Hirdetés
Aktív témák
-
Dyingsoul
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Igen, mivel alapból nem vagyok ennyire amatőr, de sajnos nem tudom követni a fejlődést minden téren. Bár az AHCI nem egy mai vívmány, nekem valahogy mégis kimaradt az életemből, pedig valóban hasznos dolog.
Azt egyébként nem lehet felróni nekem, hogy nem olvastam eleget a telepítés előtt. Már választás előtt megnéztem a nagy ssd teszteket, aztán vásárlás után míg ideért a csomag, átolvastam az itteni első hsz-t. gaabbaa leírását követtem egyébként. Emellett nem gondoltam, hogy szükségem lenne az első hsz-en kívül még további mankókra. Valahol egyébként tuti megtaláltam a te cikkedet is, mert emlékszem a címére, csak már nem emlékeztem melyik topikban volt hozzá link, ezért aztán mikor megérkezett az ssd, már elfelejtkeztem a te cikkedről/nem tudtam hol keressem meg.
Egyébként az első hsz-ben már elég sok nem működő link/aktualitását vesztett dolog van, kicsit rendbe lehetne szedni.

Aktív témák
- AKCIÓ!! 100/100! - 0 Perc! WD BLACK SN850P 2 TB! Playstation 5
- BESZÁMÍTÁS! ASUS X670E R7 9800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 16GB Lian Li O11 Dynamic EVO RGB 850W
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4243, 100% Akksi
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Egyedi ékszerdobozka
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest