Aktív témák
-
Carasc0
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Üdvözlet!
Nem hogy itt, de rengeteg külföldi fórumon is írták hogy SDD és Marvell páros egy örök probléma marad. Marvell vezérlő csak is a nem Sandforce alapú SSD-kel hajlandó együttműködni, korlátolt teljesítménnyel. Sandforce és Marvell viszont katasztrófa, nem hogy teljesítmény de még együttműködés sincs. Ezt az alaplapgyártók is feltüntetik. Nos mindenhol azt olvastam hogy igenis, ahhoz hogy kihozzam egy SSD-ből maximumot Intel vezérlő kell ide és lehetőleg SATA3+AHCI natív támogatással. Erre a drága jó 1155 Socket chipsetkészlete felkészült úgy hogy nem bántam meg a cserét.
Nos tapasztalati meggyőződésem nincs, viszonyításom meg nem is lesz, mivel még nincs SSD-m. De ha lesz, tudni fogom hogy ez a mostani masinám szépen kezelni fogja és a megfelelő beállításokkal a magam jóvoltából is, kitudom/kifogom hozni belőle a maximumot. Persze kíméletes használatra szánom, nem napi 100Gb adatok írására

Viszket a kezem a rendelés gombon de még félek. Az már 1000% hogy Corsair Force GT-t fogok venni. Sokat olvastam már az egész SSD eszköz természetéről. Elméletileg minél nagyobb kapacitásút veszek, és rendeltetésszerűen használom, élettartalma tovább bírja, mivel több memory blokkja van, és a TRIM-nek köszönhetően a blokkírási algortimus hatására a blokkok jobban kímélődnek. Persze lehet hogy ez csak hónapokat jelent vagy még azt se. Lehet hogy semmit se. De szerintem ha megvennék egy 180GB-os Gt-t hely, sebesség és megbízhatóság terén nem fogok mellé!
Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED TV topic
- E-roller topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Nem akármilyen új GeForce jöhet idén
- Hardcore café
- Üzleti vita és megbeszélés
- Cisco vizsgák (CCNA, CCNP, CCIE)
- További aktív témák...
- Seagate 6TB HDD (ST6000DB003) / BESZÁMÍTÁS OK!
- Kingston A2000 500GB M2 NVMe PCIe Gen3 x4 SSD / Beszámítás OK!
- Kioxia XG7 / Gen. 4x4 / 4TB 100/100 / NVMe / M2 2280
- Seagate BarraCuda 3.5 4TB 5900rpm 64MB SATA3 (ST4000DM000) HDD, Számla, Garancia
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia)
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 512SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- DDR4 Szerver RAM felvásárlás - napi árak, elsősorban nagy mennyiségben
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs