Hirdetés
- Más termékek kárára gyárt több AI gyorsítót idén az NVIDIA
- Vezetékes FEJhallgatók
- OLED TV topic
- SSD kibeszélő
- Pánik a memóriapiacon
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Gaming notebook topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Aktív témák
-
attila9988
őstag
válasz
Maximum1
üzenetére
Én most sem figyelek az ssd-re, és nem pakolgattam semmit sehova.
5 hónapja megy, pedig OCZ.5 hónap az nem valami nagy idő. Nem jelent semmit. Bár mint mondtam, mindegy is, mert van ezekre már 3 év gari. Nekem az volt a lényeg, hogy semmi fontos ne legyen rajta, illetve hogy azt gyorsítsam, amit kell is. Pl ha pár sec -el hamarabb boot -ol a gép. (kicsit túloztam is a 10 -el az előbbi hsz -ben) de közben várnod kell egy kicsit a programokra amiket a hdd -re tettél, akkor semmire nem volt jó az ssd. Ugye a boot után az os gyakran használt állományai berántódnak a ramba, tehát ezt követően amúgy is kevesebbet nyúl a rendszer a hdd -hez, ellenben a több gb méretű programokat gyakran töltögeted be, valamint a swap is azért jó ha rajta van, mert akkor ramhiány esetén gyorsabban olvassa vissza a kilapozott dolgokat a rendszer.
A telepített programokról meg nem is kell backup se...
Én meg elég lusta vagyok ezekben a dolgokban, vagy legalábbis amit lehet automatizálni, azzal megteszem, és a kevesebb eshetőségre készülök fel. Pl a programkönytárak is csak át vannak linkelve, hogy ne kelljen beállítgatni mit hova...
Aktív témák
- Más termékek kárára gyárt több AI gyorsítót idén az NVIDIA
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Subaru topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Vezetékes FEJhallgatók
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- 1TB-os Western Digital 3,5-es HDD-k (állapot infók és árak a leírásban)
- Számlával, Garanciával! Samsung 860 PRO 2.5 256GB
- SAMSUNG PM9E1 "9100 PRO" 2 TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.000-12.500 MBs - Eladó!
- ÜTÉSÁLLÓ 1TB-os HDD: ADATA HD710 100/100 csak 13 nap működési idő
- Crucial T705 4TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.500-12.700 MBs - Eladó!
- Xiaomi TV Box S 4k 2gen 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B760M i7 12700 32GB DDR4 1TB SSD RX 7800 XT 16GB ASUS A31 PLUS ARGB 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- Samsung Bluetooth Mouse Slim egér
- Eladó Pegatron R7 240 4GB videokártya
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Én meg elég lusta vagyok ezekben a dolgokban, vagy legalábbis amit lehet automatizálni, azzal megteszem, és a kevesebb eshetőségre készülök fel. Pl a programkönytárak is csak át vannak linkelve, hogy ne kelljen beállítgatni mit hova...