéséhez agysebésznek, vagy atomfizikusnak kell lenni...
Bezzeg anno a winamphoz még egy dedós is tudott skint telepíteni. Sőt! Készíteni...Szerk.: Csak egyszer jönnék rá hogy kell 1 adott skint 100%-osan telepíteni, onnantól kezdve gyerekjáték lenne ez az egész. És igaz az a mondás erre is, hogy: Minden kezdet nehéz... - Valóban az!
-
Satyricon
addikt
válasz
Goose-T
üzenetére
Bemásoltam, de nem jelenik meg.
Lehet újra kéne telepíteni a foobart?

Viszont ha újra telepítem és bemásolom a fájlokat a megfelelő helyre, ugyanez a hibaüzenet fog fogadni:
foobar2000 encontered an error
Internal error - one or more of the installed components have been damaged
ez minden egyes indításkor megjelenik. Ha mégegyszer rámegyek az indító ikonra, akkor lehet választani a 3 lehetőség közül:
- Start foobar1000 in safe mode
- Check the online troubleshooter
- Start foobar2000 normally
Ezek közül kizárólag az első menüpontot lehet indítani, a többi kettőnél ismét a fentebb leírt hibaüzenetet dobja ki.
Az a baj, hogy szinte új volt a foobar-om, és a skin fájlok bemásolása után ez a hibaüzenet jelent meg.

-
Satyricon
addikt
Üdv srácok
Találtam egy leírást a foobar2000 skin használatához. el is kezdtem a műveletet, be is másoltam a fájlokat a megfelelő helyre, viszont a leírásban ezt írták:
"- megnyitni a foobar-t, menu>preferences>ColumsUI>Main fül>FCL importing and exporting>FCL import -ban a kívánt téma FCL-ét beimportálni..."
Nos, a gond az, hogy én a preferences-nél nem látok olyan menüpontot, hogy ColumsUI. Időmként rámjön ez a foobar skinezés, de sohan em jutok el a végéig!
Így kénytelen vagyok vagy aimp-ot, vagy jetaudiot használni emiatt. Ugyanis ki nem állhatom a foobar gyári kinézetét.Egyébként ezt a skint akarom feltenni: [link]
Tudna valaki segíteni, mit hogy kell csinálni?
-
Satyricon
addikt
Keeper Of The 7 Keys! - A zenei ízlésed nagyon ott van barátom!
\m/Engem mondjuk valami Sabaton, vagy Limbonic Art skin érdekelne. Hogy tudnék ilyet csinálni?

------------------------------------------
Üdv srácok
Imádom a foobar-t, csak az a gáz, hogy az alap kinézete baromira nem tetszik! Nem tudom megszokni! Az lenne a kérdésem, hogy lehet témákat(vagy skineket) felpakolni a lejátszóhoz? elsősorban ez érdekelne, de nem tudom, hová kell másolni a fájlokat. Köszi a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4245, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11500 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Zalman T4 Plus be quiet! 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB DeepCool CC560 Thermaltake 730W
- Lenovo P500 - 1650-2690 v3 akár 12 mag/24 szál, 16-32GB DDR4 RAM, 490W 80+gold táp, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Én Kb 8. éve használom, most már az AvAOrange mellett is, és egyszerűen imádom! Részletek hamarosan, ha majd ki-skineztétek magatokat! 
)

MIndenki foobar analfabéta volt a lejátszó használatának elején...