Aktív témák
-
boogie84
veterán
válasz
DeFranco
üzenetére
Valóban nagy probléma a napi szinten való több giga, több 10 giga írás?
Ugyan még nem tudjuk hogy meddig üzemelnek az ssd-k ha sokat vannak használva, de nem gondoljátok h kicsit túlparázza mindenki ezt a dolgot?
Egy éve vettem a sajátom (120GB) akkor 55 volt, most kereken 2× akkora méretűt lehet venni talán még olcsóbban is.
Arra utalok h a technika jobban fejlődik minthogy nekünk azzal kellene foglalkoznunk h hog dolgozik.Lehet hülyeség de engem nem izgat h ha megdöglik a kicsike akár a gar lejárta után is. Mert potom áron lehet majd beszerezni majd őket. Itt most konkrétan ugyan olyan tárkapacitásúra gondolok. Hisz ha vigyázunk is rá, akkor sem kapunk több gigát tárolni évek során.
Egy megbízható példányt kell venni és kiszolgálja az embert ha megfelelően van ki be kapcsolgatva a gép, túlfeszvédelemmel el van látva, de sztem még ezek nélkül is.
Rossz gondoltatok?
Aktív témák
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Formula-1
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Hobby elektronika
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Androidos tablet topic
- EA Sports WRC '23
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Path of Exile (ARPG)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Pro Max/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:85%
- Apple Watch Series 10 46mm Jet Black használt karcmentes 100% akku garancia 2026.10.26.-ig
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar - 12.18
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 512GB 14" áthajtós-érintős FHD+ Gar.: 1 év
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 8GB RAM 256GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest