- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Rekordokra vágyik! Kezünkben az Asus ROG Matrix GeForce RTX 5090
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali fotós kérdések órája
- RAM topik
- Kompakt vízhűtés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
mandlisz
csendes tag
Gondolom ugyanaz. Nálam a dobozán lévő stickeren FON2200A-van, de viszont a router alján FON2200.
Szerintem nyugodtan próbálkozz:[link]
Csak vigyázz nehogy így járj: "Gondoltam leírom nektek, hogy milyen kis rendesek a srácok a foneránál. naivan megpróbáltam kézzel frissíteni a software-t benne, de türelmetlen voltam, negyed óra elteltével kézzel restartoltam. a fonera (fon2200) szépen meghalt. a wifi lámpácskája fel sem villan és vezetéken sem lehet elérni. sok ötletet kiróbáltam a netről, végül írtam a fonos srácoknak egy levelet, hogy mi történt. ez 2 hete volt, most tartunk ott (2 levélváltás után), hogy küldenek egy másikat, ezt meg dobjam ki. és ők ajánlották fel, még kérni sem kellett. így kell szimpatikus szolgáltatást nyújtani. szerintem"
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Háztartási gépek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Bitcoin topic
- World of Warships
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10500T / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2980
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest