- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Milyen egeret válasszak?
- OLED monitor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- iPad topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- CPU léghűtés kibeszélő
- Melyik tápegységet vegyem?
- DUNE médialejátszók topicja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Thrawn
félisten
Mikor bekötötték a netet, külön kihangsúlyozták, hogy LEHET használni az kábelmodem USB és Ethernet portját is egyszerre. Semmi MAC cím nem kellett hozzá, a szolgáltatónál csak a kábelmodem van regisztrálva, az nem érdekli őket ki mennyi gépet csatlakoztat hozzá. Ha akarnánk, a kábelmodem után tennénk egy routert és akár háromszázezer-harmincezer gépen neteznénk. Sőt az sem érdekli őket, hogy a 2 TV és egy TV tuner van az albiban, nekik ez természetes, nem kell mind a 3 után külön fizetni. Bekötéskor vagy 25 méter kábelt ''fektettek'' le, kicserélve a régieket, külön kábelt kapott a kábelmodem csak a 3 TV van egy kábelen.
Hiába no, ilyen szolgáltató is létezik Magyarországon
szerintem Thrawn kolléga azt szeretné megtudni, hogy amikor ő elköltözik az albérletből, viheti-é magával a szociális routerét. azaz a router névhez kötött, vagy címhez?
MajdnemEz nem kérdés, mert miért is ne vihetném magammal ha már egyszer megvettem? Sokkal inkább az izgat, hogy ha már nem szolgáltatok netet ezzel a FON routerrel (mert pl olyan helyre költözök ahol hallani sem akarnak netről) akkor mi történik? Letiltják a routert és az accomat? Visszaküldhetem? Másra átruházhatom? Eladhatom?
kábelről van szó és T-kábel szolgáltatja
Rugaszkodjunk el egy kicsit a kedvenc T betűs szolgáltatónktól, nem csak ő van a világon (szerencsére) Itt erről van szó: [link] (Keszthelynet) Ezt leírhattam volna előbb is, a félreértések elkerülése végett
házigazdák nem tartanak igényt a netre miután innen elköltözünk, mi lesz a routerrel?
Szerintem viheted magaddal és az új címen beregisztrálod. Valahol le volt írva, hogy 1 évig kell folyamatosan működtetni. Ha nem osztod a netet akkor te sem kapod ingyé.
Ezzazz! Az 1 évbe még simán beférek, szóval meghívót kérnék/vennék!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Spórolós topik
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Milyen autót vegyek?
- Battlefield 6
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Nintendo Switch 2
- Linux kezdőknek
- Autós topik
- További aktív témák...
- Iphone 13 128gb 88% akksi
- Bomba Ár! Lenovo IdeaPad Flex 5 Ryzen 3 5300U I 4GB I 128SSD I 14" FHD Touch I W11 I Cam I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook X360 435 G7 - Ryzen 3/5 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1 - AMD Ryzen 5 PRO I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E14 G2 AMD - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I W11 I Gari
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 84% akku
- Samsung Galaxy Z Fold6 ,Navy ,120 Hz AMOLED dupla kijelző, Snapdragon 8 Gen 3,12/512 GB,2027. 07. 11
- Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- Samsung Galaxy Z Fold 6 Silver Shadow Hajlítható csúcstechnológia, AI extrákkal,2028. 01. 24
- AKCIÓ! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest