- Milyen széket vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Apple asztali gépek
- Hivatalosan is elkezd védekezni az Intel csodafegyvere ellen az új Geekbench
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen notebookot vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
- Milyen TV-t vegyek?
Aktív témák
-
fLeSs
nagyúr
na most a jmicronos ssd-ről írok.
a win egy kicsit lassabban indult ez tuti.firefoxban ha megnyitok egy rakás ablakot szintén kicsit lassabb, de nincs akadozás pedig a cache-t átraktam az ssd-re.
később: elkezdtem a steam könyvtárat átmásolni az ssd-n belül és közben böngészni, még mindig nincs gond.
később: elkezdtem letörölni az átmásolt steam könyvtárat, ez elég lassúcska a sok kis fájllal.
később: hoppsz, törlés után várnom kell pár mp-et amíg megnyílik egy fájl.sztem ezen most azért nem érzékelhető ez az akadozásos dolog, mert win7 alatt kipipáltam azt a gyorsítótáras opciót és így a lemezműveletek először ramba mennek aztán ha van rá idő, akkor az ssd-n is végrehajtódnak.
később: mindjárt megnézem, hogy a team fortress 2 mit szól hozzá, az lesz az igazi teszt.

későbB: ha elindítok a háttérben egy lineáris olvasást vagy írást akkor már egy új firefox ablak megnyitása komoly gondot okoz.
léynegében addig nem nyílik meg az új ablak amíg a tesztet le nem állítom.sima másolásnál nem ennyire durva, ott csak 2-3 mp-et kell várni.
később: leállítottam az AS SSD másolós tesztjét, közben gugliba be akartam vmit írni és a legördülő választómenünél megakad a gép.
később: asszem most hogy már rendesen teliírtam az SSD-t kezdenek előjönni a gondok. most is hogy megy a háttérben a másolós teszt, közben le szeretnék tölteni egy fájlt a netről és a letöltőablak kb. 10 mp-en keresztül "lefagyasztotta" a gépet. utána bezártam volna egy firefox ablakot, és ugyanez történt.
na jöjjön a TF2.
Aktív témák
- M2 Sata 256 / 512 SSD-k / Intel / Samsung / Sandisk /
- Intel D3-S4520 1,92 TB - 2,5", SATA3, 8800 TBW - Új, 1 év garancia - Eladó!
- SAMSUNG 970 EVO PLUS 250GB M.2 NVME PCI-E 3.0 - Új, 1 év garancia - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 990PRO heatsink NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÚJRA! 256GB NVMe SSD, 1 év gar
- AKCIÓ! Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo gamer laptop bazár - friss lista (2026.04.01)
- Asus Chromebook C423NA, 8GB RAM, N4200 Pentium, 180 Kihajtható
- GAMER PC! i7-10700F / RTX 3070 / B460-Plus / 16GB DDR4 / SSD 512GB / BeszámítOK!
- Új Asus ROG Zephyrus G14 OLED 2.8K G-Sync 120Hz Ryzen9 270 32GB 1TB Nvidia RTX 5070 8GB W11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest