- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Autós kamerák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Androidos tablet topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Monitortrió a Samsungtól, köztük egy 500 Hz-es QD-OLED-del
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
-
PROHARDVER!
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Korcsii
őstag
Wilco A320 Evo első teszteredmények (csak mert hunfatal mindig kérdezte, ha beszéltünk
): jobb érzés vele repülni, mint elődjével, de azét még messze nem tökéletes...
az FMC tök jól szuperált, transition (terminal proc) viszont nincs (EGLL), és a localizert nem akarta elkapni - APP gomb megnyomására viszont egyből fordult a siklópálya felé... FMC-ben beállítottam, hogy full helyett 3-as flaps-al szállok le, ennek ellenére Too low flaps-et kaptam final-on, amíg nem toltam ki teljesen... leszálltam (27L), go-around, másik pályán szemből le (09L), elég finoman - tegnapi meg korábbi B737-es landolásokkal összehasonlíthatatlanul finoman
hiába, azzal is még ismerkedek, ezzel (elődjével) legalább már repültem bő 100 órát...
2D-ben, illetve a többi nézetben is, csak kevésbé zavaróan, de hallatszik valami furcsa hang, 2D-ben szőrökkel fűszerezve... mintha a hangszóró jack-ének a végét birizgálnánk full hangerőn kézzel vagy asztalon húzva, stb... fsx-et lenémítva (q) sem áll el...
aztán kilépésnél fatal error, de ez már a legkisebb gond, ami egy wilco-nál megeshet
más: tegnap Afrikában láttam pár sast...azt hittem valami ottani easter-egg féle lehet... de nem, most London felett is találkoztam velük
ez csak nekem újdonság?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest