- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- ASUS notebook topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen processzort vegyek?
- Autós kamerák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen TV-t vegyek?
Aktív témák
-
janos666
nagyúr
válasz
fudi2002
üzenetére
Marvel-től én eleve irtózom, mert az első SSD-mben is az volt és nem elég, hogy sokszor lagolt (még régi SATA2, az SSD-k hajnalán), de pár hónap után bedöglött, aztán vártam 30 napot a szervizre, de végül pénzt kaptam vissza, nem másik SSD-t.
Azon túl pedig eddig akárhányszor próbáltam használni egy alaplapon az extra Marvel vezérlőt, még mindig lassabbnak és instabilabbnak bizonyult, mint az Intel, nVidia vagy AMD cuccai. És a driver telepítése is kínlódós volt.Az SF-os ForceGT-vel eddig pikk-pakk repült a Win7, egyszer sem volt még vele gond és úgy tűnik a legfrisebb software-el legalább papíron még optimálisabb rendszerlemez lett. (Én most semmit sem érzek belőle, viszont be van lomhulva a Win8 RP-m. -> Ma mégsem volt időm újrahúzni vagy visszatenni a Win7-et. Főleg hogy talán napokon belül itt a Win8 RTM.)
Aktív témák
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 Dock (akár 2x4K felbontás)
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4533
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Használt Artfone A400 4G Senior mobiltelefon / 12 hó jótállás
- AKCIÓ! Apple Watch Ultra 2 49mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs