Hirdetés
Aktív témák
-
fLeSs
nagyúr
na most a jmicronos ssd-ről írok.
a win egy kicsit lassabban indult ez tuti.firefoxban ha megnyitok egy rakás ablakot szintén kicsit lassabb, de nincs akadozás pedig a cache-t átraktam az ssd-re.
később: elkezdtem a steam könyvtárat átmásolni az ssd-n belül és közben böngészni, még mindig nincs gond.
később: elkezdtem letörölni az átmásolt steam könyvtárat, ez elég lassúcska a sok kis fájllal.
később: hoppsz, törlés után várnom kell pár mp-et amíg megnyílik egy fájl.sztem ezen most azért nem érzékelhető ez az akadozásos dolog, mert win7 alatt kipipáltam azt a gyorsítótáras opciót és így a lemezműveletek először ramba mennek aztán ha van rá idő, akkor az ssd-n is végrehajtódnak.
később: mindjárt megnézem, hogy a team fortress 2 mit szól hozzá, az lesz az igazi teszt.

későbB: ha elindítok a háttérben egy lineáris olvasást vagy írást akkor már egy új firefox ablak megnyitása komoly gondot okoz.
léynegében addig nem nyílik meg az új ablak amíg a tesztet le nem állítom.sima másolásnál nem ennyire durva, ott csak 2-3 mp-et kell várni.
később: leállítottam az AS SSD másolós tesztjét, közben gugliba be akartam vmit írni és a legördülő választómenünél megakad a gép.
később: asszem most hogy már rendesen teliírtam az SSD-t kezdenek előjönni a gondok. most is hogy megy a háttérben a másolós teszt, közben le szeretnék tölteni egy fájlt a netről és a letöltőablak kb. 10 mp-en keresztül "lefagyasztotta" a gépet. utána bezártam volna egy firefox ablakot, és ugyanez történt.
na jöjjön a TF2.
Aktív témák
- Cisco vizsgák (CCNA, CCNP, CCIE)
- Portfolio Performance - befektetések nyomonkövetése
- Linux haladóknak
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026.01)
- Vicces képek
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Batch programozás
- Nyaralás topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- További aktív témák...
- Új, bontatlan Kingston IRONKEY Vault Privacy 50 8GB 3.2 USB biztonsági pendrive - 1 hét próbagari! -
- Western Digital Purple Surveillance 3.5 2TB 5400rpm 64MB SATA (WD23PURZ) új
- Western Digital Red Plus 3.5 2TB SATA3 (WD20EFPX) új, bontatlan
- Corsair MP600 PRO XT 2TB Heatsink NVMe PCIe Gen. 4
- 512GB NVMe SSD, 1 év gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel i5-10310U Refurbished - Garancia
- MSI 17 Pulse FHD IPS 144Hz i7-13700H 14mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB 140W Win11 Garancia
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Razer Blade 16 QHD+ OLED 240Hz i9-14900HX 24mag 32GB 1TB Nvidia RTX 4080 12GB 175W Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest