Hirdetés
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED monitor topic
- VR topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kihagyja a következő GPU-generációt az Intel?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
Aktív témák
-
Dyingsoul
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Igen, mivel alapból nem vagyok ennyire amatőr, de sajnos nem tudom követni a fejlődést minden téren. Bár az AHCI nem egy mai vívmány, nekem valahogy mégis kimaradt az életemből, pedig valóban hasznos dolog.
Azt egyébként nem lehet felróni nekem, hogy nem olvastam eleget a telepítés előtt. Már választás előtt megnéztem a nagy ssd teszteket, aztán vásárlás után míg ideért a csomag, átolvastam az itteni első hsz-t. gaabbaa leírását követtem egyébként. Emellett nem gondoltam, hogy szükségem lenne az első hsz-en kívül még további mankókra. Valahol egyébként tuti megtaláltam a te cikkedet is, mert emlékszem a címére, csak már nem emlékeztem melyik topikban volt hozzá link, ezért aztán mikor megérkezett az ssd, már elfelejtkeztem a te cikkedről/nem tudtam hol keressem meg.
Egyébként az első hsz-ben már elég sok nem működő link/aktualitását vesztett dolog van, kicsit rendbe lehetne szedni.

Aktív témák
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Házimozi belépő szinten
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Ubuntu Linux
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Microsoft Excel topic
- Vivo V70 – a stílus érték?
- További aktív témák...
- iPhone 17 256 GB Black - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- Játékra vagy Munkára! Csere-Beszámítás! I7 3930K / Nvida GTX Titan B / 16GB DDR3 / 500GB SSD!
- Belépő Gaming PC! i7-8700 / RTX 3060 Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD / Z390 / 500w!
- Dell Latitude 5290,12.5",i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- HP ProBook 450 G8 15,6" i5 1135 G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest