Hirdetés
- OLED TV topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Nyáron jön az AOC új, legfeljebb 720 Hz-re képes monitora
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- Milyen notebookot vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Tovább tarthat a memóriakrízis, mint gondolnánk
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Aktív témák
-
janos80
senior tag
válasz
Dluinet
üzenetére
de akkor miert lassul be?
egyik vinyomrol inditok egy rendszert és az ssd tombot tesztelgetem , rendszer nelkul.
tok jo. hozza azt a teljesitmenyt amit kell. mondjuk nem mindig. attol fugg,hogy milyen kedve van
tenyleg nem jottem még rá,hogy mitol lesz egyszer a raid tomb olyan gyors mint amilyennek lennie kell(290-300 olvasas, 170-180-190 olvasas)....
most utoljara a raid0 4kb jott be. elotte a 64 is jo volt,meg teljesen mindegy volt neki
a rendszer ugyanolyan gyorsan indul,csak a mérő progik mutatnak keveset, és raadasul ingadozo teljesitmennyel....egyebkent ha a rendszert ratelepitem,akkor is ugyanolyan gyors,csak egy ido utan egyszeruen ilyen keveset mutatnak a progik

Aktív témák
- HP ProBook 445 G8 14" Ryzen 3 5400U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Akció!!! Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i5-1334U 16GB 1TB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Apple iPhone 15 128 GB Black 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- 27% ASUS VY249HF IPS Monitor! 1920x1080 / 100Hz / 1ms / FreeSync
- PC - Számítógép akár játékra // i5 // GTX 750Ti // Számla + Garancia //
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
tenyleg nem jottem még rá,hogy mitol lesz egyszer a raid tomb olyan gyors mint amilyennek lennie kell(290-300 olvasas, 170-180-190 olvasas)....