Hirdetés

Aktív témák

• attila9988

őstag

válasz Maximum1 #37601 üzenetére

Én most sem figyelek az ssd-re, és nem pakolgattam semmit sehova.
    5 hónapja megy, pedig OCZ.

5 hónap az nem valami nagy idő. Nem jelent semmit. Bár mint mondtam, mindegy is, mert van ezekre már 3 év gari. Nekem az volt a lényeg, hogy semmi fontos ne legyen rajta, illetve hogy azt gyorsítsam, amit kell is. Pl ha pár sec -el hamarabb boot -ol a gép. (kicsit túloztam is a 10 -el az előbbi hsz -ben) de közben várnod kell egy kicsit a programokra amiket a hdd -re tettél, akkor semmire nem volt jó az ssd. Ugye a boot után az os gyakran használt állományai berántódnak a ramba, tehát ezt követően amúgy is kevesebbet nyúl a rendszer a hdd -hez, ellenben a több gb méretű programokat gyakran töltögeted be, valamint a swap is azért jó ha rajta van, mert akkor ramhiány esetén gyorsabban olvassa vissza a kilapozott dolgokat a rendszer.
    A telepített programokról meg nem is kell backup se... :D Én meg elég lusta vagyok ezekben a dolgokban, vagy legalábbis amit lehet automatizálni, azzal megteszem, és a kevesebb eshetőségre készülök fel. Pl a programkönytárak is csak át vannak linkelve, hogy ne kelljen beállítgatni mit hova...

Aktív témák