Hirdetés

Aktív témák

• fLeSs

nagyúr

na most a jmicronos ssd-ről írok.
    a win egy kicsit lassabban indult ez tuti.

firefoxban ha megnyitok egy rakás ablakot szintén kicsit lassabb, de nincs akadozás pedig a cache-t átraktam az ssd-re.

később: elkezdtem a steam könyvtárat átmásolni az ssd-n belül és közben böngészni, még mindig nincs gond.

később: elkezdtem letörölni az átmásolt steam könyvtárat, ez elég lassúcska a sok kis fájllal.
    később: hoppsz, törlés után várnom kell pár mp-et amíg megnyílik egy fájl.

sztem ezen most azért nem érzékelhető ez az akadozásos dolog, mert win7 alatt kipipáltam azt a gyorsítótáras opciót és így a lemezműveletek először ramba mennek aztán ha van rá idő, akkor az ssd-n is végrehajtódnak.

később: mindjárt megnézem, hogy a team fortress 2 mit szól hozzá, az lesz az igazi teszt. :D

későbB: ha elindítok a háttérben egy lineáris olvasást vagy írást akkor már egy új firefox ablak megnyitása komoly gondot okoz. :D léynegében addig nem nyílik meg az új ablak amíg a tesztet le nem állítom.

sima másolásnál nem ennyire durva, ott csak 2-3 mp-et kell várni.

később: leállítottam az AS SSD másolós tesztjét, közben gugliba be akartam vmit írni és a legördülő választómenünél megakad a gép.

később: asszem most hogy már rendesen teliírtam az SSD-t kezdenek előjönni a gondok. most is hogy megy a háttérben a másolós teszt, közben le szeretnék tölteni egy fájlt a netről és a letöltőablak kb. 10 mp-en keresztül "lefagyasztotta" a gépet. utána bezártam volna egy firefox ablakot, és ugyanez történt.

na jöjjön a TF2.

Aktív témák