Hirdetés
Aktív témák
-
Bodor
veterán
Üdvözlet mindenkinek a klubban!
Segítséget szeretnék kérni!
Pár napja "boldog" tulajdonosa lettem két G.SKILL 64 GB ssd-nek. Azzal a céllal szereztem be őket, hogy egy gigabyte EP45-UD3R alaplapon RAID-0-ban felteszek rá egy XP-t. Biosban szépen látja is őket, létre is lehet hozni a RAID-0ás tömböt, ezzel semmi baj. Nlite-tal csináltam egy telepítő lemezt, amelybe be van integrálva a gigabyte-ről letöltött megfelelő inteles raid vezérlő, ám amikor a telepítésnél F8 (licensz elfogadás) után azt a képernyőt dobja fel ahol a merevlemezeket kéne látnia, akkor nem lát semmit... Hát itt a nagy gondom. Raid vezérlő telepítését megpróbáltam F6-os preinstall floppy-s módszerrel is, az sem hozott megoldást. Ha nem kötöm raidbe a lemezeket, akkor símán fel tudom tenni az egyikre az xp-t. Ha van valaki, aki már telepített XP-t RAID-0-ás SSD-re akkor kérem segítsen.
Vistát nem szeretnék feltenni, mert nem szeretem, iletve a videókártyámhoz csak olyan vistás driver illtve controll panel van, amivel nem tudom klón módban a tv-re kitenni a videó képét sehogysem...
Még annyit, hogy a topik összes hozzászólását már végigolvastam, de ilyen problémát még nem találtam...
Ha tudtok légyszi segítsetek!
Üdv
Aktív témák
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Milyen monitort vegyek?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen okostelefont vegyek?
- Itt vannak az eddigi legrészletesebb képek a Samsung Galaxy A37-ről és A57-ről
- Építő/felújító topik
- Synology NAS
- Kész vagy fizetni az AI-ért a Facebookon és az Instán?
- OLED monitor topic
- További aktív témák...
- Új, bontatlan Kingston IRONKEY Vault Privacy 50 8GB 3.2 USB biztonsági pendrive - 1 hét próbagari! -
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Sandisk Extreme Portable V2 külső SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Lexar NM710 M.2 2280 PCIe Gen4x4 NVMe SSD
- Kingston HyperX Fury 120GB 2,5" Sata3 SSD
- Western Digital Purple 3.5 4TB SATA3 (WD43PURZ) új
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B760 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD Asus ROG RTX 3090 24GB Zalman Z1 1000W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 7320 i5-1145G7 16GB 512GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Sandisk Extreme Portable V2 külső SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest