Hirdetés
- Ráncfelvarrás után marad nagyjából ugyanaz a Minsforum OCuLinkes mini PC-je
- Bemutatkozik a slim billentyűzetekre való, ujjainkat vezető PFF kupakprofil
- Tavaszig befut az Intel feltápolt csatamágusa, de a játékosok nem fognak örülni
- Kell-e a korlátlan mobilnet, vagy luxusból égetjük a pénzt?
- Híres és hírhedt processzorokkal számol le az Intel
Aktív témák
-
zsoca67
tag
Sziasztok!
Vettem egy Samsung 830-ast(128GB).Mivel a rendszerem már kb egy éves volt, nem klónoztam, hanem az újra telepítés mellett döntöttem. Leírom, hogy csináltam a telepítést.Ti meg remélem megmondjátok hol hibáztam.Telepítő lemez be,a vinyón lévő C particiót formáztam, és az SSD-re telepítettem a rendszert(win64).Rendszer indításkor, két windows közül kért választani.A régi win indító fájljait nagy nehezen töröltem.Most egyből bootol az SSD-ről.De ha bios-ban beakarom állítani az ssd-t elsődlegesnek, híányzó BOOTMGR hibát ír ki.Telepítő lemezről történő javítás nem segített.Formázzam le az egész winchestert?Vagy vegyem ki a gépből, a telepítés idejére?
Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Okos Otthon / Smart Home
- Lexus, Toyota topik
- Bemutatkozik a slim billentyűzetekre való, ujjainkat vezető PFF kupakprofil
- Milyen széket vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- Fejhallgatós találkozó
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Toshiba 1TB 7200rpm 100/100
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Sandisk Extreme Portable V2 külső SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Western Digital Purple Surveillance 3.5 2TB 5400rpm 64MB SATA (WD23PURZ) új
- 2000GB NVMe SSD, 1 év gar
- SAMSUNG 9100 PRO 2TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új, 1 év garancia - 14.700-13.300 MBs - Eladó!
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i3-1315U 8GB 512GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4296,100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen,MS4120
- Samsung A17 mobiltelefon
- Amazfit Cheetah okos óra
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest