- Philips LCD és LED TV-k
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Androidos tablet topic
- Az aktuális Xbox konzolokon is megfogja majd a játékos kezét a Copilot
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Apple asztali gépek
- Plazma TV topic
-
PROHARDVER!
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Korcsii
őstag
Wilco A320 Evo első teszteredmények (csak mert hunfatal mindig kérdezte, ha beszéltünk
): jobb érzés vele repülni, mint elődjével, de azét még messze nem tökéletes...az FMC tök jól szuperált, transition (terminal proc) viszont nincs (EGLL), és a localizert nem akarta elkapni - APP gomb megnyomására viszont egyből fordult a siklópálya felé... FMC-ben beállítottam, hogy full helyett 3-as flaps-al szállok le, ennek ellenére Too low flaps-et kaptam final-on, amíg nem toltam ki teljesen... leszálltam (27L), go-around, másik pályán szemből le (09L), elég finoman - tegnapi meg korábbi B737-es landolásokkal összehasonlíthatatlanul finoman
hiába, azzal is még ismerkedek, ezzel (elődjével) legalább már repültem bő 100 órát...2D-ben, illetve a többi nézetben is, csak kevésbé zavaróan, de hallatszik valami furcsa hang, 2D-ben szőrökkel fűszerezve... mintha a hangszóró jack-ének a végét birizgálnánk full hangerőn kézzel vagy asztalon húzva, stb... fsx-et lenémítva (q) sem áll el...
aztán kilépésnél fatal error, de ez már a legkisebb gond, ami egy wilco-nál megeshet

más: tegnap Afrikában láttam pár sast...azt hittem valami ottani easter-egg féle lehet... de nem, most London felett is találkoztam velük
ez csak nekem újdonság?
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux kezdőknek
- Philips LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Battlefield 6
- Robogó, kismotor
- Milyen okostelefont vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- Androidos tablet topic
- További aktív témák...
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- Endgame Gear & Xtrfy gamer egerek /MZ1/OP1 8K/XM2we/XM1R/XM1 RGB (fehér/fekete/lila)/
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 256GB FHD 400nit 1 év garancia
- 188 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5060
- Új HP 17 FHD IPS AMD Ryzen5 7520U 4.3Ghz 8GB DDR5 256GB SSD AMD Radeon 610M Graphics Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

): jobb érzés vele repülni, mint elődjével, de azét még messze nem tökéletes...
hiába, azzal is még ismerkedek, ezzel (elődjével) legalább már repültem bő 100 órát...