Hirdetés
Aktív témák
-
Tirexi
addikt
válasz
attila9988
üzenetére
6 év alatt nem volt rá szükségem akkor most sem lesz. Egyszerűen nem kell elbarmolni a rendszert mindenféle hülye kodekkel meg gyorsítóprogramokkal és egyéb no name toolbar programokkal és akkor nem lesz gond. Tapasztalatból mondom nem hasra ütésre.
Az, hogy ki hogyan barmolja el a rendszerét az az ő dolga és az olyanok meg is érdemlik hogy behaljon a Windows-uk. Aki nem ért hozzá ne csinálja. Ennyi.
Amúgy is a rendszer visszaállítást azoknak találták ki akiknek fingjuk nincsen az egész Windows működéséről és nem tudják manuálisan megoldani a gondokat. Megsúgom, hogy mindenre van megoldás csak utána kell nézni.
Sokan azt sem tudják mi az a Csoport házirend vagy az msconfig. Ezekben én már csukott szemmel ellavírozok és csuklóból kapcsolom ki a haszontalan memória zabáló programokat mint Előtöltés meg Windows Search és társaik. Feleslegesek, sőt SSD-n ki is kell őket kapcsolni. (angol weboldalak szerint)
Annó hányan mondták, hogy a lemeztöredezettségmentesítő csodákra képes. Aha lefut kb 1 óra alatt egy 1 TB-os teletömött winyón és kb 1 mp-el sem lesz tőle gyorsabb semmi. SSD esetében meg úgy tudom, hogy tilos futtatni mert csak tönkre vágja arra való a TRIM funkció ami ezt helyettesíti.
Pár dolog azoknak akik nem tudják miről van szó: [link]
Disable System Restore. Még a weboldal is azt írja...
Most kivételesen rossz embert fogtál ki. Régi motoros vagyok már.

Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Arc Raiders
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Sweet.tv - internetes TV
- SSD kibeszélő
- VGA kibeszélő offtopik
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Bomba ár! Dell Latitude 7410 - i7-10810U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Acer Nitro 5 AN515-57! I7 11800H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB Nvme SSD!
- Apple iPhone SE 2022 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest