Hirdetés
-
PROHARDVER!
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gizmo94
veterán
válasz
AirBooms
üzenetére
Az az egész videó bár technikailag profi, de totális kamu, nemhogy arcade, hanem irreális és szerencsétlen. A gép biztosan jó lesz, csak ez a modell nyilván diesel, ezzel a füsttel.
Ráadásul a videó során egyszer valami közröhej módra V alakban jön belőle. Valami általam ismeretlen légköri jelenségnek köszönhetően a gép mögött egyszer csak szétválik.
Csak néztem mi ez, talán szétharapták a varjak? Nem tudom mi célból csinálták ezt, akárcsak a mutatós fordulókat amikoris a G-force-tól szépen atomjaira hullana a frissen fejlesztett diesel Concorde.
Nade nem ez a lényeg, a vidi mutatós, csak vicces, én meg csak fikázni tudok mindent tényleg..
On the other hand, none hassle here with ur sentence, it was slightly medley only.
Especially at the end.
Új hozzászólás Aktív témák
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Formula-1
- StarCraft 2
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Horgász topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- További aktív témák...
- Sony AG9 Master Series OLED (55") GARANCIÁLIS 2026.06.15-ig! Panel futási idő igazolt 2460 óra!
- Akciós áron eladó HP Dragonfly G3 /I7-1265U/32 GB/512B SSD/13,5"/FHD+/400nit/Touch
- Samsung Galaxy Book 3 360 i5 13.gen, 16GB RAM, 512GB SSD, érintőkijelzős kedvező áron!
- Samsung Galaxy Book PRO 2 /i7-1260P/16GB/512SSD/AMOLED/13.3/Intel Iris Xe/Gari
- Honor Magic 8 Pro, fekete, Global 7100mAh
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4425
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3878
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- Alienware 17r4 olvass
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs