Hirdetés
- A Razer új klaviatúra-zászlóshajóját meglátva biztos félrenyeled a teát
- Kétarcú űrutazás: az Artemis II startra kész, a Starlinert elmarasztalták
- Beelőzte az iparágat a HBM4 tömeggyártásával a Samsung
- Visszahozta a sírból a G-Drive márkanevet a Western Digital
- Komplex intelligencia a Gemini 3.1 Pro fókuszában
- Gaming notebook topik
- A Razer új klaviatúra-zászlóshajóját meglátva biztos félrenyeled a teát
- PC-k milliói kerülhetnek veszélybe idén
- Belesajdulhat a nyakunk, ha túl közelről akarjuk nézni a Thermaltake monitorát
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- PCI Express 7.0 – Brutális sebesség, de minek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Minigép vagy NAS? Mindkettő!
- Otthoni időjárás-állomás
Aktív témák
-
fLeSs
nagyúr
na most a jmicronos ssd-ről írok.
a win egy kicsit lassabban indult ez tuti.firefoxban ha megnyitok egy rakás ablakot szintén kicsit lassabb, de nincs akadozás pedig a cache-t átraktam az ssd-re.
később: elkezdtem a steam könyvtárat átmásolni az ssd-n belül és közben böngészni, még mindig nincs gond.
később: elkezdtem letörölni az átmásolt steam könyvtárat, ez elég lassúcska a sok kis fájllal.
később: hoppsz, törlés után várnom kell pár mp-et amíg megnyílik egy fájl.sztem ezen most azért nem érzékelhető ez az akadozásos dolog, mert win7 alatt kipipáltam azt a gyorsítótáras opciót és így a lemezműveletek először ramba mennek aztán ha van rá idő, akkor az ssd-n is végrehajtódnak.
később: mindjárt megnézem, hogy a team fortress 2 mit szól hozzá, az lesz az igazi teszt.

későbB: ha elindítok a háttérben egy lineáris olvasást vagy írást akkor már egy új firefox ablak megnyitása komoly gondot okoz.
léynegében addig nem nyílik meg az új ablak amíg a tesztet le nem állítom.sima másolásnál nem ennyire durva, ott csak 2-3 mp-et kell várni.
később: leállítottam az AS SSD másolós tesztjét, közben gugliba be akartam vmit írni és a legördülő választómenünél megakad a gép.
később: asszem most hogy már rendesen teliírtam az SSD-t kezdenek előjönni a gondok. most is hogy megy a háttérben a másolós teszt, közben le szeretnék tölteni egy fájlt a netről és a letöltőablak kb. 10 mp-en keresztül "lefagyasztotta" a gépet. utána bezártam volna egy firefox ablakot, és ugyanez történt.
na jöjjön a TF2.
Aktív témák
- Gitáros topic
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Elden Ring
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Dark Souls sorozat
- Path of Exile (ARPG)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Elemlámpa, zseblámpa
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Autós topik
- További aktív témák...
- MSI GF65 Thin - 15,6"FHD 120Hz IPS - i5-9300H - 16GB - 1,25TB SSD - Win11 - GTX 1660 Ti - MAGYAR
- Használt Artfone A400 4G Senior mobiltelefon / 12 hó jótállás
- Ducky One 3 FULL/TKL/SF/MINI billentyűzetek többféle színben és kapcsolókkal, plusz csuklótámaszok
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4325, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3565
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest