Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Brutálisan elszállhat az új PC-s Snapdragon fogyasztása
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Pánik a memóriapiacon
- OLED TV topic
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- OLED monitor topic
- Itt a Valve GŐZGÉP — Steam Machine, mi vagy te? 🧐
Új hozzászólás Aktív témák
-
róland
veterán
Épp egy b/g/n-es wifivel szerelt MSI Wind-del használom. Jelenleg az internetem sebessége (2048/196 kbps) a szolgáltatóm részéről bőven a router képességei alatt marad.
az igaz, hogy a Platero firmware-ben nem igazán működött a torrent seed, viszont bizonyára javították már a Flipperben. Amúgy a leírásom alapján nem ördöngösség egy Transmission-t telepíteni (kb. 1-1,5 óra), ami viszont nagyon jól kezeli a torrenteket.
Tűzfal van, egész jól konfigurálható, mindenféle hozzáférési szabályokkal LAN/WAN irányból (amit viszont nagyon sok router nem tud). Van ezen felül DynDNS plugin, ha nem fix IP-s netet használ valaki.
VPN nincs, viszont a nyílt szoftvernek köszönhetően bárki készíthet hozzá plugint. Akár te is.
Transmission fagyasztotta már le a routerem, viszont olyan torrentet fogtam, amivel még a nagyságrendekkel erősebb asztali gépem is megizzadt. Jól beállítva a torrentklienst, s tudomásul véve, hogy nem letöltő és seed szerver, nem lesznek fagyások.
Én nem bántam meg, hogy annak idején 13.000,- Ft-ért megvettem. (Szintén 50,- EUR volt, postaköltséggel együtt.)
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183, 100% Akksi
- 175 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti
- Bomba ár! HP Revolve 810 G2 - i7-G4 I 12GB I 256GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia
- Honor Magic 7 Pro 512 Gb - AI Pro kamera, 6,8 120 Hz LTPO OLED, Snapdragon 8 Elite,3 hó gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L530 - i5-3G I 8GB I 500GB +16SSD I 15,6" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest