Hirdetés

Aktív témák

• hreblay

csendes tag

Hali!

Egyszer már írtam a topikba a Vertex 2-es SSD-mmel kapcsolatban. (akkori hozzászólásom)
    Azt az SSD-t korrekt módon garanciálisan cserélte is a bolt, kaptam helyette egy másik ugyanolyat. :R

Bő egy évig nagy megelégedéssel használtam, azonban most ismét problémáim adódtak az SSD-vel.
    Kedd este nem tudott bebootolni róla az op.rendszer. Szerdán újratelepítettem, értetlenül állam a helyzet előtt. Ma (szombaton) ismét nem tudott bootolni a Win, de most már a telepítő DVD-je sem tudta formázni az SSD-t. Két három sikertelen formázási kísérlet után pedig már nem is látta. Újraindítás után az alaplap sem. Szerintem ez is feladta a harcot. Jövőhéten viszem vissza garanciába.

HDD-re ezen szerencsétlen baleset(ek) után sem váltanék vissza, viszont abban nem vagyok már teljesen biztos, hogy egy harmadik OCZ Vertex 2 60GB lesz az én igazi hűséges társam ilyen előzmények után.

Megfordult a fejemben, hogy ha visszaveszik garanciába, az 1 év működés után dicstelenül bedöglő SSD-met, akkor nem egy ugyanolyat kérek helyette, hanem esetleg egy kis ráfizetéssel mást.

Ez az a pont ahol a topiklakók szakértelmét és segítségét szeretném segítségül hívni:
    A 120 GB-os Vertex 3 három volt a nagy álmom múlt hétig, most már viszont nem vagyok ebben olyan biztos. Ebben a 40-50k-s kategóriában hasonló tárolókapacitással mi a best buy manapság? Az anno 36 rugóért megvásárolt drágaságom egy ilyen termék árába mennyiért számítható be (pl. ma kerül 23-ba és akkor ennyiért, nyilván nem 36król álmodozok), vagy hogy megy ez?

Aktív témák