Hirdetés
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Névteleníti a Panther Lake IGP-jét az Intel, ha nem gyors a memória mellette
- OLED TV topic
- Sapka nélküli processzorok garanciával
- RAM topik
- TCL LCD és LED TV-k
Aktív témák
-
hreblay
csendes tag
Hali!
Egyszer már írtam a topikba a Vertex 2-es SSD-mmel kapcsolatban. (akkori hozzászólásom)
Azt az SSD-t korrekt módon garanciálisan cserélte is a bolt, kaptam helyette egy másik ugyanolyat.
Bő egy évig nagy megelégedéssel használtam, azonban most ismét problémáim adódtak az SSD-vel.
Kedd este nem tudott bebootolni róla az op.rendszer. Szerdán újratelepítettem, értetlenül állam a helyzet előtt. Ma (szombaton) ismét nem tudott bootolni a Win, de most már a telepítő DVD-je sem tudta formázni az SSD-t. Két három sikertelen formázási kísérlet után pedig már nem is látta. Újraindítás után az alaplap sem. Szerintem ez is feladta a harcot. Jövőhéten viszem vissza garanciába.HDD-re ezen szerencsétlen baleset(ek) után sem váltanék vissza, viszont abban nem vagyok már teljesen biztos, hogy egy harmadik OCZ Vertex 2 60GB lesz az én igazi hűséges társam ilyen előzmények után.
Megfordult a fejemben, hogy ha visszaveszik garanciába, az 1 év működés után dicstelenül bedöglő SSD-met, akkor nem egy ugyanolyat kérek helyette, hanem esetleg egy kis ráfizetéssel mást.
Ez az a pont ahol a topiklakók szakértelmét és segítségét szeretném segítségül hívni:
A 120 GB-os Vertex 3 három volt a nagy álmom múlt hétig, most már viszont nem vagyok ebben olyan biztos. Ebben a 40-50k-s kategóriában hasonló tárolókapacitással mi a best buy manapság? Az anno 36 rugóért megvásárolt drágaságom egy ilyen termék árába mennyiért számítható be (pl. ma kerül 23-ba és akkor ennyiért, nyilván nem 36król álmodozok), vagy hogy megy ez?
Aktív témák
- Akciós! Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- Dell Latitude 5300 13,3" FHD IPS touch, i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- iPhone 17 256 GB Sage - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- AKCÓ! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest