- Csillagfelhő áztatná el Elon Musk űrkarneválját
- AMD-s AI-ra építenek az ASUS üzleti portfóliójának új egybegépei
- Rejtély az űr csendjében: ezért kellett kimenekíteni az Űrállomás csapatát
- Kipukkadt a videós AI lufi? A Sora elkaszálása csak a kezdet
- A jövőben egy új foglalat több CPU-generációt is kiszolgál majd az Intelnél
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Androidos fejegységek
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Apple MacBook
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Milyen videókártyát?
Aktív témák
-
Bodor
veterán
válasz
radi8tor
üzenetére
Érdekes ez a RAID 0-tól való félelem. Én több mint egy éve használok RAID 0-ban két ssd-t és még egyszer sem volt vele problémám, nem volt adatvesztés és nem esett szét a tömb sem.... Intel ICH10R RAID vezérlő egy gigabyte EP45-UD3R alaplapon....
A másik dolog, hogy fura, hogy mennyien (proof88, Qru) szidják a Jmicronos ssd-ket, azt nem tudom, hogy gyakorlatból teszik-e, vagy csak hallották és olvasták, pedig egyáltalán nem rosszak, én pl. sosem tapasztaltam több másodperces megtorpanásokat , és bátran lehet több szálon is futtatni programokat, nincs vele lelassulás.... ezek az én gyakorlati tapasztalataim...
Igaz, hogy nincs trim de a Diskeeper, ami egyébként is hasznos a gépben lévő hdd-k töredezettségmentesítése miatt, megoldja ezt a problémát is... 1 év használat után ugyanolyan olvasási és írási eredményeket kapok, mint az elején... és hozzáteszem, hogy nem sokan vagyunk akik 1 éve használunk aktívan ssd-t...
Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! 64GB Corsair Vengeance LPX 3200Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad L13 Gen 3 i5-1245U FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- Eladó Realme 11 5G 8/256GB arany / 12 hónap jótállás
- ÚJ Lenovo Yoga 7 - 14" WUXGA OLED - Intel Ultra 5 226V - 16GB - 512GB - Win11 -3 év gari - HUN - PEN
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest