Hirdetés
- Megint vizsgálja a leégő Ryzen ügyét az ASRock, amit elvileg már javítottak
- Nem akármilyen LAN-nal jön a GMKtec minigépe
- Nyakunkon a Mangmi combos kis kézikonzolja, a Pocket Max
- Megárthattak az Intel VGA-terveinek az emelkedő árak
- Képhibák a GeForce-on? Az NVIDIA szerint egy Windows frissítés okozza
Aktív témák
-
skristof
tag
sziasztok!
előre is elnézést, ha sokat kérdezett téma, próbáltam visszaolvasni ill keresni, de most kissé felhúzott a dolog.
májusban vettem Agility 3-at az első hsz-ban is tanácsolták, illetve a tulajdonosok is jókat írtak róla. mindent a megfelelő beállításoknak megfelelően csináltam, az akkori firmware van rajta. kezdetben csinálta a sokaknál már tapasztalt fél-1 perces "fagyást" aztán valamiért nem volt gyakori, de most meg megint szinte mindennapos, és kurva idegesítő.
valakinek sikerült ezt megoldani? a jelenség gondolom ismert, ég a HDD aktivitás led mint a Reichstag, ~1 percig befagy minden, egér mozgatható, aztán amikor magához tér, akkor meg mint az őrült, dolgozik tovább. igencsak frusztráló.
új firmware segíthet? vagy esetleg valami driver?

Aktív témák
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Elemlámpa, zseblámpa
- LG LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Képhibák a GeForce-on? Az NVIDIA szerint egy Windows frissítés okozza
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Suzuki topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 16GB G.SKILL Trident Z 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Yellow -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4489, 100% Akkumulátor
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Hp ProDesk/ EliteDesk SFF/MT G4/ G5/ G6 / i5 8-9-10.gen /Win11- Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest