Hirdetés
Aktív témák
-
gban
veterán
válasz
DeFranco
üzenetére
Alignálást megcsináltam már diskpar-ral, az rendben van.
Azért szeretem a két partíciót, mert van sok fixen tárolt file, amiből sokszor kell valami (pl. 1000 tétel, minden nap 1-2, és mindig más), így ezt mindenképp rajta tárolnám (mentve is van természetesen az a része ami állandó és nem elérhető bármikor a netről, valamint nem lenne az SSD mellett HDD a gépben).
Valamint oprendszer újrarakáskor mindig formázok, ezért is szeretem a megosztott tárolást.
Egy szó mint száz, ha nem szól ellene semmi, akkor kettéosztom.Még egy, jobb hagyni egy particionálatlan részt üresen, vagy elég ha odafigyelek és nem írom tele az SSD-t?
04ahgy: köszönöm a megerősítést, nálam is lesz több partíció az infóitok alapján.
Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Robot tolna pénzszállító vagont a Honor alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Eredeti játékok OFF topik
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Diablo II: Classic és Resurrected
- VGA kibeszélő offtopik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- További aktív témák...
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB / WD19TBS / WD22TB4
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf FX506I Gamer Notebook! R7 4800H / 1650Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Beszámítás! Asus VG27AQ3A 27 180Hz QHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Lenovo Legion Go 512GB SSD kézikonzol garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest