Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A Windows 11 nem akarja ránk erőltetni az AI applikációkat – vagy mégis?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- CES 2026: ténylegesen megoldotta a leégő tápkonnektorok gondját a Cooler Master
- Milyen széket vegyek?
- Samsung Galaxy Tab tablet topik
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mackósajt
senior tag
válasz
Mackósajt
üzenetére
Megnéztem, és lehet változtatni, de nem okoz semmi lényegeset. Lőttem egy képet is. Mindegy, hogy az elsődleges hangillesztő vagy név szerint a hangkártya van kiválasztva, ugyanúgy szürke az alsó mező. Hasonlóan a portable install átalakítása standard installra sem hoz semmi változást.
Szerk.: nem gondoltam volna, hogy ez ilyen gányul fog kinézni képfeltöltésről. Pedig ez elvileg a nagy méretű változat. Évek óta nem töltöttem fel képet oda, akkor még használható volt...
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Több darab! MacBook Pro 14" M1 16GB RAM 27%-os áfás számla (218)
- Beszámítás! LG 32GQ850-B 32 240Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3940, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3822
- Bomba ár! Dell Latitude 3520 - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I HDMI 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest