Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Kell(ene) a hűtés a MacBook Neónak
- Apple MacBook
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Mégsem lettek annyira pénztárcabarátok az új Intel CPU-k
- Többszörösére növeli az üzemidőt az LG 1 Hz-es LCD panelje
- Hővezető paszták
- Androidos fejegységek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Zotya21
üzenetére
Viccet félre téve én mint írtam nem vagyok otthon az SSD-k terén, pár napja tanulmányozom csak kicsit körültekintőbben. Azt viszont már észrevettem hogy aki itt tanácsod ad másoknak azoknak sincs túlzottan sok köze hozzá (természetesen tisztelet a kivételnek). Itt értem az alatt Jancsika megvette az X típusú SSD-t neki az a király a többi egy fos, Pistike megvette az Y típusú SSD-t neki meg az a király a többi fos, így olyan ajánlatok jönnek ami éppen az adott illetőnek van a többi meg kerülendő, szerintem ez a vicc...

Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Crucial T700 1TB - PCIe 5.0 - 11700/9500 MB/s
- BESZÁMÍTÁS! 1TB WD Black SN7100 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung PM9E1 "9100 PRO" 2TB M.2 NVME Gen5 x4 SSD! 14.000-12.500MB/s
- Intel D3-S4610 960GB - Keveset futott - 2,5", SATA3, 5800 TBW - Eladó!
- Western Digital WD Purple 2TB - WD20PURZ - Új, bontatlan - Eladó!
Üzleti előfizetők hirdetései
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG! VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- AKCIÓ! GIGABYTE RTX 5080 WindforceOC SFF 16GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- GeForce GTX 1650 SUPER (OEM HP) -
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / 2K QHD / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / 1300 Nits
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest